За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Момичета, цял ден слушам Аеросмит - Амейзинг  Heart Eyes
"Животът е пътешествие, не крайна цел!"

... чакам щастлива развръзка, на средата на книгата съм, много ми харесва  Hug

# 121
  • ВАРНА
Препрочитам си Знойни сънища на СЕФилипс - тоооооолкова е изпълнена и наситена с дълбоки чувства и лични драми,като знам в последно време какви бози пише,чак не мога да повярвам,че е същата авторка  Crossing Arms

# 122
  • В къщурката на хълма на феите
Чета Мания на Катрин Сътклиф ама нещо съм скептична ..

# 123
И аз да си кажа... прочетох В името на любовта на СЕФ и останах много доволна. До сега не съм чела толковя увлекателна книга. На моменти се смях с пълно гърло... и разбрах какво общо има с поредицата и от другите книги. Почнах и последната Господин неустоим, мога да кажа че грабва още от първата страница. Laughing

# 124
Най-после и аз да се включа с нещо прочетено! ooooh! Цял месец моя дребосък не ме оставя да прочета каквото и да е! За жалост подхванах колежанска история... не че не ми хареса, но прекалено тийн ми дойде! Crazy Става въпрос за "Перфектна химия" на Симон Елкелес!
Много ми напомня на филма "3 метра над небето" макар и с хепи енд! Heart Eyes Тя е богата и известна в училище, той латино, член на опасна банда но някак си и двамата не са това, което изглеждат и крият истинската си същност! Това ги сближава! Прекалено предвидима история, но бих прочела и следващите книги от поредицата, които ще са за братята на Алекс!  Party

# 125
  • I Love You 3000
Аз прочетох първата преди месец. Може да подкарам и другите булки скоро.
............

Ааа първата направо бледнее пред следващите две. А и четвъртата от сега я усещам, че ще е бомба.  И аз така ги бях оставила за месец след първата, но сега не мога да ги оставя изобщо. Третата е трепач за сега. Щом ми остават още около 80 страници и нямам никакво предположение - кой е лошия ? и за какво побърква главния? , си представи. Ще сложа малко резюме за третата , но по - добре я прочетете , защото това е много малка част - динамиката е на макс.
Скрит текст:
Третата е за сестрата на Блейк , този от първата и частния му бодигард Нийл. Нийл е бил военен - главнокомандващ на една мисия , за да ликвидират един терорист, с кодово име Гарван. При атаката терориста използва едни деца камикадзета. Като ги вижда Нийл , задържа атаката преди да разбере , че са камикадзета. Две от децата се хвърлят на част от екипа му и така от седем човека , заедно с него , остават само четирима. Терориста все пак е убит, но Нийл не може да си прости , че е задържал атаката тогава и се оттегля от армията. При една пиянска вечер в един бар се запознава с Блейк. Само на него е разказал какво се е случило, но още незнам с колко подробности. Защото за сега Блейк влиза в капана на лошия. Нийл спасява къщата на Блейк от някакви подслушвателни устройства и така му става отговорен по сигурността вече 6 години. Много присърце приема Гуен , сестрата на Блейк. Направо я задушава от надзор, според мен. Докато един ден Рик , един от оцелелите на мисията не го среща и не му разказва , че някой е по петите им. Защото са намерили мъртъв един от другите оцелели, за който те изключват версията самоубийство, както е написано в доклада. Подозират , че са използвали жена му , за примамка и са го убили. В палтото му намират умрял гарван. Та започва едно подхвърляне на умрели гарвани около Гуен и Карън. Убиват и съседите им. (Карън е съквартирантка на Гуен и работи заедно с нея в агенцията за уреждане на бракове. Самата тя се жени за един актьор, който е гей , но се прикрива. После май ще се влюби в зет си. За нея е четвъртата книга.) Та както и да е тази Карън има фобия от птици. Та този ненормалния , който е по петите на Нийл използва това , за да изкара Нийл луд и да предизвика Блейк да търси сестра си. За да примами Нийл на открито. Но Нийл знае , че гарваните са насочени към него и по - точно му показват , че ще направят нещо на Гуен. Та за това една вечер той избягва с Гуен и обикалят страната , за да заблудят този дето ги гони. Като се свързва от време на време с Блейк , за да му каже , че са добре и нищо да не прави. Междувременно всички от предишните книги участват в търсенето им. Всичко е голяма шашма. Едно преследване, едно чудо. Сега са в една военна база и за да може Гуен да бъде защитена и да остане на сигурно в базата се женят. За да може тя да вземе гражданство и каквото и да стане , никой да не може да я измъкне, дори и брат й. Блейк си е добър и вярва на Нийл , но този който е по - петите им и подхвърля тези гарвани около Карън, го карат да си мисли , че Нийл е превъртял и обикаля въоръжен страната заедно със сестра му, без да е той мишената. Сега май ще тръгва да ги търси. Досега се сдържаше , но падна в капана на психопата. И не знам какво ще стане. Идея си нямам Кой е психопата? Не е Рик , защото той ще е главен в 5-тата книга. Един от 4-мата вече е убит. Има един останал Майки - който е в неизвестност уж на мисия , но може й да е той (въпреки че няма причина да е той).  Има един главен военен Блейкли, при когото са се скрили сега в базата и май е той, но защо да е и той не знам. Последното инфо , което дава психопата за себе си е като разговаря с този наемника , който подхвърля гарваните и му казва - Остави тези гарвани , той е тук, а те води в друга посока - ела веднага. Междувременно и Рик се е запътил натам. Абе май ще има здрава война и,  за какво не знам. Какво иска този откачалник от Нийл не знам?  
В цялата книга освен от лицето на Гуен и Нийл , има глави който се разказват от Блейк, от престъпника и от Карън ( което ме подготвя от сега за нейната история - много ще е интересна). Много са вълнуващи книгите просто.  

