Болничен по време на бременност – 6

• 143 139
  • 901
  •   1
Отговори
# 135
Не ми вдига тел.по-късно пак ще звънна.

# 136
Здравейте! Идвам с въпросче  Simple Smile От 09.05 съм в 45-дневен болничен, но имаше проблем с пускането от Доки. каза че не и дава да го пусне свободен режим, както до сега е пускала, разрешавало и само болничен престой. И ми го даде така, 45-дневен с болничен престой. Дали ще го върнат от НОИ или ще го приемат въпреки това?

# 137
В графа "статус на документа" пише: по случая е започнало плащане.   Графа"брой работи дни" 0 .статус на плащане :не подлежи на плащане

# 138
В графа "статус на документа" пише: по случая е започнало плащане.   Графа"брой работи дни" 0 .статус на плащане :не подлежи на плащане

За тези 0 работни дни няма как да ти изплатят нещо. Все пак тр да е разделено на 2, даже на 3 части и в последната да пише 9 работни дни и т.н

# 139
Пише че това е само за месец април ...

# 140
Пише че това е само за месец април ...
Ами нормално. 30 април е неработен ден! Значи за това не подлежи на плащане. За май ще си ти платят

# 141
Да просто още не е излизала графа за МАЙ.дано да е така

# 142
 Geritu, така е, не се притеснявай. Това което виждаш е само за април.  Peace

# 143
Момичета аз имам един въпрос.. имам болничен от 07.04-01.05.16 ,който все още не ми е подаден от работодател имам пик в нои и от там проверявам. От 1-ви.05 се водя 45-дена доо 15.06 и този още не ми е подаден... нали уж до 10-то число всеки месец имат срок да ги подават тея болнични после следвало глоба за работодател???

# 144
Момичета аз имам един въпрос.. имам болничен от 07.04-01.05.16 ,който все още не ми е подаден от работодател имам пик в нои и от там проверявам. От 1-ви.05 се водя 45-дена доо 15.06 и този още не ми е подаден... нали уж до 10-то число всеки месец имат срок да ги подават тея болнични после следвало глоба за работодател???
Болничните се подават до 10-то число на следващия месец, т.е. първият ви болничен е трябвало да бъде подаден до 10 май, а вторият ще ви го подадат до 10 юни. Попитайте работодателя си дали е подал поне първия, защото понякога информацията в сайта на НОИ се обновява бавно.

# 145
Здравейте , до колко време след подаване на 45-дневния болничен се изплаща?

# 146
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте , до колко време след подаване на 45-дневния болничен се изплаща?

До 15 работни дни след подаването му в НОИ от работодателя.

# 147
Привет!
Имам питане по отношение продължителността на един болничен лист.
По просто казано: бременна съм, искам да си взема 20 дни болничен през юни, после ще си работя и евентуално след това ще изляза и някакви дни от август или целия август.
Лекарката ми е ОК да ми даде болничен, но не знам дали може да е за период, който аз определям, тоест в случая 20 дни (от 1 до 20 юни) или те са си някакви фиксирани периодите? Нали в болнични се броят и съботите и неделите?

# 148
  • Пловдив
но не знам дали може да е за период, който аз определям, тоест в случая 20 дни (от 1 до 20 юни) да,може или те са си някакви фиксирани периодите? не са фиксирани.макс 30 календарни дни Нали в болнични се броят и съботите и неделите? да

Лекарката като е ОК,ти какво го мислиш  Wink

# 149
Еее. Чудно! Благодаря!
Ами мисля го, че правя едни такива планове и сметки сложни постоянно, чеее... Laughing #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт