Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 482
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 485
Тц, ще се пребие. Нек си седи вътре. Лошото е, че не остана процент мъже, от който някой евентуално да влезе в нейната рамка. Simple Smile

# 1 486
  • там, където ми харесва
А аз влизам в сайта за запознанства гледам, гледам и нищо. Не мога и не мога да си харесам някои, какво остава да пиша с някои. Не знам защо така имам чувството , че някаква търсачка ми изкарва най-смешните типове.

# 1 487
  • Пловдив
А аз влизам в сайта за запознанства гледам, гледам и нищо. Не мога и не мога да си харесам някои, какво остава да пиша с някои. Не знам защо така имам чувството , че някаква търсачка ми изкарва най-смешните типове.
Ти по какво си ги харесваш първо? По представянето в текста им, по снимките им, по личните им данни, с условието да гледат турски сериали, да са от твоето населено място, да пушат/или не? Smiley

# 1 488
  • там, където ми харесва
Ти по какво си ги харесваш първо? По представянето в текста им, по снимките им, по личните им данни, с условието да гледат турски сериали, да са от твоето населено място, да пушат/или не? Smiley
По снимка или външен вид, но нали това ти казвам като започна да преглеждам по съвпадения или по избор от сайта ,как се казва съвпадение при харесване, е нито един не ми грабва погледа.
А само да си пиша не става , защото целта в крайна сметка е да се видите и на живо , а не само драсканици.

# 1 489
  • Пловдив
Скрит текст:
По снимка или външен вид, но нали това ти казвам като започна да преглеждам по съвпадения или по избор от сайта ,как се казва съвпадение при харесване, е нито един не ми грабва погледа.
А само да си пиша не става , защото целта в крайна сметка е да се видите и на живо , а не само драсканици.
Добре, де, като си харесаш по снимка някой мъж там, каква е после пречката да си допаднете взаимно, ако и той те хареса на външен вид? Профилното му описание ли не ти допада, пороци някакви ли, твърде различни хобита или нещо друго? Smiley

# 1 490
  • там, където ми харесва
Ами може би вече нямам и такъв голям мерак. Thinking

# 1 491
Праволинейността на lina& я разбирам, поне не си губи времето и знае защо е там.
Обаче, това че е "сайт за запознанства", не значи непременно подход и нагласа за виждане. Ти общуваш, запознаваш се, и вече след като си допаднете, поопознаете се, освен визуално, се решава "виждане". Същото е и тук, с тази разлика, че от тук се отива към друга платформа, след което евентуално виждане. Всичко е един канал, канали и т.н., на английски tunnels. Идва от маркетинга. Някои ги наричат funnels. Wink
Да, снимката дава някаква представа, много хора са си същите и на живо, но не е гаранция за харесване на 100%.
Видя ли чар, адекватност, приятно, непринудено общуване, не е нужно да е красавица и да кажа "уау", за да искам да продължа контакт, и да искам да се видя с девойчето.
Това за "мерака" също е от значение. Аз мога, и така, и така, много хора не могат и не са се научили.
Ето, ти сама си призна, lina&, меракът ти не е сериозен, респективно ако срещнеш добре дошло, ако ли не, пак добре. Условието, обаче, е да имаш и изградена самодостатъчност и да се обичаш достатъчно, за да не си във връзка на всяка цена. Relieved

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 21:49 от FragranceFanatic

# 1 492
Скрит текст:
Добре, де, като си харесаш по снимка някой мъж там, каква е после пречката да си допаднете взаимно, ако и той те хареса на външен вид? Профилното му описание ли не ти допада, пороци някакви ли, твърде различни хобита или нещо друго? Smiley

Сори, че така ви се намесвам в темата, ама ми я пратиха и ми стана любопитно :Д

Бих искала да знам това сериозен въпрос ли е Grin В смисъл, питаш дали освен визията има друг важен критерий за "допадаме си"?
Страшен фен съм на онлайн запознанствата, имам многобройни дългогодишни приятелства (че и връзки е имало), които са започнали онлайн. Под "многобройни" разбирай - с над 50% от най-близкото ми обкръжение сме се запознали нейде из онлайн пространството.
Писала съм си с хора, които са нямали снимка, с други сме разменили снимка след седмица нонстоп писане.
В 9/10 случая написаното е решаващо (а съм човек, който държи на визуалния елемент, не ме разбирай грешно). Ако аз пиша първа, винаги се "хващам" за нещо в профила/подписа/мнението. Абсолютно мога да пренебрегна или да реша да започна комуникация с някого на база написаното в профила или в лично съобщение до мен. Дали е неграмотно, откровено скучно или недаващо си никакъв зор, доста често е ясно буквално с първите редове комуникация. Затрупани сме с излишество на информация във всяка област, хората - или поне аз - търсят есенция, никой няма време за generic bullshit тип "Обичам разходки по плажа и да чета книги".

