подкрепям
,и на кафе и на карти ми гледа преди доста години и двата пъти абсолютно нищооооо не позна ...
,и на кафе и на карти ми гледа преди доста години и двата пъти абсолютно нищооооо не позна ...
Бях чувала много факти за Фатме. Поне 5 човека,които са били при нея са ми разказвали колко неща им е познала и честно да кажа славата й на добра гледачка се носи много в нашия бургаски район. Звъннах на един приятел,който знаеше къде се намира Фатме и ни заведе при нея. Бяхме общо 4-ма човека,всички влязохме. След като си тръгнахме всички бяхме много изненадани,защото на всички ни предсказа нещата,които са в момента и бъдещето,за бъдещето нямаше как да бъдем сигурни естествено при положение,че ходим за първи път,но всичко което беше казала за нещата,които са ни се случили преди бяха истина. И после... всичко,абсолютно всичко,което беше предсказала за бъдещето на всички ни,то се случи! Особено при мен... каза ми най-много подробности за бъдещите събития и всички до едно се случиха,позна и имена и събития. Сега след 4 месеца,ние с моята приятелка решихме отново да отидем при Фатме,защото бяхме много доволни и искахме да видим отново какво ще ни каже. Това се случва преди седмица. Позна ми отново в момента какво е,каза ми и отновно бъдещи събития,които колкото и да не се вярва на хората,започнаха да се случват,нещата при моята приятелка стоят по същия начин,позна й ситуацията в момента в личния живот за бъдещите събития още е рано,но ще виидм какво ще стане. Доколкото разбрах тя гледа по очите на човек или на снимка и очите на човека да се виждат,питала съм я и други са ми казвали,не знам да е гледала на карти,но може би преди години е опитвала да го прави,но щом не й се е получило,значи гледането с очи е по-добро при нея. Освен гадаенето на карти и кафе има и други методи за врачуване,но доколкото знам най-точния е ясновидството. А съм чувала,че гадаенето на кафе или карти може да се научи от много хора,не само от една ясновидка и не е за всеки.. там всичко май е знаци. Поисках отзиви за нея,защото аз бях много доволна и исках да чуя и други мнения,не се съмнявам в нито една нейна дума от опита с нея който имах.