Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 211
  • 732
  •   2
Отговори
# 165
  • бургас
При Фатме съм ходила, гледа ми на кафе. Не си заслужава.

подкрепям  Peace,и на кафе и на карти ми гледа преди доста години и двата пъти абсолютно нищооооо не позна ...

# 166
Вчера се случи важно събитие, което Марияна от Люлин прогнозира преди месеци. Надявам се да е познала и крайния резултат, но се налага да почакам до лятото.

# 167
При Фатме съм ходила, гледа ми на кафе. Не си заслужава.

подкрепям  Peace,и на кафе и на карти ми гледа преди доста години и двата пъти абсолютно нищооооо не позна ...

Попринцип досега никога не бях се интересувала от ясновидки,но преди 4 месеца моя приятелка беше в много тежък момент и както стояхме на една маса и я гледах как плаче просто станах и казах "Отиваме в Тънково!" без дори да знам при кого отивам и без дори да знам от къде ми дойде тази идея.  Grinning Бях чувала много факти за Фатме. Поне 5 човека,които са били при нея са ми разказвали колко неща им е познала и честно да кажа славата й на добра гледачка се носи много в нашия бургаски район. Звъннах на един приятел,който знаеше къде се намира Фатме и ни заведе при нея. Бяхме общо 4-ма човека,всички влязохме. След като си тръгнахме всички бяхме много изненадани,защото на всички ни предсказа нещата,които са в момента и бъдещето,за бъдещето нямаше как да бъдем сигурни естествено при положение,че ходим за първи път,но всичко което беше казала за нещата,които са ни се случили преди бяха истина. И после... всичко,абсолютно всичко,което беше предсказала за бъдещето на всички ни,то се случи! Особено при мен... каза ми най-много подробности за бъдещите събития и всички до едно се случиха,позна и имена и събития. Сега след 4 месеца,ние с моята приятелка решихме отново да отидем при Фатме,защото бяхме много доволни и искахме да видим отново какво ще ни каже. Това се случва преди седмица. Позна ми отново в момента какво е,каза ми и отновно бъдещи събития,които колкото и да не се вярва на хората,започнаха да се случват,нещата при моята приятелка стоят по същия начин,позна й ситуацията в момента в личния живот за бъдещите събития още е рано,но ще виидм какво ще стане. Доколкото разбрах тя гледа по очите на човек или на снимка и очите на човека да се виждат,питала съм я и други са ми казвали,не знам да е гледала на карти,но може би преди години е опитвала да го прави,но щом не й се е получило,значи гледането с очи е по-добро при нея. Освен гадаенето на карти и кафе има и други методи за врачуване,но доколкото знам най-точния е ясновидството. А съм чувала,че гадаенето на кафе или карти може да се научи от много хора,не само от една ясновидка и не е за всеки.. там всичко май е знаци. Поисках отзиви за нея,защото аз бях много доволна и исках да чуя и други мнения,не се съмнявам в нито една нейна дума от опита с нея който имах. Simple Smile

# 168
 Villianne може ли по-конкретно да споделиш за Марияна и събитието, което е познала? Да не е нещо от рода на-ще пътуваш скоро...-

# 169
Здравейте, някъде бяхте споменали за някаква жена от Обеля която гледа на карти или на кафе...Може ли да споделите впечатления и икординати?

Благодаря!

# 170
Villianne може ли по-конкретно да споделиш за Марияна и събитието, което е познала? Да не е нещо от рода на-ще пътуваш скоро...-

Не, не мога да го споделя, твърде лично е. И е твърде неспецифично, за да е случайно съвпадение. На достатъчно години съм, за да е трудно да ме заблудят по такъв начин.

# 171

Не, не мога да го споделя, твърде лично е. И е твърде неспецифично, за да е случайно съвпадение. На достатъчно години съм, за да е трудно да ме заблудят по такъв начин.

А коя беше тази жена?

# 172
Здравейте, някъде бяхте споменали за някаква жена от Обеля която гледа на карти или на кафе...Може ли да споделите впечатления и икординати?

Благодаря!
'
Ето инфо и потребител, който да питаш от предната страница:

bella74
Re: Ясновидци/врачки - тема 30
♥0 ср, 30 мар 2016, 10:58   #173  
Цитирай
Здравейте дами,

След дълго търсене от моя страна и обаждания на Емилия от Лондон, и ще камара дистанционни гледачки, имах късмета за няколко дни да се прибера в БГ. Там една приятелка ме заведе при една жена в Обела. Гледа на карти. Таксата и е 20 лева, само искам да кажа, че на 80 процента позна нещата от миналото и настоящето. КАза доста и за близкото бъдеще, каза обаче, че за далечно бъдеще няма как да ми познае и каза, че ако искам от време на време ще поглеждаме как се развиват нещата. Като цяло до сега нещата се случват както тя е казала, пък да видим. Ако някой го интересува нека ми пише, ще дам координатите. Дано да съм Ви била полезна.
Хубав ден на всички.

# 173

А коя беше тази жена?
Можете ли  да споделите повече за Марияна  и дали е същата , с която се консултирах преди няколко дни ,бях впечатлена ,изключително положителен човек , живее в София , приема и лично , ще споделя тук и телефона и защото имам нейното съгласие , а и тя иска да помага.

# 174

А коя беше тази жена?
Можете ли  да споделите повече за Марияна  и дали е същата , с която се консултирах преди няколко дни ,бях впечатлена ,изключително положителен човек , живее в София , приема и лично , ще споделя тук и телефона и защото имам нейното съгласие , а и тя иска да помага.

Марияна е обсъждана тук преди около половин година. Приема в Люлин 1. Гледа на кафе и карти, прави и нумерология, която според мен не е силната и страна. При мен има висок процент познаваемост, но има изместване във времето. Като цяло съм много доволна. Телефона и е 0892965670

# 175
някой има ли впечатление от светлана от хасково

# 176

А коя беше тази жена?

Марияна е обсъждана тук преди около половин година. Приема в Люлин 1. Гледа на кафе и карти, прави и нумерология, която според мен не е силната и страна. При мен има висок процент познаваемост, но има изместване във времето. Като цяло съм много доволна. Телефона и е 0892965670
Благодаря  Ви много за отговора ,да същата жена е , аз също съм много доволна , а времето ,там от където тези хора черпят информация тече различно.Надявам се нещата ,които ми предрече Марияна да се сбъднат, защото много голям процент от събития в моя живот ги разпозна.

# 177
някой има ли впечатление от светлана от хасково
Прави много точни хороскопи и гледа на кафе.

# 178
  • София
Скрит текст:

А коя беше тази жена?

Благодаря  Ви много за отговора ,да същата жена е , аз също съм много доволна , а времето ,там от където тези хора черпят информация тече различно.Надявам се нещата ,които ми предрече Марияна да се сбъднат, защото много голям процент от събития в моя живот ги разпозна.
[/quote]

Специално Марияна НЕ черпи информация от никъде!!! Даже бих казала, че е много неграмотна! Нулева познаваемост на кафе и карти! Няма такъв ПОЗОР!!! -  да дадеш на клиента да чете от изрезки, фотокопия за датата на раждане....Марияна се учи да гледа на карти Таро. И тук ГОЛЯМ СМЯХ - пак дава от  книгата да четеш тълкуването за картите които си изтеглил.
Явно Марияна има нужда от пари и се пускат коментари тук за нея. Непрекъснато повтаря, че й трябват пари за....Прекъсва "гледането" с дълги разговори по телефона и непоискани от никой клиент обяснения за нейни житейски събития и случки.....

# 179
Скрит текст:

А коя беше тази жена?

Специално Марияна НЕ черпи информация от никъде!!! Даже бих казала, че е много неграмотна! Нулева познаваемост на кафе и карти! Няма такъв ПОЗОР!!! -  да дадеш на клиента да чете от изрезки, фотокопия за датата на раждане....Марияна се учи да гледа на карти Таро. И тук ГОЛЯМ СМЯХ - пак дава от  книгата да четеш тълкуването за картите които си изтеглил.
Явно Марияна има нужда от пари и се пускат коментари тук за нея. Непрекъснато повтаря, че й трябват пари за....Прекъсва "гледането" с дълги разговори по телефона и непоискани от никой клиент обяснения за нейни житейски събития и случки.....

[/quote]

Марияна не гледа на Таро.  LaughingРазпиляна и разсеяна е , но на мен това не ми пречи, няма да се женя за нея. Жената си познава. Водила съм доста приятелки и всички са доволни, а ти драга освен от врачка , май имаш нужда и от невролог.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт