Ясновидци/врачки - тема 30

• 168 949
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
По отношение на Калоян - вече не ми е съсед. Бивш наркоман, възможно вече и да не е бивш, лекуван от заеисиюост, лежал и в психиатрия. Дизайнер, който ползва готови приложения и не знае нито един програмен език. Дано поне в това е добър, защото в магията или ясновидството е толкова спец, колкото синът ми във висшия пилотаж. Познавайки добре стила му, дори в момента сам си пише коментари тук, както и лични съобщения към мен в кутията. Тези администратори спят ли!!! Затварям темата Калоян, не смятам повече да губя време да се занимавам с подобен човек. Не си заслужава,
По отношение на Искра, докато ти гледа стои и си зяпа в телевизора, а внучето щъка и кряка наоколо. Вече трябва да е пораснало. По спомен е момиченце. Позитивна е наистина, но до там се простират възможностите й. Просто би било загуба на време да отиде човек при нея. Досега на трима съм попаднала, които реално не просто са нацелили, а директно са познали и видели ясно нещата, като единият не приема хора и не желае да се разчува. Там трябва да се отиде само с общ познат. Другите двама вече съм коментирала.

би ли споделила кои са тези ясновидци (или поне тези които гледат на други хора) , ще са от полза на много хора.

# 571
Завъдил се тук един ник, който не пише, а само праща лс. Нищо лошо, но текстът е един и същи, само променя встъпителните слова. Два пъти ми е пратил такива съобщения, та......

# 572
Някой има ли  сбъднати прогнози от Людмила Табакова, струва ли си да се посети?

# 573
Някой има ли  сбъднати прогнози от Людмила Табакова, струва ли си да се посети?

За периода от около 2-3 години след посещението при нея - позна, писах скоро. За по-нататъшното развитие или не видя, или премълча. И да ми беше казала, нямаше да я чуя, аз си имах фикс идея. Каза ми и какво се очаква от мен, за да се получават нещата. Беше права. Не е било психологическа консултация, аз никога нищо не споделям с такива гадатели. Но е много скъпа и в апартамента й е страшно (ако е същият).

# 574
Здравейте!Имам нужда от помощ трябва ми наистина добра ясновидка от която сте доволни и може да ми помогне чувствам се в беда! Благодаря ви много предварително!

# 575
Аз съм я питала Табакова по тел. 5 години преди просто така на майтап за връзката си с приятеля! Всичко е било между нас прекрасно! Тогава тя е отговаряла на тел. без добавена стойност! Аз съм й задала един въпрос за приятеля и тя ми е казала, че няма смисъл дори да питам за него, че ТОЙ ще ме остави! Така и станало след 4 г. Той ме  оставил - а не е аз него!

# 576
 81imc то и аз търся наистина добра ясновидка-ама досега не съм я намерила...по-добре сподели с приятел за съвет и подкрепа.

# 577
  • София
Людмила Табакова преди години не се ли представяше като Магда? newsm78

# 578
Людмила Табакова преди години не се ли представяше като Магда? newsm78
Преди 5 г. тя е била Людмила Табакова и Накова! Тя е от Лом, но живее в София! Ако действително е сляпа като казва, то е простително да е мръсно в апартамента й както го коментират тук! Може би не вижда да чисти, но поне познава ли? Много хора са били при нея, но защо не искат да ни дадат мненията си!

# 579
  • София
Преди няколко години една жена, представяща се като сляпата Магда ясновидстваше. Гласът на Людмила Табакова и този на Магда много си приличат. Миля, че са една и съща.

# 580
Преди няколко години една жена, представяща се като сляпата Магда ясновидстваше. Гласът на Людмила Табакова и този на Магда много си приличат. Миля, че са една и съща.
Колко няколко години, що-годе? За Людмила Табакова чувам от 5 години!

# 581
Мили дами,имам към вас един въпрос и по-точно към тези,които ходят при врачки заради мъж.

Понеже при мен така се развиват нещата:или ми обещаваха възлюбления(а то нищо не стана),или ми обещаваха нов.Този новият така и не е дошъл.Но се наслушах на описания-едната казва,че ще е заможен;
другата казва,че ще е 45-50-годишен;
третата-разведен с две деца.....рус....кестеняв.....с трапчинки......колега.....ще се запознаеш с един русичък пълничък и ще се вземете с приятеля му(!!!!).....чужденец.....с буква С или Д.....той ще има болен човек и ще се запознаете на работа......на път ще го срещнеш.......и т.н. Не мога да си спомня всичко.

Та въпросът ми е:Има ли такива сред вас,на които въпросните гадателки да са обещали нов и той да е отговарял на описанието,което са ви дали?

Само държа да отбележа,че винаги ми го обещават заможен....тъй де,то без пари....накъде

# 582
Мили дами,имам към вас един въпрос и по-точно към тези,които ходят при врачки заради мъж.

Понеже при мен така се развиват нещата:или ми обещаваха възлюбления(а то нищо не стана),или ми обещаваха нов.Този новият така и не е дошъл.Но се наслушах на описания-едната казва,че ще е заможен;
третата-разведен с две деца.....рус....кестеняв.....с трапчинки......колега.....ще се запознаеш с един русичък пълничък и ще се вземете с приятеля му(!!!!).....чужденец.....с буква С или Д.....той ще има болен човек и ще се запознаете на работа......на път ще го срещнеш.......и т.н. Не мога да си спомня всичко.

Та въпросът ми е:Има ли такива сред вас,на които въпросните гадателки да са обещали нов и той да е отговарял на описанието,което са ви дали?

Само държа да отбележа,че винаги ми го обещават заможен....тъй де,то без пари....накъде

Значи и аз ще ти гледам. Да знайш - ще е или болен /дошъл за лекарство/, или полов атлет /дошъл за презерватив ХХЛ, или ще е разведен /дошъл за памперс за детето си и се влюбил в тебе, респективно развел се заради тебе/. Не казвам импотентен, щото тези не си признават. Те винаги купуват полови стимуланти за друг.

# 583

Това е ,все още не ми се е случил "новия", който описват, и срокове даваха, дали не съм го подминала.Виновни сме си ние, че търсим информация при тези хора и живеем с надежди.

# 584
Скоро съм чела в нета, че Людмила Табакова е сляпа, че мръсно е в апартамента й и че хората дори никъде не са видели такава мръсотия...Имам приятелка в Лом, а Людмила Табакова е от Лом. Намерила съм днес телефона й и разговаряла съм с нея относно Людмила! Приятелката ми казва, че в Лом тя има къща и  същата мръсотия е и там. Чета в нета, че като дете на 6 г. Людмила е била заведена от майка й при Ванга, която й казала, че зрението ще се върне и тя ще бъде като всички деца! И уж вярвайки в думите на Ванга, която й дала напразна надежда, Людмила не се социализирала като сляпа, един вид не се е научила и да чете като слепи и прочее, учила е в обикновено, а не специализирано училище! Всичко е лъжа! Приятелката ми казва, че тя вижда и е в очила с големи диоптри! Людмила пътува в Лом с влак те в тази къща.....Хората я познават, тя е живяла там от малка и се чудят, защото всички тези глупости, които пише за себе си и това гадание с такса 60 лв!

Общи условия

Активация на акаунт