Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 551
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Пловдив
Не зная дали помните Здравко от Биг брадър. Разказваше как две са се сбили за него, а той безцеремонно отишъл да се къпе и им казал, като излезе от банята да ги няма/ако съм променила леко историята е заради слабата ми памет/... Satisfied
Колкото по-глупава е една жена, толкова повече е склонна да се бие с друга като нея за някой мъж... Rolling Eyes То май и обратното важи.

# 1 471
Извинете за нахлуването, но Здравко от бб се подвизава в някой от сайтовете за запознанства. Наскоро ми излезе мисля в Баду, а доколкото си спомням пак чака бебе, ако вече не се е родило😳🙄

# 1 472
  • Sofia
Е, тя, жена му, още преди си беше толерантна към изневерите му, ако не ме лъже паметта.

# 1 473
Е, тя, жена му, още преди си беше толерантна към изневерите му, ако не ме лъже паметта.
Да, дори когато после спечели втория ВБ, не си направи нещо устата и не си обра крушите.
Очевидно широкоскроена двойка. Обикновено плейбоите като се наживеят след време им минава желанието за чужда плът, за разлика от тези, които са дондуркали бебета от 20 годишни.

# 1 474
  • Варна
По- скоро ограничена, без алтернатива. Иначе мичето си сложи силикон. 😁

# 1 475
Теоретично това може да е за алтернативата. Nerd

# 1 476

Толерантността в тези случаи се приема като безгласно съгласие май Close
Да простиш едно кривване в името на нещо си ок...Но втората прошка ,вече е знак на съгласие ..

Иначе за многоженците..Леле от къде толкова енергия??? То да следиш пред коя какво говориш,да си шен,да следиш да няма издънки..Как имат сили да се радват и изживяват Simple Smile
Аз докато се сетя за всичко и се изморих:)

А пък що път е от запознанството до семейство..От семейството до ..."да те тресне"..
Уж съдиш,когато чуваш за другите и казваш "На мен не може да ми се случи" или "Ако ми се случи,ще.."
Но...

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 22:24 от Рози и Бодли

# 1 477
  • Пловдив
Да простиш едно кривване в името на нещо си ок...Но втората прошка ,вече е знак на съгласие ..
По темата за лъжата и избора дали да продължаваш да я търпиш и занапред, какчето Мария Илиева го беше изпяла много сполучливо на 40-тата секунда тук: "Една и съща грешка втори път е вече избор".

# 1 478
Не зная дали помните Здравко от Биг брадър. Разказваше как две са се сбили за него, а той безцеремонно отишъл да се къпе и им казал, като излезе от банята да ги няма/ако съм променила леко историята е заради слабата ми памет/... Satisfied
Колкото по-глупава е една жена, толкова повече е склонна да се бие с друга като нея за някой мъж... Rolling Eyes То май и обратното важи.

За мен чак до бой не са стигали, ама караници сериозни е имало, за два пъти се сещам и с различни момичета, по различно време. Наистина гали мъжкото его и става за приказки на маса в мъжка компания, но не е особено приятно изживяване за момента. И това при положение, че не ставаше въпрос за някакви любовни триъгълници, а по-скоро приятелски взаимоотношения с второто момиче (и двата пъти). За тва съм и доста резервиран по отношение на приятелството между мъж и жена като цяло.

# 1 479
Четейки съседната тема да се оплача тук..
Напоследък влизайки в профила си в елмаз...
70% са писма от мъже под 35г.
20% от мъже над 50
Остават едни 10%...
И те са от тoзи тип "zdr" Simple Smile

# 1 480
  • София
Рози, опитай де, заговори младо, малко по-старо. Излез си от рамките, няма да им се вричаш одма.

# 1 481
Правила съм го,когато ми е било скучно...
Извода го написах в другата тема..
Аз за разговори съм отворена..и в двете посоки..
Но не мога да излезна от матрицата си..това е:)

# 1 482
  • София
Много малко сме тук и много преходни, че да не пробваме и нещо друго. Помисли.

# 1 483
Това го чувам много често..
Но в отношенията си с мъже ,винаги съм била първична..Не в лошия смисъл..
Не знам как би могло да се случи иначе...
Ако на някой му се е случвало по друг начин..ще ми е интересно да прочета

# 1 484
  • София
Малко по-малко мислене " Ами, ако...", малко повече своенравие, напук на себе си, малко повече необузданост и прекрачване на рамката... Само първия мах на крака да я прескочиш е  труден, после ще ти е лесно.

Общи условия

Активация на акаунт