За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Можеше и повече да прескам, така ли  Mr. Green
А дали са предвидени повече от 10 книги?

# 211
Не смея да кажа колко ще са...според мен ще пише, докато има пазар...интереса към поредичката може би спада, но то тогава ще пуснат я комикс, я сериал, я нещо друго...та няма да е скоро

# 212
  • София
Ох, много съм скептична за сериалите. Не че не гледам такива, но предпочитам книгите. Дано не развали поредицата, обаче.

# 213
Да не те отчайвам, ма следващата книга е още по-зле, направо ужас, и чак по-следващата вече бива...

# 214
  • София
А с такова удоволствие приключих шестата и "предвкусвах" седмата...   Confused  Simple Smile

# 215
  • Варна
Ама как свърши осмата!!!  Сега цяла година чакане. Аз забравям какво съм чела.

# 216
Приключих с милиардерчето... newsm78 емииии можеше и повече... оххххх толкова мразя книги С малко страници направо ми иде  #2gunfire Иначе бива

# 217
https://www.facebook.com/KarenMarieMoningfan/posts/10153518275248034:0
Сега припомни ли си  Laughing

# 218
  • Русе
Здравейте! Днес прочетох милиардера, обаче никъде не намирам инфо за другите две части! Разбрах, че втората се чака скоро, ама как се казва, колко скоро  newsm78 третата, също не знам как точно се казва ... искам да ги потърся в хартиен вариант, че не ми се чака, ще почна друго и ще забравя тази...
...както ми се случи с Лесна и Уязвим... така и не намерих никъде Уязвим, спомням си че ми беше много интересно, но вече не помня защо  newsm78, ако някой може да ми помогне и да ме посъветва от къде евентуално мога да я дръпна за киндъл... #Crazy

# 219
Уязвим и аз я търся, но не я намирам Sad

# 220
  • София
Здравейте! Днес прочетох милиардера, обаче никъде не намирам инфо за другите две части! Разбрах, че втората се чака скоро, ама как се казва, колко скоро  newsm78 третата, също не знам как точно се казва ... искам да ги потърся в хартиен вариант, че не ми се чака, ще почна друго и ще забравя тази...
...както ми се случи с Лесна и Уязвим... така и не намерих никъде Уязвим, спомням си че ми беше много интересно, но вече не помня защо  newsm78, ако някой може да ми помогне и да ме посъветва от къде евентуално мога да я дръпна за киндъл... #Crazy
Това са фен преводи, няма ги в хартиен вариант.

# 221
  • Русе
Това са фен преводи, няма ги в хартиен вариант.
Яснооо, значи нареждам се на опашката с чакащи, благодаря за инфото  bouquet

# 222
  • Варна
https://www.facebook.com/KarenMarieMoningfan/posts/10153518275248034:0
Сега припомни ли си  Laughing
Знам как свърши, просто до януари ще съм забравила всичко освен края хах

# 223
Изтеглих и аз "Порочен милионер", макар че тази тематика ми стана много банална а и след като има преведена само една книга кой знае кога ще узнаем края на историята (поне нечетящите на английски) !  newsm78 Така че и аз моля за малко инфо има ли хепи енд... Flutter

Прочетох ''Хотелът'' на Лола Дарлинг- доста слаба книга, милионера не беше доминант, но връзката на героите беше описана супер повърхностно и не ме грабнаха като двойка! Rolling Eyes Като се замисля беше и доста кратка книгата (разделена на 3 части), но по-добре че мъките продължиха кратко! Mr. Green

Не ми хареса особено и "Бляскаво момиче" на СЕФ, макар да започна обещаващо! Crossing Arms Очаквах след драмите между майка и дъщеря имали нещо общо с един мъж да има жажда за отмъщение...но нищо такова не се случва! И някак си след 6 години пауза Фльор среща отново Джейк (който я е съсипал преди години) и почти му се хвърля на врата, той пък се пренася на тавана в нейната къща...и тя се съглася, което е просто НЕЛЕПО!  Sick И аз не навързвам книгата с други от поредицата! Някой беше писал, че дъщерята на Джейк и Фльор - Мег е от друга книга, но изобщо не си я спомням! Thinking

# 224
Изтеглих и аз "Порочен милионер", макар че тази тематика ми стана много банална а и след като има преведена само една книга кой знае кога ще узнаем края на историята (поне нечетящите на английски) !  newsm78 Така че и аз моля за малко инфо има ли хепи енд... Flutter

Прочетох ''Хотелът'' на Лола Дарлинг- доста слаба книга, милионера не беше доминант, но връзката на героите беше описана супер повърхностно и не ме грабнаха като двойка! Rolling Eyes Като се замисля беше и доста кратка книгата (разделена на 3 части), но по-добре че мъките продължиха кратко! Mr. Green

Не ми хареса особено и "Бляскаво момиче" на СЕФ, макар да започна обещаващо! Crossing Arms Очаквах след драмите между майка и дъщеря имали нещо общо с един мъж да има жажда за отмъщение...но нищо такова не се случва! И някак си след 6 години пауза Фльор среща отново Джейк (който я е съсипал преди години) и почти му се хвърля на врата, той пък се пренася на тавана в нейната къща...и тя се съглася, което е просто НЕЛЕПО!  Sick И аз не навързвам книгата с други от поредицата! Някой беше писал, че дъщерята на Джейк и Фльор - Мег е от друга книга, но изобщо не си я спомням! Thinking
Мег е главната от Господин неустоим. Аз единствено се затормозих с Мис каприз. Е не ми вървеше ... някак. Обаче другите са върха особено Господин неустоим.

Общи условия

Активация на акаунт