Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 313
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте някой има ли координати на Стоян марков лечителя от Сливен, може и на ЛС да ми пратите - адрес, телефон, отзиви. Предварително ВИ благодаря.

# 196
някой има ли впечатление от светлана от хасково
Прави много точни хороскопи и гледа на кафе.

Къде  се намира Светлана в Хасково ? Бихте ли дали адрес?

# 197
за гадатели, лечители и пророчества: http://pricel.info/?p=43457&oid=3210359&ti=230055 За мен лично беше интересно

# 198
Интересно е наистина, но не съм разбрала дали баба Ванга не е познала за деца на този Жабов? Така излиза! Чула съм от много хора, че не им е познала нищо.....А какво е познала на Людмила Живкова, че е била все със нея...като че ли нищо!

# 199
  • Sofiq
Да попитам някой да е ходил при Дияна, живее някъде до езерото в Дружба? И също някой дали знае за някаква жена от Плевен която приемала в приземна стая която се намира в блок от страни на училище Хр. Смирненски? Ще съм ви много благодарна ако някой има информация

# 200
Интересно е наистина, но не съм разбрала дали баба Ванга не е познала за деца на този Жабов? Така излиза! Чула съм от много хора, че не им е познала нищо.....А какво е познала на Людмила Живкова, че е била все със нея...като че ли нищо!
Чела съм и за хора, на които е познавала. И пак опираме до главното нещо, което разбрах от статията - и ясновидците имат добри и лоши дни. Все пак - хора са.

# 201
Така е, наистина тук при нас има една стара жена и ходя при нея! Никога не ми е познавала нищо, но при нея идват много хора от разни места! И тук скоро пак съм отишла при нея, просто е така за психотерапия, но тя е познала много точно, с разни подробности какво ще стане с моята дъщеря....била съм много изумена!

# 202
Може ли да ми препоръчате къде да отида за восъколеене в София!!!

# 203
Някой говорил ли е тези дни с Елвира по телефона? Аз опитах да се свържа, но ми казват, че вътрешният номер, който набирам е грешен..  Shocked Нали това е номерът: 0900 63 080 вътрешен 150.
Да, това е.

А как е емайла на Елвира? И конкретно въпрос ли трябва да й задам?

# 204
e1wira@dir.bg   Много точно отговаря, но много рядко влиза в пощата! Има и фейсбук, но и там чакала съм отговор 1 месец, но ми е написала, че пътищата ни с мъж, когото обичам ще се разминат и е написала, че се разминаваме с него във времето, не ми е съдба да бъда с него! Тогава не съм повярвала, но днес това е факт!

# 205
e1wira@dir.bg   Много точно отговаря, но много рядко влиза в пощата! Има и фейсбук, но и там чакала съм отговор 1 месец, но ми е написала, че пътищата ни с мъж, когото обичам ще се разминат и е написала, че се разминаваме с него във времето, не ми е съдба да бъда с него! Тогава не съм повярвала, но днес това е факт!

Благодаря! А един въпрос ли имам право да й задам?

# 206

Благодаря! А един въпрос ли имам право да й задам?

Оф и на мен горе-долу това ми каза ......дано да не е познала Sad

# 207
Да попитам някой да е ходил при Дияна, живее някъде до езерото в Дружба? И също някой дали знае за някаква жена от Плевен която приемала в приземна стая която се намира в блок от страни на училище Хр. Смирненски? Ще съм ви много благодарна ако някой има информация

Може ли координати на Дияна?

# 208
Здравейте,

Да споделя: бях при Мария от Ямбол....Така, за бъдеще не зная до колко познава, само времето ще покаже...но за настоящето......бе категорично точна. Позна ми годините, професията, жилищното ми състояние, проблема за който бях отишла, ситуацията, специфики които са характерни, за ситуацията в личния ми живот, годините на партньора, букви и т.н..Някои от прогнозите са за скорощен срок, така че ще споделя ако има познаваемост.

# 209
И аз съм била при нея, за минало и настояще всичко познава. За бъдеще половината неща се случиха както ги предрече, другата половина не /може и да са се изместили във времето, ще видим/. Малко съм разочарована от нея, че ми наговори глупости за магии и че си има един определен репертоар от въпроси, които задава на всеки - например дали познаваш човек със С и Д. Но като цяло си има познаваемост и взима колкото оставиш, ако не успее да те върже с глупостите за магии.

Общи условия

Активация на акаунт