Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 150
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Може ли някой да ми препоръча ясновидец, който отговаря на въпрос от чужд сайт на ангийски безплатно?
Те лъжат със заплащане и то никак не е малко, а кам ли да ти отговорят безплатно и да е вярно!

# 361
Здравейте на всички във форума! Искам да попитам има ли някой информация и впечатление от Роберт Йовчев? Каква е таксата, която взима и къде приема? Благодаря предварително на всички отзовали се Simple Smile Хубава и спокойна вечер!

# 362
  • София
Здравейте на всички във форума! Искам да попитам има ли някой информация и впечатление от Роберт Йовчев? Каква е таксата, която взима и къде приема? Благодаря предварително на всички отзовали се Simple Smile Хубава и спокойна вечер!

Здравей, Vera 112
Роберт приема в офис в сградата при парка Заимов - Лиляна Димитрова. Няма точно определена такса -кой, колкото му остави. Аз лично съм доволна -помогна на детето ми. Не съм привърженик на ходенето по врачки и бях скептично, но той не е като повечето, които искат просто да ти вземат парите. Записваш час между 9,00 и 10,00ч. сутрин. Може да не ти вдигне от първия път.
Кратко и ясно му казваш, че искаш да запишеш час за преглед.
Ако те интересува нещо ми пиши на ЛС.

# 363
Имате ли впечатления от Николета Йохансен - нумеролог?
http://nikoleta-johansen.com/uslugi/zaday-vpros/

Правих си семеен хороскоп на страницата и. Много точно описа всеки от семейството, ообено децата и доста конкретни неща каза за миналото ми. За бъдещето  ще видим във времето. Написала  ми е  ,че скоро ще имам и нова работа, а аз си търся..пък да видим Simple Smile

# 364
Здравейте
по принцип съм скептично настроена ...може би заради опита ми досега ..с едно изключение: преди много години /може би 25 / във Варна докато бях студентка -ходех да нощувам при една баба-беше много известна събирали сме се по 10 колеги задочници в апартамента й и не толкова за удобството колкото за обстановката -беше много задушевно ...та сутрин преди изпит винаги ни правеше кафе с около 60-70% леблебия  Laughing и ни гледаше - НИКОГА не позна резултата от изпитите , но единия път ми каза неща лични неща които в рамките на има няма 2 месеца се сбъднаха... и след това отново не ми познаваше оценките.
За съжаление сега нещата при мен ...не вървят .. та да ми препоръчате някой в региона на Бургас!?
ПП казаха ми добри думи за ходжата Сабри в Айтос - да споделите мнение?

# 365
Здравейте. Искам да ви кажа често посещавам форума и се регистрирах за да искажа възмущението си.

ТУК ИМА МНОГО ПРЕХВАЛЕНИ ВРАЧКИ, КОИТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ. КАКТО И НАПАднАТИ ТАКИВА, ЧЕ НЕ ПОЗНАВАТ, а познават. Хора защо лъжете и пращате хората по мъките... Никой не е тръгнал да търси врачки от хубаво. Особено тук има един потребител ,,Усмивка''. На него/нея никой нищо не е познал.

Аз познавам една парантия, раведена дето работа не хваща а се оплаква, че все ходи да си търси и нищо не намира и никой не и познава. А бе на такива хора и Бог да им помата, ще казват че не е така.

Заради мнения по нета преди години с тоя Травестит - Адриана от Рудозем си обърках живота.

И добре, че  е Радостин от Асеновград, та се връщам от дупката в която бях. Не ми пука дали ви звучи като реклама или не. Но човека ми позна всичко даже говорех с починали бчизки. И някаква си ,, Усмивка " ще ми казва че не познавал. Не подвеждайте хората. ПОМАГАЙТЕ ИМ !!!

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 17:54 от Анонимен

# 366
Темата тук е сложна! Някой път на хората от форума някоя псевдо-врачката случайно им е улучила нещо и те пишат, че познава, а и няма как да разберат, че е случайност! Аз изпратих една моя позната при Зоя в село Цар Петрово община Кула видинско, която ми е познала, а на нея е говорила глупости за съпруга й, че пие, има друга жена, а тя не е омъжена.....

# 367
Irina: мога да се съглася с теб. Но тогава измислете начин да ги пресеем. Аз няма да пиша повече за Радо. Нищо, че ми откри потвърдената вече от няколко психиятри диагнозата ОКР, която трудно се открива освен ако не заговориш за страховете си.

# 368
Здравейте, някой има ли който се е допитвал до Николай Узунов от София?Казват че много познавал!Ако някой има негов мейл ще съм благодарна да сподели

# 369
Чудех се дали е възможно всички врачки от началото на темата да бъдат в скрит текст, защото като вляза от телефона и много дълго скролвам докато намеря мненията?  Peace

# 370
А аз се чудя над едно нещо.....Те в този сайт http://ufoport.com/forum/index.php    намерете раздел  ясновидство и си създайте нова тема с въпроса си! Там отговаря Маг Гала безплатно....Аз й задавах въпрос миналата година и до днес съм изненадана, че ми е познала много точно! Коя е тя, на какво гадае, не ми е ясно! Не вярвам на такива сайтове, но жената е била точна с всичките му подробности! Я вижте и вие и напишете коментарите си!

# 371
  • В.Търново
Здравейте, някой има ли който се е допитвал до Николай Узунов от София?Казват че много познавал!Ако някой има негов мейл ще съм благодарна да сподели
Въобще не познава, не си губи времето.

# 372
  • София
Здравейте. Искам да ви кажа често посещавам форума и се регистрирах за да искажа възмущението си.

ТУК ИМА МНОГО ПРЕХВАЛЕНИ ВРАЧКИ, КОИТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ. КАКТО И НАПАднАТИ ТАКИВА, ЧЕ НЕ ПОЗНАВАТ, а познават. Хора защо лъжете и пращате хората по мъките... Никой не е тръгнал да търси врачки от хубаво. Особено тук има един потребител ,,Усмивка''. На него/нея никой нищо не е познал.

Аз познавам една парантия, раведена дето работа не хваща а се оплаква, че все ходи да си търси и нищо не намира и никой не и познава. А бе на такива хора и Бог да им помата, ще казват че не е така.

Заради мнения по нета преди години с тоя Травестит - Адриана от Рудозем си обърках живота.

И добре, че  е Радостин от Асеновград, та се връщам от дупката в която бях. Не ми пука дали ви звучи като реклама или не. Но човека ми позна всичко даже говорех с починали бчизки. И някаква си ,, Усмивка " ще ми казва че не познавал. Не подвеждайте хората. ПОМАГАЙТЕ ИМ !!!

Да е само потребител с ник "Усмивка"....В тази тема пишат потребители с по няколко профила. Питат и си отговарят сами от другия профил. Познаваме ги!  Mr. Green И аз много често съм се питала защо го правят. Болна психика! Нищо друго! Sad Гнус ме е от такива хора.....Съдбата им плаща подобаващо! Всеки го знае!

# 373
И какво целят като сами питат и сами отговарят? Правят реклама ли? То могат и самите врачки тук да хвалят себе си....Всеки е анонимен!

# 374
edintam ти при кои врачки си ходил?
Irina37- благодаря за споделения сайт.

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 18:24 от iorry

Общи условия

Активация на акаунт