Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 579
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Sofia
Все пак, ако не е сексуалният устрем, какъв е мъжкият мотив да влиза в сайт за запознанства?
Тежкатата присъда, която Черната котка поставя на всеки ерген тук - ужасяваща самота до края на дните, в крайна сметка аз не я познавам като термин - освен ако не говорим за корабокрушенец на някой миниатюрен остров. Мъжете винаги си намират занимание и имат широки интереси. Ако единственото нещо, което вълнува някой мъж е жена, то тогава говорим за някаква обсесия.

Не, бе, аз съм далеч от раздаването на присъди. Просто питам като човек, а досега адекватен отговор на въпроса: "Кой кара мъжете насила да влизат в неудовлетворяващи (по техните стандарти) връзки и защо е това неистово втренчване в чуждите (женските) критерии?", така и не получих.

# 1 411
Аз мисля, че доста неща и за двамата в едни отношения се разкриват на по-късен етап. Отначало всичко е цветя и рози.

# 1 412
  • Sofia
Аз мисля, че доста неща и за двамата в едни отношения се разкриват на по-късен етап. Отначало всичко е цветя и рози.

Може, не отричам. Не се сещам за жени, които умишлено биха си изградили фалшив образ, само за да впримчат даден мъж. Това е огромна емоционална, времева, а в някои случаи – и финансова инвестиция. Ако действително има такива жени, то значи еманципацията не си е свършила работата. Ето, аз, например, каквато съм тук, във форума, такава съм и с другите хора в реалния живот, такава съм и пред мъжа си. Т.е. няма нещо, което бих написала тук, но което ще имам задръжки да му споделя "tête-à-tête". Peace
И все пак съм оптимист – мисля, че нещата в днешно време са далеч по-освободени и малко хора са склонни да играят игри.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 13:27 от Blаck Cat

# 1 413
  • Варна
Black cat, може би влизат, докато намерят по-добро алтернатива. Сигурен секс един вид. Малцина ще си признаят, но не влагат много и не очакват.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 13:14 от Не се сърди, човече

# 1 414
  • Sofia
Black cat, може би влизат, докато намерят по-добро алтернатива. Сигурен секс един вид. Малцина ще си признаят, но не влагат много и не очакват.

Е, като е така, ще търпят. Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 13:27 от Blаck Cat

# 1 415
Не се сещам за жени, които умишлено биха си изградили фалшив образ, само за да впримчат даден мъж.
И все пак съм оптимист – мисля, че нещата в днешно време са далеч по-освободени и малко хора са склонни да играят игри.

Ако сравним 60-70-80-те, даже и 90-те с днешната Космополитан-Инстаграм епоха на 21 век, мисля, че грешиш. В модерния либерализъм и консумеризъм се играят най-много игри и няма какво да подтисне хорската помия. Още преди десетилетие тинейджърките по сайтовете си имаха някакъв слоган "Ky4*A s1m I kVoOo BeEe". Или пък братоците с разкопчаните ризки по баловете с раздрънканите бмв-та. Та тези ли няма да играят игрички днес Simple Smile

# 1 416
Добре, ама някой задължил ли е мъжете да се тикат във връзки, в които спрямо тях ще са налице такива претенции? Това не разбрах от поста ти.
Най-добре всеки да се фокусира върху собствените си изисквания за пораждането и развитието на любовни отношения, а не да обсъжда чуждите такива, които, така или иначе, не може / не иска да изпълни. Peace
Моето лично мнение е, че голяма част от жените не си падат по секса толкова, колкото мъжете. По тази причина същата тази част от жените в началото на една връзка се съгласяват и правят "всичко" за да се харесат на мъжете, а после като "вържат" мъжа, започват да отказват екстрите. После следват темите в бгмама "Защо ми изневери"...

# 1 417
Добре, ама някой задължил ли е мъжете да се тикат във връзки, в които спрямо тях ще са налице такива претенции? Това не разбрах от поста ти.
Най-добре всеки да се фокусира върху собствените си изисквания за пораждането и развитието на любовни отношения, а не да обсъжда чуждите такива, които, така или иначе, не може / не иска да изпълни. Peace
Моето лично мнение е, че голяма част от жените не си падат по секса толкова, колкото мъжете.
И с това не съм съгласен. Просто единия от половете, често освен за лично удоволствие, използва секса и за набиране на блага. Затова и е видимо по-недостъпен. Затова мъжете като отидат на "туризъм" в Тайланд се връщат със стотинки в джоба, а жените в Турция със същите пари, с които са заминали Simple Smile

# 1 418
  • Варна
Възможно е и да обичат секса. Но докато намерят подходящ партньор има търсене и сравнение.

# 1 419
Изневярата от необходимост ли била? Ами да ходи направо да живее у любовницата и да си търпи нейната магария. Да не се връща!

Хората имат прекалено много забавления и занимания на днешно време, за да прибягват до секс. И все по-зле ще става. Някои ги мързи и с цел забременяване да се чифтосат. Четох тук случай като виц - отишли за инвитро, щото не им се правило секс.

# 1 420
  • Агент под прикритие
Моето лично мнение е, че голяма част от жените не си падат по секса толкова, колкото мъжете. По тази причина същата тази част от жените в началото на една връзка се съгласяват и правят "всичко" за да се харесат на мъжете, а после като "вържат" мъжа, започват да отказват екстрите. После следват темите в бгмама "Защо ми изневери"...
Точно тези същите обикновено говорят за това как трябвало да има разбиране, тоест мъжът да умее да разбира как "функционира" една жена и да е толерантен към начинът, по който тя "функционира". Когато обаче стане дума за обратното, това НЕ е ок за тях: те знаят много добре как "функционира" един мъж, но отказват да бъдат толерантни към това, защото е в разрез с техните вярвания или намсиквоси там. Само дето "толерантността" би трябвало да е нещо двустранно... или поне ние, мъжете, така си мислим.

# 1 421
Стрейнджър, това е абсурдно твърдение. Просто либидото при жените с възрастта, грижите и пр. намалява. Няма чак такива задкулисни мисли и игри. И да има, не са масовост.
Моето наблюдение е, че повече жени изневеряват. Поне покрай мен е така.

# 1 422
Стрейнджър, това е абсурдно твърдение. Просто либидото при жените с възрастта, грижите и пр. намалява. Няма чак такива задкулисни мисли и игри. И да има, не са масовост.
Моето наблюдение е, че повече жени изневеряват. Поне покрай мен е така.
[/quote
 Да си дойдем на думата, можеш ли да отговориш защо тези жени изневеряват? Дали заради малкото количество или качество на секса, които имат във връзката, или за да намерят по-добър партньор?

# 1 423
  • Пловдив
И пак опираме до лъжите. Изневярата е дори по-грозна лъжа, защото тя е насочена спрямо човек, който вече се е доверил на изневеряващия и са в установена връзка.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 13:26 от Жребчe

# 1 424
А какво ще кажеш за спорта, за тръпката?
Една от тях обясняваше как е изморена, когато мъжът и иска да правят секс, а овърша всичко живо.
Секса липсва ли тук според теб? За качество няма как да зная.

Общи условия

Активация на акаунт