Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 198
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
В нета са обявени много телефони на ясновидките, които не са импулсни и те отговарят на въпроси безплатно! Когато ги набираш, те са пълни с ентусиазъм да ти хвърлят карти и да отговорят по същество! Но тези са най-скъпите шарлатанки и мошеници, защото казват, че имаш негативна енергия или магия и искат за изчистването й едно 200 - 400 лв! Сложно е да намериш човек с дарбата на ясновидец....., а и той няма нужда от обявите в нета! По своите населени места хората ги знаят и ходят при тях!
Евала!!!

# 301
Катя е добър психолог и „учен“ и мошеничка от клас!

# 302
Катя е добър психолог и „учен“ и мошеничка от клас!
Благодаря! Търся ясновидец, който отговаря на въпроси по ел. поща. Ако сте доволни от някой, моля да споделите.

# 303
Катя | 0878 29 18 33  | http://kattiq.com/modules/content/
Здравейте. Понеже не намирам в моя град човек, който да ми помогне и аз търся някой, който работи от растояние. Имате ли мнение за тази жена от спистка горе, или да препоръчате друг? Praynig

# 304
О моля ви престанете с тая Елвира,не бях влизала от 2 седмици и само като и видя името ми се отщява да чета,толкова ли не разбрахте че това е някаква шарлатанка дето си е сложила импулсен тел и само чака някоя бедна и изтрадала душа,като нас тук да клъвне о тя да  печели на нейн гръб.Моите уважения към всички ,но тези лоито печелят парите си по този подъл начин не са хора ,и адски нечестно е човек да си използва способностите(АКО ВЪОБЩЕ ГИ ИМА) за да печели от чуждото нещастие.Сега да се върна на моя въпрос -Някой ходил ли е скоро при Хайрие.Жената поне няма такса и до колкото и днес разбрах от една моя позната ,помагала от сърце.Отдавна се колебая да отида ли...Някой има ли скорошни отзиви

Аз съм ходила и не знам кой Ви е излъгал ,че нямало такса и работила от сърце.Тези палати дето е издигнала и скъпите мерцедеси едва ли са купени с работа. Едно че не може да говори на български(добре, че бях с приятелка туркиня и ми превеждаше), друго че на мен абсолютно нищо не ми е познала. Crossing Arms

# 305
Цитат на: sukrovishte kani=topic=909079.msg32932297#msg32932297 date=1460652581
О моля ви престанете с тая Елвира,не бях влизала от 2 седмици и само като и видя името ми се отщява да чета,толкова ли не разбрахте че това е някаква шарлатанка дето си е сложила импулсен тел и само чака някоя бедна и изтрадала душа,като нас тук да клъвне о тя да  печели на нейн гръб.Моите уважения към всички ,но тези лоито печелят парите си по този подъл начин не са хора ,и адски нечестно е човек да си използва способностите(АКО ВЪОБЩЕ ГИ ИМА) за да печели от чуждото нещастие.Сега да се върна на моя въпрос -Някой ходил ли е скоро при Хайрие.Жената поне няма такса и до колкото и днес разбрах от една моя позната ,помагала от сърце.Отдавна се колебая да отида ли...Някой има ли скорошни отзиви

Аз съм ходила и не знам кой Ви е излъгал ,че нямало такса и работила от сърце.Тези палати дето е издигнала и скъпите мерцедеси едва ли са купени с работа. Едно че не може да говори на български(добре, че бях с приятелка туркиня и ми превеждаше), друго че на мен абсолютно нищо не ми е познала. Crossing Arms
Май говорим за различни хора,първо когато ходих преди една година,даже по малко не видях никакъв палат,второ всички които излизаха плюс моя познат на когото гледа казаха че няма такса.Аз тогава не влязох защото ме беше страх,но сега съжалявам.И понеже съм на много километри и съм пред голяма дилема далида ходя,за това все питам тук за отзиви...,защото съм много объркана

# 306

Май говорим за различни хора,първо когато ходих преди една година,даже по малко не видях никакъв палат,второ всички които излизаха плюс моя познат на когото гледа казаха че няма такса.Аз тогава не влязох защото ме беше страх,но сега съжалявам.И понеже съм на много километри и съм пред голяма дилема далида ходя,за това все питам тук за отзиви...,защото съм много объркана

Тя гледа в една бедна къща в Боян Ботево. Къщите са в Хасково.

# 307

Тя гледа в една бедна къща в Боян Ботево. Къщите са в Хасково.
Виж не искам да споря с теб,нито да защитавам някой,още повече,че самата аз нямам впечатление от нея,казвам само че от няколко места съм чула само добри отзиви,но както казват гледачките са като лекарите,винаги има доволни и недоволни.Аз просто споделих и се интересувам от отзиви

# 308
Тези, които познават и имат такава дарба, познават на всички! А тук четем, че има доволни и недоволни - значи на едните улучила, а на другите - не!

# 309
Здравейте на всички. От доста време опитвам да се свържа с Румен от Вълчи дол, но неуспешно. Телефонът му е включен, но не ми отговаря. Питам се, дали някой е успявал да се чуе с него напоследък, за да си уговори час и дали приема изобщо. Също така ще бъда благодарна да споделите лични впечатления за него, ако имате такива.
Извинявам се, че се повтарям, но тъй като в хода на дискусията за Елвира питането ми относно Румен остана в сянка, си позволявам да го повторя с надеждата този път да получа отговор.

# 310
Здравейте! Търся тел. номер на Христо Христов във Варна. Благодаря!

И аз търся отзиви за този човек и негови координати. Преди много време някой ми го беше препоръчал, но не помня кой

# 311
Здравейте! Търся тел. номер на Христо Христов във Варна. Благодаря!

И аз търся отзиви за този човек и негови координати. Преди много време някой ми го беше препоръчал, но не помня кой

Но не този Христо Христов от Ясновидци, а друг.

# 312
Здравейте , кой от ясновидците  гледат по  телефона ?

# 313
Имате ли впечатления от Николета Йохансен - нумеролог?
http://nikoleta-johansen.com/uslugi/zaday-vpros/

# 314
Имате ли впечатления от Николета Йохансен - нумеролог?
http://nikoleta-johansen.com/uslugi/zaday-vpros/

Не зная, не зная. Вчера се втрещих от един познат "гледач", който тъне в суперлукс, а урежда майка си да получава храна от социалната кухня.  Banghead

Общи условия

Активация на акаунт