За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 795
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В МБ го има.

# 151
  • Плевен / София
"Хотелът" на Лола Дарлинг - отново милионер, властен... познато Wink

Добре дошли в Рексфорд, най-луксозният хотел в града. Моят стаж е сбъдната мечта.. докато. Докато не започна първото събрание и разбрах, че мъжът, с който имах флирт за една нощ е председател на борда.

Контролиращият милиардер, Доминик Рексфорд: CEO - и мъжът, когото тайно ме наеха да съблазня.

Сега? Единственото, което искам е да държа главата си приведена и да не се забърквам в неприятности, но Дом има други планове.

Той иска повторение на дивата ни нощ и ще направи каквото е нужно отново да ме повали върху луксозните си египетски чаршафи.

Определено се забърках в неприятности...
От къде мога да я сваля на БГ излизами само на английски.... newsm78
и в дата бг и групите във фейсбук

# 152
  • Euskal Herria
И от блога на момичето, което превежда.

# 153
Много ми хареса "Грубо палаво момче".Някой знае ли дали има кн 3 на руски език?

# 154
И аз в момента чета "Грубо палаво момче" и определено е по-добре от първата! Peace Оливър и Лола, третата двойка в историята ми се виждат доста скучни персонажи и не знам дали ще ми хареса третата книга... Wink Не съм впечатлена от поредицата, тъй като през цялото време имам чувството, че не се случва нищо съществено... Crossing Arms

От друго страна много повече ми хареса "Ад на колела" на Джули Анн Уокър! Peace Спомням си, че четох коментари в темата, но аз чак сега стигнах до нея и ми беше интересна, въпреки дразнещите моменти в които се описва прекалено подробно какво мислят героите...Този Нейт ми идеше аз да го застрелям #2gunfire с неговите терзания относно героинята... ooooh! Обаче всъщност много по-интересни ми бяха Франк (Шефа) и Беки, които явно ще си изясняват чувствата в следващата книга....  Sad Знае ли някой кога излиза тя?

# 155
  • I Love You 3000
И аз в момента чета "Грубо палаво момче" и определено е по-добре от първата! Peace Оливър и Лола, третата двойка в историята ми се виждат доста скучни персонажи и не знам дали ще ми хареса третата книга... Wink Не съм впечатлена от поредицата, тъй като през цялото време имам чувството, че не се случва нищо съществено... Crossing Arms
....

И на мен "Грубо палаво момче" най - много ми хареса. Третата наистина е малко скучничка. Бая се дърпаше тази Лола и то без причина. Има и четвърта, която излезе скоро, но не съм я почнала. Тя е за бившия на Миа (от първата) и съквартирантката на Лола. Оставила съм я за мноооого далече.

Сега не ми излизат от ума булките и имам проблем. Не мога да намеря седмата ( още съм в началото на 4-тата), но искам  да си намеря всичките. Така че , ако може някоя от вас да ми помогне с намирането й , ще съм много благодарна. Търсих я в другата тема , но ми намериха само на аудио, затова реших да питам и вас.
https://www.goodreads.com/book/show/23306713-treasured-by-thursday

Hug Hug Hug

# 156
И аз я чета в момента накрая съм и ми допада. Наистина ли третата книга е зле?

# 157
  • I Love You 3000
И аз я чета в момента накрая съм и ми допада. Наистина ли третата книга е зле?

Не е зле. Хубава е. Поне на мен по ми хареса от първата. Но толкова много изчетох след нея , особено напоследък и вече не си я спомням добре. Малко по - скучничка ми дойде като цяло, но не чак толкова , че да те откаже.

# 158
  • Euskal Herria
На мен като цяло тази поредица ми е леко скучна. Но засега упорито изчитам книгите, още не съм се отказала  Wink.

# 159
  • Варна
Сега не ми излизат от ума булките и имам проблем. Не мога да намеря седмата ( още съм в началото на 4-тата), но искам  да си намеря всичките. Така че , ако може някоя от вас да ми помогне с намирането й , ще съм много благодарна. Търсих я в другата тема , но ми намериха само на аудио, затова реших да питам и вас.
https://www.goodreads.com/book/show/23306713-treasured-by-thursday

Hug Hug Hug

Булките до 7ма ги видях в mobilism.org Нямам идея дали им работи линка. Аз теглих 2 от isohunt. Днес я почнах, но съм на 3% още.

# 160
  • I Love You 3000
....
Булките до 7ма ги видях в mobilism.org Нямам идея дали им работи линка. Аз теглих 2 от isohunt. Днес я почнах, но съм на 3% още.

Благодаря, romanti4ka ми я прати  Hug Hug Hug

Ти на седмата ли си вече? Как ти се струват? Аз бях заета тези дни , но тази вечер ги продължавам с пълна сила Simple Smile

# 161
Аз пък мисля,че като пожънаха успех с поредицата Красив негодник....и сега всяка друга книга им е сравнявана с тях... поне така чувам... иначе и на мен втората книга повече ми хареса от първата. Историята им е по-добре описана. Сега мисля да почна Морето на спокойствието, някакво мнение за нея заслужавали си четенето.  newsm78 Hug

# 162
Аз я чета Морето на спокойствието и от 300 и нещо страници съм на една трета на книгата ама още не ме грабва  newsm78 Ми те едни терзания на двата героя ама развитие едва едва  bowuu Очаквах повече ,ще видим има време до края  newsm78

# 163
Аз я чета Морето на спокойствието и от 300 и нещо страници съм на една трета на книгата ама още не ме грабва  newsm78 Ми те едни терзания на двата героя ама развитие едва едва  bowuu Очаквах повече ,ще видим има време до края  newsm78
Добре благодаря. Чудя се коя да почна и се колебая между тази и Вождът...  newsm78

# 164
  • Варна
....

Благодаря, romanti4ka ми я прати  Hug Hug Hug

Ти на седмата ли си вече? Как ти се струват? Аз бях заета тези дни , но тази вечер ги продължавам с пълна сила Simple Smile
Не, не Simple Smile Почвам 2ра книга, писах че съм на 3%

Общи условия

Активация на акаунт