Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 247
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
МОЛЯ ВИ!!! Някой няма ли да ми отговори!!! Търся информация за  Таня Христова - София или друг в района, който работи с восъколеене!!! Всички пишете, че сте страдали, а никой не се смили... всичко ли е само реклама?

# 316
Здравейте , кой от ясновидците  гледат по  телефона ?
Като набереш в гугал Ясновидство услуги или обяви, ще излезнат всичките ясновидки, които гледат по телефона! Едните са на импулсните телефони, а другите - не са импулсни, но сами разбирате, че без пари никой не гледа та такива почват да ти измислят магии, изчистване на негативи и прочее! В нета има и такива, които гадаят по телефона с предварително изпращане на таксата! Чукни ясновидство по тел. и всичко ще видиш! Но да ти кажа, че нищо не познават! Навъртала съм и пари на импулсни телефони...гола вода е!

# 317
         Относно Елвира. Аз също чакам отговор. Звънях на посочения мобилен тел. и набрах вътрешен номер, обади се жена, която каза, че ще ми пише на мейла, но още нямам отговор. По тел. зададох същите въпроси, които писах и в мейла до нейния. Преди пет месеца ми беше писала, но доста абстрактно. Сега вече месец чакам отговор - да уточни. Мисля,, че това не е само един човек, който отговаря на въпросите. Струва ми се доста съмнително - да се прави ясновидство дистанционно. Моя близка е ходила при Ани /завод Електроника/, но тук имаше две противоположни мнения за нея.

# 318
         Относно Елвира. Аз също чакам отговор. Звънях на посочения мобилен тел. и набрах вътрешен номер, обади се жена, която каза, че ще ми пише на мейла, но още нямам отговор. По тел. зададох същите въпроси, които писах и в мейла до нейния. Преди пет месеца ми беше писала, но доста абстрактно. Сега вече месец чакам отговор - да уточни. Мисля,, че това не е само един човек, който отговаря на въпросите. Струва ми се доста съмнително - да се прави ясновидство дистанционно. Моя близка е ходила при Ани /завод Електроника/, но тук имаше две противоположни мнения за нея.

Моля, раздуй за Ани

# 319
    Моята близка каза, че е контактьор и че е доволна от направената прогноза за минало и бъдеще, явно е познала това, което й се е случило относно въпросите. Но не сподели повече подробности. Все пак това е мнение на един човек, който е бил при нея. Ако има и други с отзиви за нея, може да споделят. От написаното до сега не виждам ясновидка или гледачка с дарба, поне за София. Посочва се име и за него има различни, противоречиви мнения. Лично аз до сега не съм попаднала на ясновидка, която да ми е предсказала бъдеще - даже не налучкват правилно. Не отидох при Ани, даже не взех телефона й.

Единствено - това вече го писах в моя публикация, преди, за срещата ми с един човек в градинката на гроба на Дънов. Дойде при мен, каза ми всичко за което дълго се лутах и съм мислила, предсказа вярно за събитията в които се бях оплела и макар да не ми харесваха прогнозите, всичко се разви както каза. Така и бързо го загубих от поглед. Последно си спомням как ми каза да отида до определен телефонен апарат в близкия хотел - беше на партера. Каза ми да позвъня, каза ми и как ще протече разговора и какво ще науча. Всичко стана точно така. Но преди да тръгна от градинката - гроба на Дънов, аз се огледах, но този човек го нямаше. От тогава не съм стъпвала там. Все не намирам време или споменът за това събитие някак ме респектира. Убедена съм, че има хора с дарба да предсказват, но те не се афишират.  Ако попадна на човек с дарба ще пиша за него.

Надявам се да има повече споделяния. Знам, че много хора имат нужда от помощ. Но трябва да попаднат на истински човек с дарба. Този форум  е едно търсене, за да се намери такъв човек, който да може да помага, както за здравословни проблеми, така и със съвети. Макар, че решенията как да постъпим ги взимаме сами.

# 320
Аз съм вече писала, че обиколила съм много ясновидки, звъняла на импулсните телефони, посочените в нета, звъняла съм също на импулсните тел. в предаванията Ясновидство на ФЕН ТВ почти на всичките! Разбира се, че това, което пиша, не е ставало за 10 дни, а за няколко години. Ходила съм и при ясновидките, които дават политическите прогнози по ТВ и в пресата..., които работят с таксите от 40 до 60 лв. Писала съм в поща, фейсбук на някои ясновидки...Никой нищо не ми е познал, но това можеш да разбереш с времето, защото първо очакваш някое време да се случи, каквото са ти предрекли и чак после виждаш, че е станало друго! Аз не съм намерила ясновидка! Но не отричам, че има някоя жена или няколко жени, които отгатват, но те не се афишират! Тук сме, за да се помагаме! Елвира ме впечатли...., но мисля, че е налучкала....

# 321
Здравейте! Търся тел. номер на Христо Христов във Варна. Благодаря!

И аз търся отзиви за този човек и негови координати. Преди много време някой ми го беше препоръчал, но не помня кой

Но не този Христо Христов от Ясновидци, а друг.
Търся Христо Христов от предаването 'Ясновидци'. След предаването отидох при него от любопитство, а той като почна да нарежда... Каквото каза за последните 6-7 години това ми се случи.

# 322
      За Христо Христов от Варна съм чувала добри отзиви от още двама човека.. Дали идва в София? Гледа на кафе, а в предаването  за ясновидците по БТВ се представи добре.

# 323
     За Христо Христов от Варна съм чувала добри отзиви от още двама човека.. Дали идва в София? Гледа на кафе, а в предаването  за ясновидците по БТВ се представи добре.
А Николета Йорданова не се ли е представила в ТВ предаване Ясновидци добре? Всичко е мафия! Те се договарят те с такива, че ако им направят реклама, то да дават там някаква част от печалбите си после на някого...и е голяма игра става! Николета Йорданова нищо не знае. Много хора са ходили при нея! Много са задавали й въпроси с СМС, които са скъпи, а там отговаря някаква система и не е по същество! Аз съм ходила при нея! Тя изобщо не е в час, а ми е взела 60 лв. Чета по форумите, че взима пари и се сопа, защото не е никаква ясновидка!

# 324
  • София
МОЛЯ ВИ!!! Някой няма ли да ми отговори!!! Търся информация за  Таня Христова - София или друг в района, който работи с восъколеене!!! Всички пишете, че сте страдали, а никой не се смили... всичко ли е само реклама?

Светлана от Сухата река може да ти помогне с восъколеене.

# 325

Моля, раздуй за Ани

Може ли координати на Ани

# 326
Ехо, дайте координати на някой читав ,всевиждащ , в околностите на Варна!  Praynig Hug

# 327
По рано писах за неуспешните опити от моя страна, да се свържа с Елвира по телефона.Та на въпроса ,това ми е коствало 17 лв.Всяко позвъняване се таксува ,независимо ,че отсреща няма отговор.Да попитам някой знае ли нещо за Ани от Сливенци ли беше, какво беше.Мисля ,че някъде до Добрич се намира. bouquet

# 328
По рано писах за неуспешните опити от моя страна, да се свържа с Елвира по телефона.Та на въпроса ,това ми е коствало 17 лв.Всяко позвъняване се таксува ,независимо ,че отсреща няма отговор.Да попитам някой знае ли нещо за Ани от Сливенци ли беше, какво беше.Мисля ,че някъде до Добрич се намира. bouquet
Аааа, предупредих те!

# 329
А това е линк   http://ezotericum.ru/search/experts/   на безплатен чат  - гадаят в скайпа руснаците! Влезте и там ще видите скайпове на  няколко ясновидци светят със зелено, натиснете това зелено и задайте въпрос - се пише, скайп е! Вие пишете, а ясновидката ви говори и я виждате - скайп си е! Безплатно отговарят само на един въпрос! Но те са си няколко активни, а утре могат и други да бъдат там...така че питам ги само безплатно  Grinning Но трябва да разбирате руски, защото те говорят руски, а не пишат та да можете да преведете в гугъл! Едните хвърлят картите, а други искат снимката! Пращаш я на момента и те казват!

Общи условия

Активация на акаунт