Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 486
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 605
  • BG
Повече няма да чета тази докато пия кафе Smile всеки път се давя от смях заради детайлните описания на мъжете тук. И с риск да ги отчая-моята работа е такава, че общувам (общувах) с много клиенти. И съответно съм се нагледала на двойки от всякакъв вид и калибър. Та с риск да отчая народа-ами много често наблюдавам симпатични, стройни, мили и грижовни мъже с абсолютната им противоположност. Според мен, не мъжете, а жените избират.

# 1 606
  • Пловдив
Повече няма да чета тази докато пия кафе Smile всеки път се давя от смях заради детайлните описания на мъжете тук. И с риск да ги отчая-моята работа е такава, че общувам (общувах) с много клиенти. И съответно съм се нагледала на двойки от всякакъв вид и калибър. Та с риск да отчая народа-ами много често наблюдавам симпатични, стройни, мили и грижовни мъже с абсолютната им противоположност. Според мен, не мъжете, а жените избират.
И какво хубаво има в това, че една жена, която е абсолютната противоположност на "симпатична, стройна, мила и грижовна", е избрала да бъде такава? Smiley

# 1 607
  • BG
И какво хубаво има в това, че една жена, която е абсолютната противоположност на "симпатична, стройна, мила и грижовна", е избрала да бъде такава? Smiley
Мисълта ми беше, че дори жени, които окачествявате като тотал щета тук -и като визия и като характер, все пак си намират и то не лоши партньори.

# 1 608
  • Варна
Братан отвори кутията на Пандора. Значи "кльощавите " не ставаме за нищо, а топка целулит( без мускулна маса) ще го прати в рая. 😎 Неуместна фантазия. Има си стандарт за нормална визия. Хората са различни и не могат да са съвършенни. Но всяка, уважаваща себе си жена, трябва да е хармонична. Не е само до визия,  а и до здраве. Последиците, от свръх и ниско тегло са вредни. Учителката ни по физическо беше крайна и се оказа права. Мързеливите, угаждайки на апетита си имат редица здрав.проблем. Личният им живот не е куул. Хормоналните проблеми също ги съпътстват.Суетата е грях, но здравето не бива да се игнорира. Важно е да не се допуска свръх тегло, което да се редуцира.
Всеки може да намери някой, но дали ще е перфектния избор за него или ще се примири с ограничения избор ?

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 13:35 от Viviana91

# 1 609
Братан отвори кутията на Пандора. Значи "кльощавите " не ставаме за нищо, а топка целулит( без мускулна маса) ще го прати в рая. 😎Неуместна фантазия. Има си стандарт за нормална визия. Хората са различни и не могат да са съвършенни. Но всяка, уважаваща себе си жена, трябва да е хармонична. Не е само до визия,  а и до здраве. Последиците, от свръх и ниско тегло са вредни. Учителката ни по физическо беше крайна и се оказа права. Мързеливите, угаждайки на апетита си имат редица здрав.проблем. Личният им живот не е куул. Хормоналните проблеми също ги съпътстват.Суетата е грях, но здравето не бива да се игнорира. Важно е да не се допуска свръх тегло, което да се редуцира.
Всеки може да намери някой, но дали ще е перфектния избор за него или ще се примири с ограничения избор ?
Аз пък си падам по "кльощави", щях да напиша който не ги харесва да ги даде на мен, но вече си имам една такава, която не я заменям за нищо на света.

# 1 610
  • Пловдив
Това, което Братан написа по-горе, е самата истина. Никога не бих заговорил жена в страница за запознанства, ако не я харесвам физически. Важи и при запознанствата на живо. Много жени имат илюзорната представа, че те са тези, които избират. Напротив, преди същите жени да достигнат до това си умозаключение, въпросният мъж отдавна си е помислил "Тази става за опъване, значи няма да я пренебрегна".
 Поради тази причина, дори и някакви недотам привлекателни и далеч от стройни жени си въобразяват, че щом някой мъж ги оглежда от глава до пети или им пуска по някое флиртче, значи по тяхната женска логика това се разшифрова като "Я, виж ти! Ама аз съм била много вървежна!". Няма такова нещо! В момента, в който мъж установи, че не желае да опъне някоя жена или, че тя със сигурност няма да го допусне до себе си, той моментално губи интерес към нея. Повечето флиртове и ухажвания са всъщност от страна на мъже, които искат да вкарат в леглото някоя жена за 1-2 пъти, а не я възприемат като човек и жена за нещо сериозно. Когато една жена си изгражда впечатления въз основа на такива мъже, тя губи истинска представа за своята стойност на "пазара на любовта" (образно казано). Ако я устройва подобни типове мъже с такива цели да са основа за нейното самочувствие, това си е за нея.

Затова и много жени умишлено НЕ желаят да са искрени с някои мъже, за да ги държат в обкръжението си като удобен начин да получават ухажване, флиртове и да чуват хвалебствия за себе си, тъй като са адски зависими от мъжкото внимание и без него самочувствието им моментално би се сгромолясало под земята.

Има и жени с истинско самочувствие, лежащо на техни качества, но те заблуждават умишлено мъжете около себе си. Страхливите и зависими жени с изкуствено самочувствие, обаче, лъжат и ги е страх да бъдат откровени с мъжете.

