Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 185
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Колко време чакате хороскопите на Йохансен или отново съм "измеменото камилче"?
И аз вече 2 месеца чакам отговор от Елвира ама само си чакам и отговор няма. GrinningДали ще ми отговори не знам. newsm78

# 391
И аз вече 2 месеца чакам отговор от Елвира ама само си чакам и отговор няма. GrinningДали ще ми отговори не знам. newsm78
Аз съм писала преди тук в темата, че Елвира уж познава - било е чиста случайност! После я набрах на импулсен телефон - уж пак е познала, че продавам жилището...., но като я набрах, тя ми е казала да й се обадя след 15 мин като ме е попитала за име, дата на раждането и годината! Смятам, че е чукнала в нета номера на телефона ми и е видяла в обявите, че продавам жилище и с това ми е хванала вярата та че навъртях бая пари....., но то са празни съчинения по картинката, все са глупости! Елвира не познава! Има гадателки в България, но те са 1-4 в цялата държава. Другите са просто шарлатанки и добри психолози!

# 392
Аз съм писала преди тук в темата, че Елвира уж познава - било е чиста случайност! После я набрах на импулсен телефон - уж пак е познала, че продавам жилището...., но като я набрах, тя ми е казала да й се обадя след 15 мин като ме е попитала за име, дата на раждането и годината! Смятам, че е чукнала в нета номера на телефона ми и е видяла в обявите, че продавам жилище и с това ми е хванала вярата та че навъртях бая пари....., но то са празни съчинения по картинката, все са глупости! Елвира не познава! Има гадателки в България, но те са 1-4 в цялата държава. Другите са просто шарлатанки и добри психолози!
И аз и вярвах на Елвира до момента, до който не ми каза ,че с бившия ми съпруг сме се разделили заради друга жена , към момента в живота може да има друга жена ,но когато ние се разделихме причините бяха съвсем други и нямаше никаква жена.

# 393
Ходих при леля Данка от Модерно предградие.Гледа на икона на Света Богородица.Позна,че в новият ни апартамент има направена магия.Каза,че трябва да намеря 3 неща,едното от тях беше змийска кожа.Намерих всичко.Малко са хората дето развалят турска магия,но живота продължава.

# 394
За тази жена нищо не знам, но шарлатанките почти на всеки казват, че има магия та да одерат човека да я развалят! Развалянето на магията за мошеничките е чиста работа - взимаш повечко пари и си питаш дудука! Няма да те упрекнат, че не си познала или нещо, а никога няма да се разбере дали се е преманала магията! Тя ще каже, че вече нямаш магия и готово!

# 395
От моето проучване из форумите разбрах, че Нуртен се е преместила в нов и добре обзаведен апартамент в Слатина. При нея винаги имало хора и се чакало, въпреки записания час и те претупвала за 5 мин. срещу 50 лв.  Въпреки негативните коментари и мнения, тук таме има и положителни, та сега съм 50 на 50 да отида или не. Намерих и телефон, но не съм звъняла и не мога да кажа дали е актуален: 0888 97 48 57. Моля ако отидеш Angel2010 да пишеш или тук или на лични какво ти е мнението...Айде успех на всички,търсещи щастието... bouquet

Споделям - обадих се на телефона - жената приема в Дружба 1, бл. 84, вх. А, ет.3 Записах час за петък /днес е сряда/ Дали е същата Нуртен, за която говориш ти? Жената, с която се чух по телефона имаше млад глас, без акцент. С това име очаквах да говоря с по-възрастна жена от малцинствата или от турски произход... Мамарамбо - ти си ходила при нея - моля те сподели нещо!
Да, млада беше. Преди 5-6 години. Още от първото изречение  попадна в глуха улица, но ме достраша да си тръгна. Изслушах и свободните съчинения и се изнесох.
Е, при такъв отзив как да отида? То си е чиста загуба и на време и на пари...
А искам да задам само два въпроса - кой е най-добър за отговор на въпрос? Някой скоро да е ходил при Пепа? Преди много години съм ходила при нея и си спомням, че направо ми каза: Питай ме.. Много неща позна, но не и основния ми въпрос...

# 396
Е, този път не съм камилче. Жената е доста читава и в час.

# 397
При мен Елвира позна два пъти, толкова съм се допитвала. Писах й отново преди седмица може би, но още нямам отговор. За синът ми позна, че има сериозен проблем в училище, както и причината за него, но отказа да говори повече за него, защото бил малък. Няма как да го прочете от интернет. Няма как да знае, че съм от населено място Д, но в момента живея на много километри от него и тук, където сме в момента сме, защото е преместено работното място на мъжа ми. За себе си не съм споделяла с никого из интернет, дори нямам никакво време да общувам по чатове или форуми, но каза прекалено много лични неща, за които данни няма от къде да се вземат и не бих коментирала тук. Зададох въпрос за нещо, което ме касае пряко и отговорът беше отрицателен, а причината, че нещата не са задвижени от жена от населено място Л, в близост до С, на която сме платили, за да ги предвижи, а ние с мъжът ми чакахме напразно. След проверка разбрахме, че действително е точно така. Каза ми, че с него имаме църковен брак, сключен от 3 до 5 години след подписване на брака ни, по негово настояване. Пак няма как да го знае. Ходих при още няколко жени от района, в който сме в момента. Едната е в Лозенец, говореше колкото да има какво. Другата в Китен, предсказа ми как скоро ще срещна мъжа до мен, без дори да се досети, че детето вън при семейството, с което ходихме, е моето, а не тяхно. При Мария ходихме тогава преди няколко месеца има вече, започна да говори направо, доволна съм. Засега единствено от нея и от Елвира. Писах на Стефи, чийто мейл дадохте тук, но беше загуба на време. Отговори ми еднозначно и отрицателно за нещо, което се случи още на другия ден. Писах на мъжа с хороскопите тук, който даде мейла си, също загуба на време. Нищо което да отговаря на действителността. Писах и на въпросната маг Гала, която също взех линк от тук, ами ако тя е маг, то аз съм космонавт - по-глупаво разсъждение от нейното и моето дете не може да даде, което вероятно е на по-малко от половината й години.

# 398
orry, ти ме разби за Елвира! Да не би е била в магазина или някъде Елвира, когато й звънях, че ми наговори неща, които не са верни! И те са хора де! А тя наистина ли е рускиня или лъжа е?

# 399
Не мога да отговоря. Нямам представа къде е била и с кого си общувала. Аз веднъж само звъннах, първо вдигна един глас, после след 10 мин друг, който ми даде отговор. Контактът ми е бил предимно чрез писане на писма на пощата й. Смея да кажа, че съм доволна, изхождайки от времето, спрямо неща, за които съм питала. Дали е рускиня също няма как да знам, никога не съм се интересувала кой какъв е, ходя при някого или го търся, ако имам проблем и искам решение. Тук съм чела много догадки каква е, но няма как да знам, не съм я виждала лично никога. Не знам и къде приема. Тази в Китен е рускиня, но е друга жена, не помня името точно, но вижда мъже на бели коне, поне при мен беше така, не видя само сина ми вън. Ако търсиш рускиня, не мога да те насоча, съжалявам. Имаше един сайт преди време моя позната пишеше в него, руски по 300 рубли беше въпросът и отговаряха различни хора със снимки. Веднъж зададох само въпрос там от нейния профил, на който така и не разбрах отговора "ни скоро", не мога да кажа, че руския ми е силен език, но го изтълкувах, че няма да стане. Дори и така да е било, случи се, но след няколко месеца. 300 рубли бяха мисля около 40 лв тогава с банковата транзакция таксата, което за въпрос ми се вижда много. Не знам как там вървят цените, но за мен е много. Ако държиш да попиташ там, мога да потърся сайта от моята приятелка.

# 400
Не мога да отговоря. Нямам представа къде е била и с кого си общувала. Аз веднъж само звъннах, първо вдигна един глас, после след 10 мин друг, който ми даде отговор. Контактът ми е бил предимно чрез писане на писма на пощата й. Смея да кажа, че съм доволна, изхождайки от времето, спрямо неща, за които съм питала. Дали е рускиня също няма как да знам, никога не съм се интересувала кой какъв е, ходя при някого или го търся, ако имам проблем и искам решение. Тук съм чела много догадки каква е, но няма как да знам, не съм я виждала лично никога. Не знам и къде приема. Тази в Китен е рускиня, но е друга жена, не помня името точно, но вижда мъже на бели коне, поне при мен беше така, не видя само сина ми вън. Ако търсиш рускиня, не мога да те насоча, съжалявам. Имаше един сайт преди време моя позната пишеше в него, руски по 300 рубли беше въпросът и отговаряха различни хора със снимки. Веднъж зададох само въпрос там от нейния профил, на който така и не разбрах отговора "ни скоро", не мога да кажа, че руския ми е силен език, но го изтълкувах, че няма да стане. Дори и така да е било, случи се, но след няколко месеца. 300 рубли бяха мисля около 40 лв тогава с банковата транзакция таксата, което за въпрос ми се вижда много. Не знам как там вървят цените, но за мен е много. Ако държиш да попиташ там, мога да потърся сайта от моята приятелка.
Тук във форума са коментирали, че Елвира е рускиня! Сега и аз й написах писмо и ще чакам да видя, какво ще отговори! Да не би ще отгатне! Имам нужда от отговори на някои въпроси, но само се обърквам....А и пишеш, че първо един глас ти е отговорил на тел., а после - друг! Тук чела съм коментарите, че това е екип! Нали тук сме за помощ една на друга та те връщам в предишните постове на хората тук, че това е екип!

# 401
Все мисля за Елвира...да не би по трите имена, рождената дата, година намира хората във фейса, се ориентира по коментарите там, все пак там се пише обвързана и с кого...и място на живеене...Вече не вярвам в ясновидството след толкова даване на пари и лъжи. Ох, направо не знам!

# 402
Специално за мен от къде да ми има трите имена? Искала е винаги малкото ми име и датата ми на раждане. Името ми е често срещано. Във фейсбук не пише кога и преди колко време съм се оженила, не пише кой е сина ми и дори, че имам, още по-малко с какъв проблем е детето. Всъщност е здраво детенце, не е свързано със заболяване. Поне за мен няма как да познае букви, събития и неща, които не съм споделила с непознати. За проблема на малкия знаем само с мъжа ми и близките ни. Нямам представа и на какво точно гледа, може хороскоп да прави с датата на раждане, нямам много познания в това. Сега отивам да прибера детето си от танци, хубав ден на всички  Heart Eyes

# 403
Специално за мен от къде да ми има трите имена? Искала е винаги малкото ми име и датата ми на раждане. Името ми е често срещано. Във фейсбук не пише кога и преди колко време съм се оженила, не пише кой е сина ми и дори, че имам, още по-малко с какъв проблем е детето. Всъщност е здраво детенце, не е свързано със заболяване. Поне за мен няма как да познае букви, събития и неща, които не съм споделила с непознати. За проблема на малкия знаем само с мъжа ми и близките ни. Нямам представа и на какво точно гледа, може хороскоп да прави с датата на раждане, нямам много познания в това. Сега отивам да прибера детето си от танци, хубав ден на всички  Heart Eyes
Благодаря ти! Ще се обърна към нея пак!

# 404
Все мисля за Елвира...да не би по трите имена, рождената дата, година намира хората във фейса, се ориентира по коментарите там, все пак там се пише обвързана и с кого...и място на живеене...Вече не вярвам в ясновидството след толкова даване на пари и лъжи. Ох, направо не знам!
Прекалено лични неща казва зада си мислим че ги чете някъде в публичното пространство newsm78Аз съм и писала поне пет пъти в рамките на около две години и до този момент няма нещо грешно казано за мое огромно съжаление newsm78.Възможно е обаче и да има хора на които не е познала,както се случва с повечето ясновидци-на едни познават,на други не...

Общи условия

Активация на акаунт