За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Имам въпрос към тези, които са чели "Треска" 6 - https://www.goodreads.com/book/show/12444166-iced  От името на Дани ли се разказва цялата? А седма и осма пак ли са така?

# 136
  • Варна
Имам въпрос към тези, които са чели "Треска" 6 - https://www.goodreads.com/book/show/12444166-iced  От името на Дани ли се разказва цялата? А седма и осма пак ли са така?
Да, цялата от името на Дани. В другите не е така.

# 137
  • София
Да, цялата от името на Дани. В другите не е така.

А аз се бях настроила за много Баронс и Мак  Confused  Мога ли да я пропусна?

# 138
Не я пропускай Simple Smile Не съм голям фен на Дани, но сюжета е навързан

# 139
  • София
А, добре, благодаря и на двете  Simple Smile

ПП Дотук ми хареса доста, много увлекателно е написано  Simple Smile

# 140
Приключих с последната книга на СЕФ Господин неустоим. Много ми хареса. Обеждавам се,че тя няма лоша книга. Пише много увлекателно. Препоръчвам я с две ръце... оххх този Тед... уникален персонаж... и Мег не се дава лесно... СЕФ е измислила страхотни образи  Party

# 141
За тези които се интерсуват във фейсбук са качили Грубо палаво момче.

# 142
  • Разпиляна във въображението
Пробвах Дъблин стрийт, но нещо не ме грабва. Виното не е до мен. За сметка на това Каролайн Линдън и нейната Скандална любов ме забавляват повече от успешно.

# 143
Мисля да почна "Скандална любов" на Каролайн Линдън.Не съм чела "Една нощ в Лондон" и искам да попитам дали книгите са свързани помежду си и има ли значение в какъв ред ги чета? Simple Smile

# 144
Прочетох "Грубо палаво момче" .По-добра е от първата,определено. Очаквам третата-там се очертава сблъсък.
Хубав ден на всички!
П.С. Качена е в Датата

# 145
Мисля да почна "Скандална любов" на Каролайн Линдън.Не съм чела "Една нощ в Лондон" и искам да попитам дали книгите са свързани помежду си и има ли значение в какъв ред ги чета? Simple Smile
Не,чети смело. Аз си купих следващата-Цената на един скандал.Ама нещо не ми се почваше.

# 146
  • Разпиляна във въображението
Добре, че сте вие, за да разбера, че има и друга книга на Каролайн Линдън. Дори я имам.  Laughing Супер. Авторката пише забавно.

# 147
  • Варна
"Хотелът" на Лола Дарлинг - отново милионер, властен... познато Wink

Добре дошли в Рексфорд, най-луксозният хотел в града. Моят стаж е сбъдната мечта.. докато. Докато не започна първото събрание и разбрах, че мъжът, с който имах флирт за една нощ е председател на борда.

Контролиращият милиардер, Доминик Рексфорд: CEO - и мъжът, когото тайно ме наеха да съблазня.

Сега? Единственото, което искам е да държа главата си приведена и да не се забърквам в неприятности, но Дом има други планове.

Той иска повторение на дивата ни нощ и ще направи каквото е нужно отново да ме повали върху луксозните си египетски чаршафи.

Определено се забърках в неприятности...

# 148

Добре дошли в Рексфорд, най-луксозният хотел в града. Моят стаж е сбъдната мечта.. докато. Докато не започна първото събрание и разбрах, че мъжът, с който имах флирт за една нощ е председател на борда.

Контролиращият милиардер, Доминик Рексфорд: CEO - и мъжът, когото тайно ме наеха да съблазня.

Сега? Единственото, което искам е да държа главата си приведена и да не се забърквам в неприятности, но Дом има други планове.Той иска повторение на дивата ни нощ и ще направи каквото е нужно отново да ме повали върху луксозните си египетски чаршафи.

Книгата е супер. Благодаря newsm51на дамата,която се нае да я превежда. А сега чакам  newsm64 ето така за новите глави на "Герой" на Саманта .

# 149

Сега? Единственото, което искам е да държа главата си приведена и да не се забърквам в неприятности, но Дом има други планове.

Той иска повторение на дивата ни нощ и ще направи каквото е нужно отново да ме повали върху луксозните си египетски чаршафи.

От къде мога да я сваля на БГ излизами само на английски.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт