"Очакваме ритниче вече от септемврийското човече" - ТЕМА 4

• 48 017
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Аз дадох кръв ва 10.03 и на 11 вече бяха качени.

# 511
Момичета, при нас днес в Брюксел е страшно Sad((( Просто нямам думи за този кошмар! И експлозията на метрото е точно на моята спирка, на която трябваше да отида сутринта, която използвам всеки ден!!!!!!!!!!! Добре, че изведнъж се почувствах недобре малко преди да тръгна и реших да отида по-късно, а след това дойдоха новините за бомбите и си сотанах в нас. Бебчо ми помогна да си остана днес вкъщи  Heart

# 512
Аз така бях в Париж по време на атентатите, точно тази вечер ни беше последната преди да си пътуваме за бг и мислехме да се разходим в центъра. Гледах събития какви има, че да излезем някъде. Обаче в последния момент ме заболя корема и си останахме в хотела. На сутринта ми се изправиха косите като прочетох.

# 513
Lyn-че, колко време чака за резултата от пренатест, че нещо ме хвана нервата. Дадох кръв в петък, кога според теб да очаквам резултата?

Тия, стандартно ли пусна изследването (не експресна поръчка имам предвид)? Ако е стандартно и си дала кръв в петък, то резултат би трябвало да дойде на 31-ви март или 1-ви април (вероятно на 31-ви март, по-често с ден по-рано ги пращат). Стискам палци  Hug

# 514
Lyn-че, колко време чака за резултата от пренатест, че нещо ме хвана нервата. Дадох кръв в петък, кога според теб да очаквам резултата?

Тия, стандартно ли пусна изследването (не експресна поръчка имам предвид)? Ако е стандартно и си дала кръв в петък, то резултат би трябвало да дойде на 31-ви март или 1-ви април (вероятно на 31-ви март, по-често с ден по-рано ги пращат). Стискам палци  Hug

Стандартна. Ох, аз така се надявах на 10 дни, не работни обаче  Embarassed. Явно ще си почакам  Hug

# 515
fleur Simple Smile, Радвам се че си добре! Бебо е твоя късмет! Ако имаш възможност няколко дни си почивай и най-добре да не слушаш новини, за да не се психясваш!  Hug

# 516
fleur Simple Smile, Радвам се че си добре! Бебо е твоя късмет! Ако имаш възможност няколко дни си почивай и най-добре да не слушаш новини, за да не се психясваш!  Hug

Да, аз бях в Щатите, когато взривиха кулите близнаци... На хиляди км от взривовете - около мен толкова хора бяха в паника дали техни близки и приятели не са били там на място, звъняха непрестанно телефони, в шок бяха хората от тази неизвестност....

И аз бих пробвала да чета колкото може по-малко новини сега, когато всичко е прясно и много емоционално. Все пак за стотици хора това е огромна трагедия, която дори не са успяли да осмислят, а новинарските емисии и предавания търсят да отразят И тази първоначална емоция...

# 517
  • София
Добър ви ден и от мен! Hug
Страшни неща стават.Аз набързо през телефона гледах днес новините и разбрах за трагедията.
Фльор, имала си страхотен късмет.Пазете се много  Praynig

Днес след работа ходих да си купя дънки.Вече съвсем нищо не ми става.Имам само един клин и това е.
Много добре се чувствам.Спокойно ми е и най-вече удобно.Дори се прибрах с тях,а панталона направо от плика го изпратих в пералнята и после заедно с всичките ми дънки,които вече не ми стават ще ги вакумирам и прибера.
Кръв за БХС давах в петък,но ми взе моята лекарка и каза,че ще я занесе в лабораторията.Не съм проверявала дали са готови резултатите.Ей сега ще погледна  Rolling Eyes

# 518
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Simple Smile Аз от миналата седмица имам резултатите от БХС и всичко е наред.Днес бях на ЖК и всичко е наред.По принцип бебчето изоставаше с една седмица,но днес докито ми каза,че си е догонило седмицата и днес по размери отговаря на 15г.с. и 2 дни,а аз днес влизам по календарчето в 15г.с.Опасно шавливо бебоче е .Опитахме се да видим и пола,но доктора каза,че вижда нещо между крачетата,но не иска да ми каже нищо,защото има голяма вероятност да е пъпна връв.Каза че ще разберем след 3-4седмици,да не бързам. 😤😤😤😩😩😩😩 Иначе ми се скара,че ходя с тесни панталони и да си взема нещо по-свободно и ходих днес на пазар.Взех едни дънки и клин за бременни.Мислих,че няма да сложа такива дрехи,но явно има за какво хората да са ги измислили.Като ги пробвах и имах чувството че съм гола,няма стягане,няма притискане.Хубави покупки,доволна съм!😆😄😎😎 Flutter Crazy

# 519
Момичета, при нас днес в Брюксел е страшно Sad((( Просто нямам думи за този кошмар! И експлозията на метрото е точно на моята спирка, на която трябваше да отида сутринта, която използвам всеки ден!!!!!!!!!!! Добре, че изведнъж се почувствах недобре малко преди да тръгна и реших да отида по-късно, а след това дойдоха новините за бомбите и си сотанах в нас. Бебчо ми помогна да си остана днес вкъщи  Heart

Ох ужасно е положението и аз днес мислех да ходя на пазар, но от сутринта след случилото се не смея да излезна от нас. А в неделя ни предстои пътуване до Бг с мм и не знам... Fleur - браво на бебчо !!!!

# 520
Момичета, радвам се че всичко с вас е  наред  Hug
Аз току що прочетох за случилото се и съм в ужас! Просто не си представям какво е да си толкова близо до всичко това! В толкова несигурен свят живеем... терористичните актове вече са ежедневие, а и с тази инвазия на араби из цяла Европа, не се знае какво ни очаква тепърва.

# 521
Много страшно....наистина Sad
Аз от утре съм в болничен и живот и здраве така ще си карам до термин Wink

# 522
Фльор, ужасно, настръхнах. Почивай си сега и голямо браво на бебчо  Hug

# 523
Момичета ,сега видях,че са ми качени резултатите от БХС...МОже ли съдействие в разчитането...

Име на тест (изследване)    Резултат    Единици    Рефер.граници от - до
ДРУГИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ    .          
Биохимичен скрининг за синдром на Даун 11 -14 г.с             
     І - Биохимични и УЗ показатели    12+4 г.с          
     PAPP-A ( плацентарен белтък ) 11 г.с       mIU/ml    0.37    2.86
     PAPP-A ( плацентарен белтък ) 12 г.с    3.10    mIU/ml    0.65    4.83
     PAPP-A ( плацентарен белтък ) 13 г.с       mIU/ml    0.86    7.49
     PAPP-A ( плацентарен белтък ) 14 г.с             
     free bHCG( бета хорионгонадотропин ) 11 г.с       ng/ml    15.30    117.00
     free bHCG( бета хорионгонадотропин ) 12 г.с    33.8    ng/ml    14.50    115.00
     free bHCG( бета хорионгонадотропин ) 13 г.с       ng/ml    13.20    92.00
     free bHCG( бета хорионгонадотропин ) 14 г.с       ng/ml    5.77    64.36
     NT( нухална транслуценция )    1.19    mm       3.00
     ІІ - Оценка на риска    .          
     Статистически риск за болестта на Даун е    >1:10 000          
     Статистически риск за T13 / T18 + NT    >1:10 000          
     ІІІ - Информация за лекаря    .          
     Биохимичен риск за синдром на Даун е определен на    1:6 871          
     Възрастов риск за синдром на Даун    1:550          
     Възрастов риск за синдром на Едуардс    1:6 500          
     МоM ( PAPP-A )    1.24          
     MoM ( free bHCH )    0.85          
Такса пробовземане,обработка на биологичен материал и екарисаж    .          

# 524
Момичета ,сега видях,че са ми качени резултатите от БХС...МОже ли съдействие в разчитането...

Име на тест (изследване)    Резултат    Единици    Рефер.граници от - до
ДРУГИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ    .          
Биохимичен скрининг за синдром на Даун 11 -14 г.с             
     І - Биохимични и УЗ показатели    12+4 г.с          
     PAPP-A ( плацентарен белтък ) 11 г.с       mIU/ml    0.37    2.86
     PAPP-A ( плацентарен белтък ) 12 г.с    3.10    mIU/ml    0.65    4.83
     PAPP-A ( плацентарен белтък ) 13 г.с       mIU/ml    0.86    7.49
     PAPP-A ( плацентарен белтък ) 14 г.с             
     free bHCG( бета хорионгонадотропин ) 11 г.с       ng/ml    15.30    117.00
     free bHCG( бета хорионгонадотропин ) 12 г.с    33.8    ng/ml    14.50    115.00
     free bHCG( бета хорионгонадотропин ) 13 г.с       ng/ml    13.20    92.00
     free bHCG( бета хорионгонадотропин ) 14 г.с       ng/ml    5.77    64.36
     NT( нухална транслуценция )    1.19    mm       3.00
     ІІ - Оценка на риска    .          
     Статистически риск за болестта на Даун е    >1:10 000          
     Статистически риск за T13 / T18 + NT    >1:10 000          
     ІІІ - Информация за лекаря    .          
     Биохимичен риск за синдром на Даун е определен на    1:6 871          
     Възрастов риск за синдром на Даун    1:550          
     Възрастов риск за синдром на Едуардс    1:6 500          
     МоM ( PAPP-A )    1.24          
     MoM ( free bHCH )    0.85          
Такса пробовземане,обработка на биологичен материал и екарисаж    .          

Резултатите са чудесни Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт