Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 235
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Това,че не вярвате на ясновидците и сте ядосани на това не означава,че трябва да нападате Irina,или друг,който е споделил позитивно мнение за някой от тях,не всичко е реклама! И аз бях останала с добри впечатления от Елвира,когато четох за нея в целия форум,но предвит факта,че й писах във фейсбук,тя не ми отговори,писах й по емайл и тя го прочете,но не ми отговори и не мога да се свържа с нея 100 пъти по телефона.. просто мнението ми се променя и отпадат опитите да се свържа с нея.

# 286
Simple Smile скъпи дами тук се превърна в ""Кое е това момиче'' и защо не отговаря..а защо не въпросното момиче/жена да е просто болна и да не работи в момента..ясновидците са също хора и боледуват дори от по тежки болести от останалите/за това ви гарантирам/..в интерес на истината има хора на които не може да се ''вижда'' бъдещето и колкото и пари да потрошите и обиколите феномени..резултата е 0..лошото е че почти никой от феномените няма да си признае че не може да проникне във вашето поле и оттам да види какво ви чака

# 287
Simple Smile скъпи дами тук се превърна в ""Кое е това момиче'' и защо не отговаря..а защо не въпросното момиче/жена да е просто болна и да не работи в момента..ясновидците са също хора и боледуват дори от по тежки болести от останалите/за това ви гарантирам/..в интерес на истината има хора на които не може да се ''вижда'' бъдещето и колкото и пари да потрошите и обиколите феномени..резултата е 0..лошото е че почти никой от феномените няма да си признае че не може да проникне във вашето поле и оттам да види какво ви чака
Ако е болна, трябваше да изключи телефона, а не е да навърта пари на хората! Аз се сблъсквах с такъв проблем и с други ясновидци! Тел. е с добавена стойност 2.40 лв, а го подига дъщерята на ясновидка и казва  да звънна по-късно, а със самото набиране на даден номер ти се взимат по 2.40 лв. Щом няма гадателката, да изключват тел. Но те правят нарочно така, че дори и в тяхното отсъствие да се изкарват пари!

# 288
Здравейте!
Отново много, много ,много моля за помощ! Може ли информация и координати на Таня Христова, която работи с восъколеене!!! Или поне някой да ми посочи добра алтернатива!!!  Praynig

# 289
Дами, бихте ли ми препоръчали при кого мога да отида във Велико Търново и региона?

# 290
 Здравейте! Търся тел. номер на Христо Христов във Варна. Благодаря!

# 291
Ако е болна, трябваше да изключи телефона, а не е да навърта пари на хората! Аз се сблъсквах с такъв проблем и с други ясновидци! Тел. е с добавена стойност 2.40 лв, а го подига дъщерята на ясновидка и казва  да звънна по-късно, а със самото набиране на даден номер ти се взимат по 2.40 лв. Щом няма гадателката, да изключват тел. Но те правят нарочно така, че дори и в тяхното отсъствие да се изкарват пари!

Съгласна съм! Телефона включен и човек колкото и пъти да звънне му дърпа пари.. Безобразие! Вчера пак звънях от 17:00 до 20:00... абсолютно никакво отражение......... Повече изобщо няма да опитвам да се свържа с Елвира .. подведох се тоя път..

# 292
Добър ден на всички! Пропуснала съм цялата 30 тема, не ми отне време да я прегледам. 20 страници постове с името на Елвира! Много интересно, не съм пропуснала нищо, явно! Голяма боза е този форум станал! Хайде останете си със здраве!  bouquet

# 293
Здравейте,искам да попитам нещо... някой от вас да е писал за безполатно предсказание на този профил.. http://www.facebook.com/profile.php?id=100011281172698 .. и какви са отзивите ви?

# 294
Здравейте,искам да попитам нещо... някой от вас да е писал за безполатно предсказание на този профил.. http://www.facebook.com/profile.php?id=100011281172698 .. и какви са отзивите ви?
Аз съм доволна : )

# 295
О моля ви престанете с тая Елвира,не бях влизала от 2 седмици и само като и видя името ми се отщява да чета,толкова ли не разбрахте че това е някаква шарлатанка дето си е сложила импулсен тел и само чака някоя бедна и изтрадала душа,като нас тук да клъвне о тя да  печели на нейн гръб.Моите уважения към всички ,но тези лоито печелят парите си по този подъл начин не са хора ,и адски нечестно е човек да си използва способностите(АКО ВЪОБЩЕ ГИ ИМА) за да печели от чуждото нещастие.Сега да се върна на моя въпрос -Някой ходил ли е скоро при Хайрие.Жената поне няма такса и до колкото и днес разбрах от една моя позната ,помагала от сърце.Отдавна се колебая да отида ли...Някой има ли скорошни отзиви

# 296
Аз съм доволна : )
Чудно, какво правите там? Как става по-точно?

# 297
Относно публикуваната група четох и никъде не видях безплатно,а напротив пише на няколко места ,че финансовата част е според ситуацията на всеки индивидуално.Колкото и да имам проблем в момента /а и да нямам/съм убедена,че ще кажат ,че има заради определена сума.Дано греша,но напоследък с толкова шарлатанщина се сблъсках,че.................съм Тома Неверни

# 298
В нета са обявени много телефони на ясновидките, които не са импулсни и те отговарят на въпроси безплатно! Когато ги набираш, те са пълни с ентусиазъм да ти хвърлят карти и да отговорят по същество! Но тези са най-скъпите шарлатанки и мошеници, защото казват, че имаш негативна енергия или магия и искат за изчистването й едно 200 - 400 лв! Сложно е да намериш човек с дарбата на ясновидец....., а и той няма нужда от обявите в нета! По своите населени места хората ги знаят и ходят при тях!

# 299

Общи условия

Активация на акаунт