Не знам дали ще ми разберете резюмето , но наистина се случват доста неща наведнъж и направо полудях вече.  #Crazy Отивам да чета да видим какво ще стане.  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 15:50 от Chris_Ch

# 126
Препрочитам си Знойни сънища на СЕФилипс - тоооооолкова ..
В първия момент прочитам СИФИЛИС  Shocked Shocked Shocked ха ха ха, много съм разсеяна!

https://www.goodreads.com/book/show/28863093-hyde-and-seek?from_ … ;from_search=true
Ей това зачетох скоро и съм на 80 % , ами до 70% биваше, НО сега се залюбиха двамцата , казаха си кой какво изпитва и вече взе да ми прилошава от лиготия.  Бебчо, бейби, сладурче   Rolling Eyes    и главната една разбранаааа, много разбрано 20 годишно девойче ( в моите очи е девойче) малко много ми дойде лиготията в тези последни  страници и я изоставям, неАм нерви .  Laughing

# 127
  • I Love You 3000
 Shocked Shocked Shocked
Скрит текст:
Лелееее тая книга е откачена. Остават ми около 50 страници а действието се променя на всеки две. Блейк се усети , че са му направили капан и , че Нийл не е луд. Но най- лошото е , че така помогна на лошия. Вече почна да ми се изяснява , кой е и защо го напада. Този главния Блеикли , на който Нийл се довери и остави Гуен при него и жена му, е май. Защото навремето дъщеря му зарязала някакъв войник,който май е този Майки - 3 тия оцелял. Май този Майки е останал импотентен или без оная си работа на тази мисия. Блеикли хич не искал да се разделят , но дъщеря му го напуснала( надали заради тва , че е импотентен, но не се знае още) и се взела с някакъв учител, който Блеикли мрази. Та май Майки обвинява колегите си и затова е по петите им, чрез жените им, заедно с Блейкли. И най - лошото е , че Нийл остави жена си при него и тръгна да устройва капан на този дето ги следи без изобщо да знае кой е. А Блеикли изпрати жена си , защото уж дъщерята била болна. Хубаво, че поне Гуен се научи да стреля. То е ясно, че ще се оправя сама.

# 128
  • Пловдив
     В крайна сметка "В името на любовта" на С.Е.Филипс няма общо с поредицата за голфърите. По- скоро се срещат имената на родителите на Дийн Робилард от "Чаровник по рождение" - / серията Чикаго старс.

# 129
Именно Мег се показва в средата на книгата. Приятелка е на главните герой.

# 130
  • I Love You 3000
Ихааа, завърших третата за булките. И направо не смятам да си давам почивка, ами почвам четвъртата. Като гледам май се редуват - една малко по - ненапрегната книга и 2 с голям екшън, преследваници и т.н. Чак да забравиш , че четеш любовен роман. Сега четвъртата гледам няма май да има военни или някаква голяма опастност.  Но 5 и 6 пак ще има екшън. Simple Smile

# 131
 Chris_Ch, много ти се радвам на ентусиазма  Hug С кеф да си четеш и четвъртата  Simple Smile

# 132
Че й е и заразен ентусиазма..  Grinning   Веднага изтеглих първата да видим какво толкова им е завъртяното ан тези книжки, че от спойлерите се обърках съвсем  Laughing

# 133
  • I Love You 3000
Че й е и заразен ентусиазма..  Grinning   Веднага изтеглих първата да видим какво толкова им е завъртяното ан тези книжки, че от спойлерите се обърках съвсем  Laughing

Изтегли всичките и не се отказвай след първата. За сега тя ми е най - слаба. Третата направо ми махна главата от съспенс. Още не мога да се освестя. 50 страници преди края разбрах , кой ги преследва , преди това нямах и ни най - малка представа. Толкова е динамично, чак не можах да резюмирам като хората.  Laughing
Chris_Ch, много ти се радвам на ентусиазма  Hug С кеф да си четеш и четвъртата  Simple Smile

Мерси , довечера я почвам , че забравих да ям и да си свърша домашната работа Simple Smile

# 134
  • Варна
Момичета, цял ден слушам Аеросмит - Амейзинг  Heart Eyes
"Животът е пътешествие, не крайна цел!"

... чакам щастлива развръзка, на средата на книгата съм, много ми харесва  Hug

Ще се самоцитирам  Mr. Green не мога да се стърпя, това е най-хубавата книга, която съм прочела през последните месеци!!!

Толкова реална история, герои които можеш да усетиш с всяка фибра на тялото и сърцето си, има и за какво да си поплачеш, и е от български автор!
Хиляди благодарности на тези които я препоръчаха  Hug

"Един удар на сърцето" Теодора Костова

Общи условия

Активация на акаунт