Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 552
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 455
И това е решението: с първата куца, намираш втора паралелно и балансираш двете? Мъжете са нелогични същества. Ако едни обувки ти стягат и купиш нови, и двата чифта ли ще носиш или едните са аут от играта?
За мен е абсурдно желанието на първата да го задържи? 😷

# 1 456
Че е боклук, боклук е. Ама че минали 6-7 години и тогава го разкрила първата....  Просто е невъзможно да не е знаела. Изневярата се надушва за няколко седмици или максимум няколко месеца. Ултиматумът е бил поставен в удобен момент, не че тогава го е разкрила.

# 1 457
Че е боклук, боклук е. Ама че минали 6-7 години и тогава го разкрила първата....  Просто е невъзможно да не е знаела. Изневярата се надушва за няколко седмици или максимум няколко месеца. Ултиматумът е бил поставен в удобен момент, не че тогава го е разкрила.

А дали не е повярвала на оная простотийка (според мен) за личното пространство?

Black cat, така вече ми харесва.

# 1 458
Лично пространство е да не ти ровят в телефона и да излизаш в събота с приятели без проверки, а не да имаш паралелно семейство с деца от години. Дай от десет кладеница вода да не носим Simple Smile Пък да си представим, че е овца на овците, какво ще да е било това прозрение, дето го е получила изведнъж Simple Smile

# 1 459
Тва малко не си го представям, ама и аз съм слушал за такива случаи. Имаше даже някакво предаване по дискавъри или някой друг канал за такива, някои са били женени за две жени едновременно в продължение на години без да ги разкрият. Обаче какъв трябва да си, за да си причиниш подобно нещо, вече наистина не знам. Да гледаш едно семейство си е доста ангажимент, нерви, средства, какво остава за две, но явно някои ги влече тръпката от двойнствения живот.

# 1 460
Без да го хванеш на тясно, за което трябва да имаш инфо, нищо не правиш.

# 1 461
  • Sofia
Предполагам, такива казуси са възможни, само ако мъжът има професия, включваща много пътувания. Моряк, например. И двете семейства са в различни населени места. По друг начин не си го представям.

# 1 462
Точно.  Ако често пътувам, а мъжлето бяга от телефона ми като от коронавирус, ще ме хване на кукуво лято.

# 1 463
Тук вече действа принципа "да не се дебнем, за да не се хванем", т.е. да си затворим очите. На някои им допада такъв живот, което обяснява до някъде и защо двуженците не са хванати толкова време.

# 1 464
  • Sofia
Явно просто с първата не е станало... Не са могли да имат де.
Да,имаха проблеми и не се получи.
Той копнееше за деца.
Не уточних,че става въпрос за хора над 50-те,вече и двамата са към 60год,втората е с 10год по-млада.
В София се развива историята.В два отдалечени квартала Sunglasses

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 15:50 от Doli

# 1 465
  • Варна
Криза на възрастта. Непонятна ми е борбата на бившата. Предполагам, че мъжа е от типа безгласни букви. Искал е деца, създал ги е. Останалото е егоизъм.

# 1 466
Криза на възрастта. Непонятна ми е борбата на бившата. Предполагам, че мъжа е от типа безгласни букви. Искал е деца, създал ги е. Останалото е егоизъм.
Тази безгласна буква цял роман е написал в риалитито. Smiley

# 1 467
  • Варна
Да. Ултиматуми не се предлагат на всеки.😁

# 1 468
Не зная дали помните Здравко от Биг брадър. Разказваше как две са се сбили за него, а той безцеремонно отишъл да се къпе и им казал, като излезе от банята да ги няма/ако съм променила леко историята е заради слабата ми памет/... Satisfied

# 1 469
  • Sofia
Още един случай за многоженство знам,дори и по тв го даваха...млад мъж от турски произход ,някъде в Гоце Делчевските села беше,не се крие...Не си спомням дали 2 или 3 жени имаше Thinking

Общи условия

Активация на акаунт