Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 155
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
edintam ти при кои врачки си ходил?
Irina37- благодаря за споделения сайт.

Исмаил ходжа ' Краище. - Файда никва
Абдулата - годешево - уж ми намери магията.
Маргарита костандово - Не я бива !!!
АДРИАНА РУДОЗЕМ - НИЩО НЕ МИ ПОЗНА. По скоро ме обърка.

Радостин - Асеновград .. тоя ми каза и позна всичко.

ХОдил съм и другаде ама не им знам имената ...

# 376
Здравейте, може ли да ми кажете за някои които гледа на карти Таро в София.

# 377
Хайде момичета-все някой има телефона на Нуртен.  bouquet

Аз също се присъединявам към молбата на Iorry - нека ако някой е чувал нещо за Нуртен да сподели! Нали тя е приемала в кв. Дружба в София? Не знам дали е същата жена, за която са ми говорили преди време - отключвала късмет, помагала при енергийни вмешателства /мои познати са ходили при нея преди 6 години/, но не съм сигурна за името...

# 378
Колко време чакате хороскопите на Йохансен или отново съм "измеменото камилче"?

# 379
пак да задам въпроса си - кажете някой читав ясновидец в региона на Бургас ... ама от личен опит

# 380
Здравейте,знам че малко не е по темата,но искрено се надявам някой да ми помогне.Октомври 2014  подарих часовник на приятеля ми от тогава отношенията ни много се промениха ,разделихме се ,виждахме се ,а сега преди 2 месеца тотално се разделихме.Почти съм сигурна че часовника има също някаква роля.Някой знае ли като се подари часовник какво се прави,така или иначе е подарен но мога ли да направя нещо.Той се сети след няколко месеца и ми даде 1  лев за него но нищо не се промени.През цялото време бяхме като кучето и котката.

# 381
От моето проучване из форумите разбрах, че Нуртен се е преместила в нов и добре обзаведен апартамент в Слатина. При нея винаги имало хора и се чакало, въпреки записания час и те претупвала за 5 мин. срещу 50 лв.  Въпреки негативните коментари и мнения, тук таме има и положителни, та сега съм 50 на 50 да отида или не. Намерих и телефон, но не съм звъняла и не мога да кажа дали е актуален: 0888 97 48 57. Моля ако отидеш Angel2010 да пишеш или тук или на лични какво ти е мнението...Айде успех на всички,търсещи щастието... bouquet

# 382
До съкровище-часовник не се подарява, разбрала си че е на раздяла. Сега вземи подари букет с червени рози и бутилка вино и си тръгни този ден без много много да говорите. Работи!!!

# 383
Съкровище, и аз знам един случай, че на мъж съпругата му е подарила часовник и са се развели! Той ми е показал часовник и казва, че това е последния му рожден ден дето е бил при семейството му, а часовникът е подарен от жена му и дъщерята! Може би е съвпадение..., но ето че знам и аз такъв случай!

# 384
Съкровище, и аз знам един случай, че на мъж съпругата му е подарила часовник и са се развели! Той ми е показал часовник и казва, че това е последния му рожден ден дето е бил при семейството му, а часовникът е подарен от жена му и дъщерята! Може би е съвпадение..., но ето че знам и аз такъв случай!

Аууууу, и моят мъж ми подаряваше часовници, разведохме се. Първият беше будилник, бяхме още гаджета е взехме, че се оженихме. bouquet

# 385
Подарих миналата година часовник на моя близка приятелка и след седмица се скарахме жестоко и оттогава вече не се и поглеждаме. Шефката ми беше подарила стенен часовник на една колежка-след 4 дена се здърпаха и колежката беше принудена да напусне работа.Така,че това за часовника го вярвам изцяло.

# 386
Но някой знае ли какво може да се направи за да се оправят нещата.Ако часовника се изхвърли дали ще подейства

# 387
От моето проучване из форумите разбрах, че Нуртен се е преместила в нов и добре обзаведен апартамент в Слатина. При нея винаги имало хора и се чакало, въпреки записания час и те претупвала за 5 мин. срещу 50 лв.  Въпреки негативните коментари и мнения, тук таме има и положителни, та сега съм 50 на 50 да отида или не. Намерих и телефон, но не съм звъняла и не мога да кажа дали е актуален: 0888 97 48 57. Моля ако отидеш Angel2010 да пишеш или тук или на лични какво ти е мнението...Айде успех на всички,търсещи щастието... bouquet

Споделям - обадих се на телефона - жената приема в Дружба 1, бл. 84, вх. А, ет.3 Записах час за петък /днес е сряда/ Дали е същата Нуртен, за която говориш ти? Жената, с която се чух по телефона имаше млад глас, без акцент. С това име очаквах да говоря с по-възрастна жена от малцинствата или от турски произход... Мамарамбо - ти си ходила при нея - моля те сподели нещо!

# 388

Споделям - обадих се на телефона - жената приема в Дружба 1, бл. 84, вх. А, ет.3 Записах час за петък /днес е сряда/ Дали е същата Нуртен, за която говориш ти? Жената, с която се чух по телефона имаше млад глас, без акцент. С това име очаквах да говоря с по-възрастна жена от малцинствата или от турски произход... Мамарамбо - ти си ходила при нея - моля те сподели нещо!
Да, млада беше. Преди 5-6 години. Още от първото изречение  попадна в глуха улица, но ме достраша да си тръгна. Изслушах и свободните съчинения и се изнесох.

# 389
А бе... всички в тая тема сме за секс парти. Grinning Grinning Grinning

Не че нещо ама спаред темите.. никой на никой не познава ;Dd Само се депресирате.

Да беше жива Ванга.. никой не ни трябваше ама сакън ;D

Общи условия

Активация на акаунт