Благодаря ви!
Аз искам да кажа нещо за Елвира-значи писала съм и няколко пъти през доста дълъг период от време и съм я питала за един и същи човек,първият път когато се консултирах с нея беше по телефона и не ме питайте каква сметка платих
.Другият човек който позна как ще се развият нещата беше Емилия от Пиротска
,всички останали-Цеца,Таня от Монтана,Снежа от Попово,Невена,Силвия от Перник,Ангел от Надежда,Таня от Люлин и още мноого други НЕ познаха.Валентин също ми е познавал доста неща във времето,но за основното поне към момента сбърка.Виолета от Пловдив също позна/контактьорката/може да е случайно или налучкване нямам представа
,Керанка от Русокастро също не позна,Ани от Пловдив ми наговори един куп глупости,Светлана от Сухата река има попадения,Пепа от Хаджи Димитър НЕ позна,Бойки разни от Перник не познаха и пропускам още много със сигурност-обикалям ги от 4 години близо и съм спряла вече и се чувствам много по добре
Извинявам се че съм ги нахвърляла така нещата,дано да съм полезна на някои от вас
Марияна от Люлин също към момента не е познала макар че за нейната прогноза има още време,по телефона съм се консултирала със всички възможни гледачки,врачки и тн.Единственото което стана е че се чувствах като изцедена от тях и нищо хубаво,лошото е че кой каквото и да ми говореше не се спирах докато не се убедих сама как затъвам все повече и повче.Извинявам се още веднъж за дългият пост
пожелавам на всички успех и дано все пак откриете вашият човек/гледачка/
.Само искам да ви кажа че няма как да налучка или незнам от къде може да е взела информацията че жената с която е мъжът ми е моята най близка приятелка от детските години
,описа ситуацията все едно аз я разказвам