В страниците за запознанства има една особена групичка жени, които си просят хвалебствия, като това съм го установявал неведнъж. Обичат да бъдат ласкани и да създават изкуствено добро впечатление в самото начало. В момента, в който мъжът каже добра дума за тях, те вече губят интерес, тъй като са прочели вече онова, което им е било нужно, за да се почувстват поласкани. Това са го установили много мъже, които имат трезв начин на мислене.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 14:22 от Жребчe

# 1 611
Жребче, учудващщо за мъж, но си описал точно плиткоумното мислене на голяма част от мъжете. Браво!
Само да попитам: Заговаряш само слабите и красивите, когато имаш сексуален подтик и/или сериозни намерения за връзка или изобщо, независимо от ситуацията?
Демек допускаш ли изобщо някакъв възможен разговор с пълни жени или тази гнусна измет далеч от теб? 🤔

# 1 612
  • Пловдив
Жребче, учудващщо за мъж, но си описал точно плиткоумното мислене на голяма част от мъжете. Браво!
Само да попитам: Заговаряш само слабите и красивите, когато имаш сексуален подтик и/или сериозни намерения за връзка или изобщо, независимо от ситуацията?
Демек допускаш ли изобщо някакъв възможен разговор с пълни жени или тази гнусна измет далеч от теб? 🤔
1. Къде си прочела да пиша, че заговарям само "слабите и красивите" жени? Smiley Неведнъж съм писал (и вероятно ти си прочела), че при някои жени намирам за привлекателно да имат малко повече месце тук и там. Писал съм и за недотам красивите жени, някои от които също притежават свой чар, макар и далеч да не са с вид на фотомоделки.

2. Мен не ме касае какво мислят някакви плиткоумни свалячи, които много жени нарочно държат в обкръжението си. Моите намерения никога не са били сходни с техните. Smiley По-скоро си задай въпроса: "Защо тези жени ги държат до себе си, а не ги разкарат?"!

3. В страница за запознанства, с ясно видима графа "Цел на запознанството: Сериозна връзка" + описание за мен и с каква жена бих усетих сходство и общи интереси, дали ще очаквам (а) да се запозная с жена, която също желае сериозна връзка, или (б) ще диря някоя случайна да си говорим за плетене на терлици (примерно)?

4. Кои жени окачествяваш като "гнусна измет" и защо реши да употребяваш такива нарицателни думи за тях?

# 1 613
Мен пък ми е чудно.. защо има такова привличане на мъже към жени, без снимка (на самите тях ) в профилите им...?
..освен любипитството, което е ясно.
Нали уж, обичат директността и да отсяват по външен вид, според предпочитането..Thinking

# 1 614
Жребчо, въпросът ми/на който не отговори/ не касае страниците за запознанства, а реала.
Само за терлици ли мислиш, че може да се говори с една жена/когато не опира въпроса до някакви сексуални отношения/?

# 1 615
  • Пловдив
Жребчо, въпросът ми/на който не отговори/ не касае страниците за запознанства, а реала.
Само за терлици ли мислиш, че може да се говори с една жена/когато не опира въпроса до някакви сексуални отношения/?
В истинския живот (real life, англ.) мога да заговоря всякаква жена, щом има повод за това. Дали ще е магазинерка на каса, сервитьорка или нещо друго, няма значение. По-скоро се питам, защо ти реши да зададеш такъв въпрос в темата, в която обсъждаме интернет запознанствата, и то при положение, че аз в по-предните мнения обсъждах именно запознанствата и отношенията мъже-жени в личен план.

# 1 616
Мен пък ми е чудно.. защо има такова привличане на мъже към жени, без снимка (на самите тях ) в профилите им...?
Нали уж, обичат директността и да отсяват по външен вид, според предпочитането..Thinking
На мен пък ми е чудно как някой изобщо има акъла да си качи снимка в подобни сайтове?
Дори някога, когато за кратко ги използвах, не би ми минало през акъла да качвам снимки.
Жребче, любопитствам си. Нямам някакви сериозни причини. 😉
Гледам на English ме учиш. Може и на английски да попишем, няма проблем. 😀

# 1 617
Според мен, не мъжете, а жените избират.

Жената избира от мъжете, които вече са избрали нея.

Не се карайте, любовта е като бизнеса- за да има сделка и двете страни трябва да са съгласни на условията. Ако стоката е развалена или цената е твърде висока, почват пазарлъците или в краен случай кой от къде е.

# 1 618
  • Пловдив
Скрит текст:
На мен пък ми е чудно как някой изобщо има акъла да си качи снимка в подобни сайтове?
Дори някога, когато за кратко ги използвах, не би ми минало през акъла да качвам снимки.
Жребче, любопитствам си. Нямам някакви сериозни причини. 😉
Гледам на English ме учиш. Може и на английски да попишем, няма проблем. 😀
Дори и в този форум обменяме мнения и опит с десетки жени, повечето от които не съм виждал, така че е логично, че за общи приказки или по повод няма значение как изглежда една жена, а какво е цялостното ѝ отношение и доколко допринася с включването си в темата. Smiley

# 1 619
  • Агент под прикритие
Не се карайте, любовта е като бизнеса- за да има сделка и двете страни трябва да са съгласни на условията. Ако стоката е развалена или цената е твърде висока, почват пазарлъците или в краен случай кой от къде е.
Аз имам моя си интерпретация на това. Blush

Тия отношения са като игра. Примерно, тенис на корт. Единия подава и другия връща. Проблемите обаче идват оттам, че обикновено едната или и двете страни си мислят, че правилата за тях са различни и/или могат да ги променят в движение. Само дето такива явно не са наясно, че на този свят няма такава игра, на която правилата да са различни за участващите в нея.

В този ред на мисли, когато единия подаде, но другия не върне, първия просто напуска игрището и отива да играе на друго.

Общи условия

Активация на акаунт