Ако искаш, сподели профила си, мога да ти кажа аз какво бих подобрила. Има такива теми и в реддит форума, ако тук се притесняваш. Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 22:35 от bambinnah

# 1 493
  • там, където ми харесва

Това за "мерака" също е от значение. Аз мога, и така, и така, много хора не могат и не са се научили.
Ето, ти сама си призна, lina&, меракът ти не е сериозен, респективно ако срещнеш добре дошло, ако ли не, пак добре. Условието, обаче, е да имаш и изградена самодостатъчност и да се обичаш достатъчно, за да не си във връзка на всяка цена. Relieved
Така е не искам да съм във връзка на всяка цена , може би и за това подхождам толкова лежерно.

# 1 494
  • Пловдив
Скрит текст:

Така е не искам да съм във връзка на всяка цена , може би и за това подхождам толкова лежерно.
Това е задължително. Трезвомислещите хора постъпват именно така.

Скрит текст:
Скрит текст:

Сори, че така ви се намесвам в темата, ама ми я пратиха и ми стана любопитно :Д

Бих искала да знам това сериозен въпрос ли е Grin В смисъл, питаш дали освен визията има друг важен критерий за "допадаме си"?
Страшен фен съм на онлайн запознанствата, имам многобройни дългогодишни приятелства (че и връзки е имало), които са започнали онлайн. Под "многобройни" разбирай - с над 50% от най-близкото ми обкръжение сме се запознали нейде из онлайн пространството.
Писала съм си с хора, които са нямали снимка, с други сме разменили снимка след седмица нонстоп писане.
В 9/10 случая написаното е решаващо (а съм човек, който държи на визуалния елемент, не ме разбирай грешно). Ако аз пиша първа, винаги се "хващам" за нещо в профила/подписа/мнението. Абсолютно мога да пренебрегна или да реша да започна комуникация с някого на база написаното в профила или в лично съобщение до мен. Дали е неграмотно, откровено скучно или недаващо си никакъв зор, доста често е ясно буквално с първите редове комуникация. Затрупани сме с излишество на информация във всяка област, хората - или поне аз - търсят есенция, никой няма време за generic bullshit тип "Обичам разходки по плажа и да чета книги".

Ако искаш, сподели профила си, мога да ти кажа аз какво бих подобрила. Има такива теми и в реддит форума, ако тук се притесняваш. Simple Smile
Ще е интересно да споделиш твоя профил, за да кажем какво бихме подобрили в него. Smiley

# 1 495
Вчера от скука се регистрирах в един сайт . Абе, тези едрите жени откъде го вадят това огромно самочувствие? Отварям някакъв профил. Червени флагове доста - в описанието dream gal, plus-size, любим филм "Невероятната съдба на Амели Пулен", чете Стайнбек, слуша Лени Кравиц и Lorde, на снимката е с лилаво червило.

Ясно, тази е рак, ама не зодията. Но все пак пристъпвам принципите и решавам да пиша. Давам шанс, обещавам си да се държа прилично.

Значи, тази си позволи държание, каквото и елитен модел не ми е демонстрирала. Накрая на разговора дори нямах желание да отстрелям словесно този плюс-сайз глиган и да предозира с ксанакс. Стига толкова експерименти Simple Smile

# 1 496
  • София
Братане, ти не си и харесал. Нейното самочувствие не го мисли.

# 1 497
Кво за Амели Пулен и Стайнбек, че не сфанах? За първи път ги видя в профила ѝ ли? И къде излизаш на червен картон, да та питам?😃

# 1 498
Братане, ти не си и харесал. Нейното самочувствие не го мисли.

То не е до харесване, а в способността да водиш приятен и неангажиращ разговор.

Кво за Амели Пулен и Стайнбек, че не сфанах? За първи път ги видя в профила ѝ ли?
Дренче, подценяваш ме Simple Smile
Просто вкусът към книги и изкуство издава характера на човек. Лични наблюдения.

А относно Стайнбек - чел съм две негови книги, неприятно тегав, четиво на клети душици. Айде сега, при толкова страхотни автори на 20 век, опрели сме до Стайнбек, ай сиктир Simple Smile

# 1 499
  • София
Тегавият разговор какво общо има с лилавото червило и Стайнбек?
Аз го обожавам, както Лени ми е в Светата Троица, и?

Не си я харесал в аванс, но все пак дойде да плюеш.
Дай нещо позитивно.

Общи условия

Активация на акаунт