Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 263
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Ane-lia, онзи ден нали я набирах по тел. и тя каза, че приятелят ми кара друга кола и до него е друга жена!  Днес разбрах от колегата му, че предишната кола е продал и има приятелка! Откъде знае тази Елвира или коя ли е там те това, например! Другите говорят общи неща, подпитват те, шикалкавят...., дават неопределени отговори.....Чудна работа!
Irina37 съгласна съм с Вас, много от нещата няма от къде да ги знае, например това, че раздялата ми с бившия
 ми съпруг е заради друга жена и той ме е изоставил, това ми каза Елвира, но това не отговоря на истината, защото нито е имало друга жена, нито той ме е изоставял, а тя просто изказа едно предположение, което е доста срещано, но не и в нашия случай,така че започвам да се усъмнявам в способностите.

# 271
Добро утро.Не знам кой вдига,кой ти говори ,но като за пред първа смяна,че и понеделник  Grinning не ми беше нужно кафе.Текущата сметка ми е 10,52 без ддс -поне да ми беше вдигнал някой отсреща,а едно мълчание... Sad

# 272
И аз съм давала много пари по ясновидките....., но вече спряла съм да вярвам, че някой познава....Мислих, че уж Елвира говори някаква истина и отгатва...., но виждаш, какво е станало при теб! Абе, шарлатания и това е!

# 273
В страницата си във Фб Елвира е писала,че от 10 март до сега ще се приемат телефонни обаждания от 17 до 20 ето го-Съобщение: От 10.03,2016 до 01.05.2016 телефонни обаждания ще се приемат само в интервала от 17:00 до 20:00 часа.
Аз сега звънях три пъти,набирам вътрешния и дава три пъти свободно после нищо,но не прекъсва разговора.Нито пък някой отсреща се обажда.Писах на посочения емейл да видим ще получа ли отговор
Във фейса тя няма снимка! Някой тук е писал нещо, че на снимката тя е друга и че уж не е същата дето е посочен линк и има снимка! Те се зачети по-нагоре! Аз я набирах късно в 21 часа,  дори и по-късно! Поначало аз не вярвам в ясновидството им! Просто обиколих много такива врачки и с времето разбрах, че не са познали нищо! А те това се чудя на тази Елвира....Нейните прогнози вече са се сбъднали! А и си мисля за последният ми разговор с нея! Просто няма откъде да знае, че продавам нещо голямо и каза, че жилището! Да не би тя вижда, кой номер я набира и го е чукнала в нета и видяла, че имам обява и като контакт е посочен този моя номер. Просто недоумявам! 
В нейния фейсбук има снимка ,нейния личен , Елвира В.

# 274

Казвате,че на телефона на Елвира не отговаря само тя.. а ако искам да говоря САМО с нея какво трябва да кажа.. направя.. ? Обърках се..  Sad

# 275
Абе, хора, стегнете се. Имам кух профил във фб със снимка на Драгана Миркович на млади години. Е, па, изтрепват да ми искат приятелство и да ми пишат разни заплеси.

# 276
Абе, хора, стегнете се. Имам кух профил във фб със снимка на Драгана Миркович на млади години. Е, па, изтрепват да ми искат приятелство и да ми пишат разни заплеси.

LaughingА аз мисля да си направя със снимка на Каролина ди Монако. И без това френския ми е добър, не е като на Елвирчето руския. Laughing

# 277

LaughingА аз мисля да си направя със снимка на Каролина ди Монако. И без това френския ми е добър, не е като на Елвирчето руския. Laughing
Гадателката не е рускиня, дори името й не е руско! Не се подигравай с никого и нациите на хората! Тук е темата за ясновидство!

# 278

Гадателката не е рускиня, дори името й не е руско! Не се подигравай с никого и нациите на хората! Тук е темата за ясновидство!
Напротив, баща и е руснак. Поне на мене така ми писа. Воронина не е българска фамилия.

# 279

Въпросната гадателка се представя за рускиня, само че говори на нашенски диалект. И не се подигравам с нации, а с качества на хората. И не ми викай, ако обичаш! Grinning   Новите никове във форума ставате страшно докачливи, като каже нещо против Елвирчето. И само за протокола, още преди две години и половина трябваше да се разделя с приятеля ми, ама още сме заедно. Толкова за познаваемостта на всевиждащата Елвира, както тя се рекламира. Давайте си парите да ви прави ритуали като искате. Laughing

# 280

Въпросната гадателка се представя за рускиня, само че говори на нашенски диалект. И не се подигравам с нации, а с качества на хората. И не ми викай, ако обичаш! Grinning   Новите никове във форума ставате страшно докачливи, като каже нещо против Елвирчето. И само за протокола, още преди две години и половина трябваше да се разделя с приятеля ми, ама още сме заедно. Толкова за познаваемостта на всевиждащата Елвира, както тя се рекламира. Давайте си парите да ви прави ритуали като искате. Laughing

Аз съм си рускиня и помислих, че се бъзикате с мен! Затова аз не усетих акцента й или какво там има! Права си, че не бива да се обръщаме към тях! Те не познават! Уж нещо ми е познала Елвира, но ти казваш, че на теб не е познала - значи просто е налучкала ми нещо!

# 281

Аз съм си рускиня и помислих, че се бъзикате с мен! Затова аз не усетих акцента й или какво там има! Права си, че не бива да се обръщаме към тях! Те не познават! Уж нещо ми е познала Елвира, но ти казваш, че на теб не е познала - значи просто е налучкала ми нещо!

Нееееееееее! Нямам нищо против руснаците. Даже брат ми живее и работи в Москва  Simple Smile

# 282
Едно време се надявах като много други, и аз на въздесъщия отговор на Елвира след една реклама тук. Писах от два празни фейсбук профили. Зададох генерални въпроси. Отговорът беше, че ом трябва конкретен въпрос. Като например: ще исаанем ли заедно с Пешо или не? Това не е ясновидство, това е налучкване и не е свързано с особена дарба. Тук има хора, които са в нужда и животът не им се върти около Пешо и Гошо, така че групата на Бобо и Елвира, които са решили да правят пари на гърба на хорицата, моля са спрат. Истинската дарба е тогава, когато не чакат да ти засават въпроси, че и конкретни, а когато говорят вярно без въпроси да насочват.
Иринче, спри девойче. Ясно е, че пишеш тия неща само и само да впримчите нещастни хора и да ги доите за пари.

# 283
  • В.Търново
Докато има глупави и наивни хора ще има и псевдо ясновидци!

# 284
Едно време се надявах като много други, и аз на въздесъщия отговор на Елвира след една реклама тук. Писах от два празни фейсбук профили. Зададох генерални въпроси. Отговорът беше, че ом трябва конкретен въпрос. Като например: ще исаанем ли заедно с Пешо или не? Това не е ясновидство, това е налучкване и не е свързано с особена дарба. Тук има хора, които са в нужда и животът не им се върти около Пешо и Гошо, така че групата на Бобо и Елвира, които са решили да правят пари на гърба на хорицата, моля са спрат. Истинската дарба е тогава, когато не чакат да ти засават въпроси, че и конкретни, а когато говорят вярно без въпроси да насочват.
Иринче, спри девойче. Ясно е, че пишеш тия неща само и само да впримчите нещастни хора и да ги доите за пари.
Не, не! Аз съм просто помислила, че тя познава и съм споделила мнението си за нея тук, за да видя какво мислят и другите във форума! Сега виждам, че тя ми е просто налучкала нещата и събития! Благодаря ви за мненията!Тук сме за да си помагаме, а не е да подвеждаме един друг!

Общи условия

Активация на акаунт