Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 028
  • 732
  •   1
Отговори
# 525

Добринка до стадион христо ботев за жалост май да...отговаря кратко,точно ясно..не жали чувства изобщо..гледа на име и рожденна дата,колкото и оставиш

Може ли малко инфо, къде точно се намира? В моя квартал е, но не съм я чувала досега.

Вергиния и аз искам да я посетя, само добри отзиви съм чела, но все нещо ме спира.... а и таксата й е доста висока, май 50лв беше последно.
Точно срещу стадион ботев някаква къща беше с пейка отпред.има само едва такава Simple Smile руса жена около 60годишна много набожна...
А иначе същия е да коментара просто допълних новите допълнения да не се залъгват и др да повторят въпросните жени,които лъжат най-нагло newsm78
Разбирам,че от Добринка си доволна.
Не е точно това,което търся тя ти отговаря на въпроси само..а аз искам по-подробно да ми гледат :s  но като цяло факт сбъднаха се нещата и не говори за минало,което ми допада..пък и няма такса,което ме кара да й симпатизирам макар й да ми каза работи,които не исках да чуя

# 526
На мен Вергиния също много неща ми позна.  Гледа на Таро. Ходих при нея м. октомври 2014г с една мама от форума. Тя не остана доволна. Може би има значение за какво питаш. Мисля пак да я посетя м. септември. 30 лв. и платих тогава.

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 11:03 от irina_77

# 527
Искам бързичко за попитам къде изчезна коментара с координатите  на Нуша от Обеля .Тъкмо ми стана интересно какво би ми познала ,защото тези от София вече се по изчерпаха а и нямат голяма познаваемост .Бях решила  да я посетя но уви няма вече нейни координати .Много интересно защо ли .

# 528
Вчера бяхме при една баба от Кресна и тя каза ,че малката - на 1г и половина , има синя жилка на носа какво означава това ??

А за развалянето на магия на мен и мъжът ми иска 150 лв. , и също каза за да проговори детето по - бързо да намерим коза със звънче и да го топнем във вода звънчето и да отпие от нея.
Дете на 1 г. и половина обикновено почти не говори или само по-нещичко...всеки почва да говори или да прохожда на различна възраст! Племеничката ми е почнала да ходи на 1 г. и 3 мес. Може и да не съм права...., но детето ще разговаря, ако не е глухо...Чува ли то?

да , чува си . А каква е тая синя жилка ?? бабата каза , че няма да може да я оправи и ще ни праща при друга жена за това ..

Аа няма ли начин аз сама да открия къде може да е магията направена на мен и мъж ми ?? Нещо ,което да ми подскаже ?

а това как става - Наскоро бях свидетел на 1 врачка как изкара магия от съседите обаче преди да я изкаря тя незнаеше магията къде е просто и се е евило предишния ден че имат и счука 1 яйце с бял конец и в отражението се показа мястото където е магията ? как е възможно

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 13:08 от ravvenr

# 529
Вчера бяхме при една баба от Кресна и тя каза ,че малката - на 1г и половина , има синя жилка на носа какво означава това ??

А за развалянето на магия на мен и мъжът ми иска 150 лв. , и също каза за да проговори детето по - бързо да намерим коза със звънче и да го топнем във вода звънчето и да отпие от нея.
Дете на 1 г. и половина обикновено почти не говори или само по-нещичко...всеки почва да говори или да прохожда на различна възраст! Племеничката ми е почнала да ходи на 1 г. и 3 мес. Може и да не съм права...., но детето ще разговаря, ако не е глухо...Чува ли то?

да , чува си . А каква е тая синя жилка ?? бабата каза , че няма да може да я оправи и ще ни праща при друга жена за това ..

Аа няма ли начин аз сама да открия къде може да е магията направена на мен и мъж ми ?? Нещо ,което да ми подскаже ?

а това как става - Наскоро бях свидетел на 1 врачка как изкара магия от съседите обаче преди да я изкаря тя незнаеше магията къде е просто и се е евило предишния ден че имат и счука 1 яйце с бял конец и в отражението се показа мястото където е магията ? как е възможно
Явно конеца слъжи за връзка с кораба майка Simple Smile)

# 530
Начини много, в зависимост от системите, опита и развитите астрални сетива. Аз карам на Некрономиконския, ако се налага, че после да пратя направо Watchera да им се "отплати" както трябва за гадориите Wink

# 531
Може ли да ми кажете гадателка по телефона?

# 532
Здравейте, някой може ли да ми даде координати на врачка от Плевен. Четох в предишни постове за Севда от Тръстеник, но не мога да й намеря телефона.

# 533
И аз поведох активна кореспонденция с нея и съм доволна от бързите и обстойни отговори!! Направих си и Годишен хороскоп, следвам съветите и препоръките и. В момента имам личен, сложен проблем за разрешаване, тя го хвана много точно, ще пиша дали е хванала правилно развитието му.

# 534
Relish, не става ясно за коя пишеш...

# 535
И аз поведох активна кореспонденция с нея и съм доволна от бързите и обстойни отговори!! Направих си и Годишен хороскоп, следвам съветите и препоръките и. В момента имам личен, сложен проблем за разрешаване, тя го хвана много точно, ще пиша дали е хванала правилно развитието му.
Коя е ясновидката?

# 536
Коя е ясновидката?
Ами, сигурно се бистри за Севда! Но как се говори с нея по тел., скайп, поща или на живо  и какво струва?

# 537
  • София
Чета сега някаква статия за Любомир Алексиев от Шумен - ясновидец, но приемал и в София. Някой да има инфо?

# 538
Чета сега някаква статия за Любомир Алексиев от Шумен - ясновидец, но приемал и в София. Някой да има инфо?

Този колко е дъвкан......Назад в темите.

# 539
А какво става с Елвира? Май че я няма никаква! Сигурно вече се казва другояче и отговаря на друг телефон!  Laughing Моля за коментари! За съжаление била ми е познала с мрачната си прогноза.....Та бих я попитала пак, но в пощата скоро била съм я попитала за адреса й та да дойда на мястото, но тя не го написа..... newsm78 и пише, че това не й е професия да гадае!

Общи условия

Активация на акаунт