52 ОУ /Бояна/ или 5 ОУ /Павлово/?

• 4 479
  • 15
  •   1
Отговори
# 15
Не, за държавното 52-ро става въпрос.
Знам просто го дадох като идея на Пламито нали тя клони към частните училища повече

Peace Синът ми е приет вече в желаното ЧУ, но изчакваме и резултатите от НУКК. Българско школо не ми е сред фаворитите, а и там няма прием за първи клас тази година.
Успех  в първи клас тогава  просто го дадох като идея понеже май има слава на добро .

Благодаря  Peace

В темата за 5 то ме оплюха задето изказах мнение ,че вероятната причина няколко деца от 5 клас да напуснат е госпожата по БЕЛ . Тази жена крещи по децата за най - малкото нещо например ,че са се затруднили да и отговорят или че са дали грешен отговор на въпросът и . Веднъж една съученика обърка нещо в подчертаването на изречението и тя и се разкрещя . Момичето тогава се обърна на другата страна за да не видим сълзите в очите и . И аз също съм плакала заради нея . Освен това без да ни пита ни сливаше часовете и ни пускаше 10 минути по късно . От братовчедка на моя съученичка знам ,че все още е там и е същия звяр .  До ден днешен не искам и на снимка  да я виждам . За мен тя трябва да се уволни дисциплинарно . Такъв човек няма място да работи с деца даже не знам как в университета си е взела изпита по педагогика !

Общи условия

Активация на акаунт