Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 091
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ти много! Направило ми е впечатление, че много отдавна, когато тя още не е работила с 60 лв такса, а просто е отговаряла на тел. обаждания без да има добавена стойност на минута, аз съм била в началото на 5 -годишната връзка с приятеля ми и просто съм я попитала дали връзката ще е трайна и тя ми е казала, че той ще ме остави и ми е казала, че както виждам - не ми иска пари, но връзката е обречена на раздялата! След 5 години това се е случило! Дали е съвпадение или какво! Но ми е казала по тел - „Ти разбери, че той ще те остави само да поискаш нещо от него...., не губи времето!“Така е станало!

Да, аз също смятам, че имаше способности тази жена. Но имам 2 проблема с нея. Първо, приемаше в един потресаващо мръсен апартамент, с хлебарки щъкащи на всички посоки. Никога в живота си не съм била на по-мръсно място. И второ - таксата й е доста висока. Затова и съм била при нея един единствен път, като преди това разговарях по телефон и бях впечатлена от нещата, които успя да усети само по телефон. На място ми каза много повече, обясни, че трябва човек да предаде енергията си на картите, с които гледа, за да е по-изчерпателна.

# 481
Как е телефона на тази жена и при какви условия гледа по телефон?

# 482
Как е телефона на тази жена и при какви условия гледа по телефон?
0894314244 Те на този телефон някога тя е отговаряла на въпроси, а сега само се договаряш за среща! Отговори ти на няколко въпроса и после вече ти сам си искаш да й пратиш някой лев и питаш за адреса! А сега тя е станала друга! Не отговаря, а те кара да се записваш с 60 лв такса! Но те се сещам за нея! Никакви подробности около връзката ми с приятеля не е казала, но предрекла, че няма да сме заедно! Казва, че е сляпа и е от Лом! Това знам от нея самата, иначе не сме виждали никога!

# 483
  • София
Преди години Людмила Табакова се представяше под друго име..... newsm78......не мога да се сетя сега, отговаряше само по емайл. Таксата се превеждаше на някакъв мъж. Тогава позна настояще, но не  бъдеще за зададените въпроси.
Irina37, линка, който си сложила, отваря тази тема.  Simple Smile

# 484
# 485
Здравейте, искам да попитам някой консултирал ли се е скоро с Вергиния от Пловдив и би ли споделил впечатления.

# 486
Преди години Людмила Табакова се представяше под друго име..... newsm78......не мога да се сетя сега, отговаряше само по емайл. Таксата се превеждаше на някакъв мъж. Тогава позна настояще, но не  бъдеще за зададените въпроси.
Irina37, линка, който си сложила, отваря тази тема.  Simple Smile

Сега поправих линка, сложих на Людмила Табакова фейса! Много се извинявам. Знам, че преди тя се казваше Людмила Накова!

# 487
Не знам за вас, но на мен гледачка която има обява във вестник, сайт или реклама във фейсбук или из интернет определено никак не ми вдъхва доверие. Предпочитам да отида при някоя баба/дядо някъде из селата, човек който има дарба и не прави бизнес от това. На такъв човек бих повярвал. Тези със фейсбука, сайтовете и прехвалените реклами - не им вярвам !

# 488
Искам да попитам някой, който е ходил при Елена в Монтана дето живее в Кошарник /циганска махала/! Казват, че гледа на кафе, българка е и уж е била познавала! Моля ви за мненията!

# 489
Аз съм се обаждала на Людмила Накова преди три-четири години.Обещаваше ми бившия на тепсия.Само трябвало да ми отключи едни катинари за около триста лева-аз така и не отидох.Е,както вече имах възможността да разкажа-между нас всичко приключи.Така че минус от мен.

А вчера ходих при Мария от Ямбол.Сега чакам един рус със сини очи.Имала съм предложение за работа,което било много добро и трябвало да се замисля.Аз наистина имах две предложения,но в момента имам страхотна работа и не мисля изобщо да си търся друга.Малко и тя ми я подкара на общи приказки.

Забелязала съм,че като съм ходила при разните му врачки,все ми обещават и по някой нов.Пък него все го няма.

# 490
И моето чудо е същото! Като ходя някъде, все ми казват, че среща мъж през октомври, септември и т.н., но аз все съм си сама! А Людмила Табакова също ми е казала, че може да направи така, че приятелят ми да ме търси, да тича по мен, но не е и да се ожени за мен! Не съм я попитала, какво ще струва..., но за раздялата с него ми е познала! Благодаря за мнението, ancholina!

# 491
Здравейте, искам да попитам някой консултирал ли се е скоро с Вергиния от Пловдив и би ли споделил впечатления.
Здравей аз имах час при нея,а тя дори не беше в кабинена си...след 1 час чакане и звънене просто си тръгнах..без коментар Close Дори не се обади и в последствие..Изключително некоректно за мен!

# 492
а за елвира...като и пиша на имейла да и разкажа проблемите си или да и задам въпроси или да и напиша само имената и рожденната си дата?? какво точно

# 493
а за елвира...като и пиша на имейла да и разкажа проблемите си или да и задам въпроси или да и напиша само имената и рожденната си дата?? какво точно
Елвира нещо не отговаря много време ни на тел.ни от пощата!

# 494
Аз написах данните си и зададох въпрос. Писах два пъти, но отговор няма. На телефона звънях 5 пъти, но не отговаря.

Общи условия

Активация на акаунт