Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 171
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • В.Търново
Здравейте! Някой има ли идея какво се случва с форума, в който отговаря Никола Узунов? От известно време не мога да го отворя  Confused
Не се занимавайте с него, нищо не познава.

# 151
Извинявайте за тъпия въпрос, но Елвира гледа ли по телефона и заплаща ли се нещо освен разговора?
Да гледа по следната схема .Звъниш на импулсен тел.,една леля те уведомява ,че след сигнала започваш да плащаш,сигнал,друга леля те приканя да избереш желания номер,тел звъни отговор няма,или вдига Елвира на второ позв.казваш какво те интересува ,тя мислейки за теб те съветва да затвориш докато ти гледа и да звъннеш след 10 мин.След 10 мин. звъниш и никой не ти отговаря и така докато се усетиш,че всъщност плащаш и без да разговаряш. bouquet

# 152
Извинявайте за тъпия въпрос, но Елвира гледа ли по телефона и заплаща ли се нещо освен разговора?
Да гледа по следната схема .Звъниш на импулсен тел.,една леля те уведомява ,че след сигнала започваш да плащаш,сигнал,друга леля те приканя да избереш желания номер,тел звъни отговор няма,или вдига Елвира на второ позв.казваш какво те интересува ,тя мислейки за теб те съветва да затвориш докато ти гледа и да звъннеш след 10 мин.След 10 мин. звъниш и никой не ти отговаря и така докато се усетиш,че всъщност плащаш и без да разговаряш. bouquet
"Кьорав карти не играе, сори!". Късно го разбрах и се спрях. Приемам нещата такива, каквито са, колкото и да са гадни и непоправими. Поне не ме е яд, че ме правят на балък.

# 153
И аз звънях 6 пъти на Елвира без отговор. Сметката на мобилния ми стигна до небесата.... Peace

# 154
На мен така ми скочи сметката до небесата с обаждания до "Феномени"  Tired  Embarassed

# 155

Здравейте! Интересува ме една конкретна ясновидка от Тънково на име Фатме. Някой има ли отзиви за нея?

# 156
Предлагам тези които отчаяно търсят отговор на въпрос от елвира-да ми пишат на лични-познаваемостта ще бъде 50%...но безплатно!!!

# 157
Предлагам тези които отчаяно търсят отговор на въпрос от елвира-да ми пишат на лични-познаваемостта ще бъде 50%...но безплатно!!!

Няма да се учудя тежко, ако наистина го сторят!

# 158
  • В.Търново

Здравейте! Интересува ме една конкретна ясновидка от Тънково на име Фатме. Някой има ли отзиви за нея?
Гледачката от Тънково не се ли казваше Таня?

# 159

Гледачката от Тънково не се ли казваше Таня?

Доколкото разбрах е имало и друга гледачка от Тънково,не й знам името,но разбрах,че е извън България в момента,може тя да е била Таня. Но има и Фатме.

# 160
Ето ви нещо интересно, полезно и истинско, а не като псевдо- ясновидците за които коментирате вече в 29 теми. Втората снимка на жената е направена само преди седмица по повод на една международна програма в България, а другите някъде навън, може би преди две-три години.

Анализ за биофизични ефекти на Валя .........
При изследването с Метод за спектрален анализ (проф. Игнатов) се получиха следните феноменални резултати.
режим „отдаване” - (-6.5 meV)
режим „отнемане” - (6.5 meV)
Ефективна енергия, което е разлика между „отдаване” и „отнемане” (-13.0 meV).
Ефективната енергия е почти двойно по-голяма от нормата за феноменален резултат...... и т.н.

Доколкото съм запозната от различни медийни и др. източници само при баба Ванга ефективната енергия на отдаване и отнемане е бил с единица по голяма. Да отбележа, че и нейната фонтанела също е отворена - факт.

Тук следва сами да си направите преценката при какви ясновидци ходите и с какво се легитимират.
Аз казак каквото имах за казване, но всеки има право на личен избор.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206877156390909&se … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206877152590814&se … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206877159150978&se … ype=3&theater

# 161
Ето ви нещо интересно, полезно и истинско, а не като псевдо- ясновидците за които коментирате вече в 29 теми. Втората снимка на жената е направена само преди седмица по повод на една международна програма в България, а другите някъде навън, може би преди две-три години.

Анализ за биофизични ефекти на Валя .........
При изследването с Метод за спектрален анализ (проф. Игнатов) се получиха следните феноменални резултати.
режим „отдаване” - (-6.5 meV)
режим „отнемане” - (6.5 meV)
Ефективна енергия, което е разлика между „отдаване” и „отнемане” (-13.0 meV).
Ефективната енергия е почти двойно по-голяма от нормата за феноменален резултат...... и т.н.

Доколкото съм запозната от различни медийни и др. източници само при баба Ванга ефективната енергия на отдаване и отнемане е бил с единица по голяма. Да отбележа, че и нейната фонтанела също е отворена - факт.

Тук следва сами да си направите преценката при какви ясновидци ходите и с какво се легитимират.
Аз казак каквото имах за казване, но всеки има право на личен избор.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206877156390909&se … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206877152590814&se … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206877159150978&se … ype=3&theater

Изключително нагла реклама!

# 162
Здравейте дами,

След дълго търсене от моя страна и обаждания на Емилия от Лондон, и ще камара дистанционни гледачки, имах късмета за няколко дни да се прибера в БГ. Там една приятелка ме заведе при една жена в Обела. Гледа на карти. Таксата и е 20 лева, само искам да кажа, че на 80 процента позна нещата от миналото и настоящето. КАза доста и за близкото бъдеще, каза обаче, че за далечно бъдеще няма как да ми познае и каза, че ако искам от време на време ще поглеждаме как се развиват нещата. Като цяло до сега нещата се случват както тя е казала, пък да видим. Ако някой го интересува нека ми пише, ще дам координатите. Дано да съм Ви била полезна.
Хубав ден на всички.

# 163
Да-дай моля координатите и на какви карти гледа? bouquet

# 164
При Фатме съм ходила, гледа ми на кафе. Не си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт