Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 247
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Моля за координати на Нуртен от жк. Дружба. Ще черпя по кафенце... Hug Praynig Hug

# 331
Моля за координати на Нуртен от жк. Дружба. Ще черпя по кафенце... Hug Praynig Hug
Е, за какво ти е? По-голямо недоразумение от нея, не съм виждала.

# 332
Моля, напишете нещо за Нуртен! Мамарамбо, кога си ходила при нея? Моля, сподели!

# 333
Моля, напишете нещо за Нуртен! Мамарамбо, кога си ходила при нея? Моля, сподели!

Отдавна беше. Вече не помня. Трябва да видя в старите си постове.

# 334
В крайна сметка като следя темата,аз едно нещо не мога да разбера как става това дадена ясновидка да познава на някого,а на друг нищо... Чета в нета за ясновидците,уж съм запозната с измерението и енергията,която им дава това което виждат... но ми става все по-объркано... ясно е,че има шарлатанки... и ясновдици,които наистина имат дарба,но са малко.. и все пак.. познават на един,а на друг нищо,а и доколкото съм чувала,ако някой човек е скептик и отиде при тях ... те няма да могат да му познаят нищо,защото те блокират енергията ... Обърках се вече ............... ?!

# 335
За Ана от Сливенци добричко ако имате излишни много пари и много търпение да ти говори глупости и нищо да не стане отидете.

# 336
В крайна сметка като следя темата,аз едно нещо не мога да разбера как става това дадена ясновидка да познава на някого,а на друг нищо... Чета в нета за ясновидците,уж съм запозната с измерението и енергията,която им дава това което виждат... но ми става все по-объркано... ясно е,че има шарлатанки... и ясновдици,които наистина имат дарба,но са малко.. и все пак.. познават на един,а на друг нищо,а и доколкото съм чувала,ако някой човек е скептик и отиде при тях ... те няма да могат да му познаят нищо,защото те блокират енергията ... Обърках се вече ............... ?!
Fated, има в България една или две жени, които имат дарба да предсказват, но толкова много хора да умеят да гадаят.... newsm78 това е шарлатания! Работа няма и те почват да печелят с това. Една жена от Лом е отишла в София и пред тези, които идват да гадаят, се прави на сляпа, за да привлече хората, да наподобява Ванга! Видях я скоро във влака от Лом за София и тя е виждаща! Пишеш, че на едни познават, а на другите - не! Тоест на едните случайно са налучкали, а другите са излъгали! Много ясновидки са ми налучквали нещо, но пък за другото са лъгали! А не съм била скептично настроена към тях, ходила съм, давала съм им пари, колкото ми кажат! А сега вече разбрах, че е лъжа! Няма никога при никой вече да отида! А ФЕН ТВ предаването Феномени приемат ясновидки на работа при тях по обявите! Радина, Дора, Елена и прочие една дума не са познали на никого, а работят с 2.40 лв на мин.

# 337
    Моята близка с координатите на Ани от завод Електроника в момента е с изключен тел. и не мога да я намеря. В момента когато я открия ще напиша телефона на Ани. Междувременно, ако някой има впечатления от Ани и е ходил при нея, може да сподели.

# 338
здравейте, моля ви за координати на човек от Варна, който лее куршум

# 339
Съм се заричала да не се обръщам за ясновидството повече към никого! Но те попаднах на мненията за леля Искра и съм я набрала по телефона, задала съм й своя въпрос! Жената е много общителна, контактна...веднага е пристъпила към отговора на вълнуващия мен въпрос. За пари не е казала ни то дума! Изобщо нищо милата не познава!

# 340
Има едно приложение в Гугъл плей - Yodha се казва, случайно го открих, отговоря на един въпрос безплатно.
При мен всичко съвпадна, ако някой желае, да го разцъка, да обменим опит.

# 341
Така, изтеглих приложението, ще го пробвам и ще видим какво ще отговори

# 342
Искам да Ви помоля, ако някой има впечатления от Снежана Димитрова, нека да сподели.

Открих едно мнение назад в темите от 2010-та година.

Въпросната приемала в офис на ул. Цар Калоян в центъра на София. Взимала 20лв. за гледане и 20лв. за отключване на катинари, при енергийни запушвания, стопирания и т.н. Леела и куршум. Гледала на нещо като нумерология, но нейно дело, свързана с кармата на човек. Имала и издадена книга ''Човекът в една цифра''. Тел. 0885 72 36 56

Ще съм благодарна, ако споделите отзиви.

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 00:00 от allforone

# 343
Това ли е въпросната жена?
http://www.blitz.bg/article/29787
Интересно!!!

# 344
Това ли е въпросната жена?
http://www.blitz.bg/article/29787
Интересно!!!

Да, за тази жена става въпрос.

Ето нейно интервю, което открих от миналата година.

https://www.youtube.com/watch?v=wgZ22TgAq20

Общи условия

Активация на акаунт