За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 736
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Прочетох първите 4 части на Правилата на милионера.
Другите дали са преведени и има ли ги някъде?

# 286
Прочетох първите 4 части на Правилата на милионера.
Другите дали са преведени и има ли ги някъде?

Превеждат ги във форума на Бг-Свят. Не знам до къде са стигнали.

# 287
  • Разпиляна във въображението
Прочетох някакъв Люк - боже, боже, божке ooooh! Всяко копиране на Нюансите за мен е лошо, лошо...

Тази ми хареса.  Peace Много искам да прочета и други книги от авторката.

# 288
  • Според сезона

Тази ми хареса.  Peace Много искам да прочета и други книги от авторката.
Има още две в МБ

# 289

Тази ми хареса.  Peace Много искам да прочета и други книги от авторката.
Хах... точно на тази и се чудя, само че я гледах на руски. Тя е част от поредица и се явява втората от нея. Аз съм чела първата. Малко ми напомня на Лайза Клейпас и Сезони на любовта - втората и трета книга са за 2 сестри без потекло, но богати, а първата е за тяхна приятелка; все стари моми, подпиращи стената по баловете баловете.
Ето тази е
http://www.goodreads.com/series/114934-scandalous

# 290
https://www.goodreads.com/book/show/23016317-seduction-and-snack … ;from_search=true мнооого забавна  Laughing благодаря на който я препоръча...
Seduction and Snacks (Chocolate Lovers, #1) by Tara Sivec
Warning: contains explicit sex, profanity and enough sarcasm to choke a horse.  Joy

# 291
  • в сърцето на един мъж...
Прочетох на един дъх Барбара Тейлър Брадфорд - Писмо от Истанбул, страшно много ми хареса, невероятна и увлекателна книга.

Скрит текст:
Джъстин занемя. Взираше се в писмото, което току-що прочете, чувствайки сякаш земните пластове се разместват под краката й. Беше потресена. Забеля­за, че ръката й трепери... цялата трепереше като лист. Баба й е още жива! Как е възможно?

Пое дълбоко дъх, остави писмото и се помъчи да подреди мислите си. След няколко ми­нути се успокои, наведе се, за да прочете още веднъж написаното, да погълне думите… те разкриваха нещо тол­кова важно, че беше смаяна.

Баба й беше още жива.

Разтърсваща сага от кралицата на драмата Барбара Брадфор Тейлър. Какво се случва с едно семейство през годините между Втората световна война и 2004? Ню Йорк, Лондон, Истанбул, Берлин… пътят, който героите ще изминат, за да разгадаят една мистерия и да преоткрият себе си…

Целият свят на Джъстин Ноулан – известна кинорежисьорка – се преобръща, след като неволно отваря адресирано до майка й писмо. Писмо, изпратено от Истанбул, което разкрива, че любимата й баба, уж загинала при самолетна катастрофа, е жива! Нима майка й е излъгала и нея, и близнака й Ричард?

Решението е едно – да замине за Истанбул и да разнищи историята. В омайния град на границата между Изтока и Запада се случва нещо неочаквано – Джъстин среща любовта на живота си – загадъчен мъж, който сякаш знае повече, отколкото е склонен да разкрие.

Писмото от Истанбул й помага да открие не само истината за семейството си, но и да излекува раните от минали предателства и да започне нов живот.

И Теса Деър - Сладко поражение. Хареса ми също много.

Скрит текст:
Добре дошли в Спиндъл Коув, любима дестинация за определен тип благородни млади дами – онези, които се бунтуват срещу условностите на своето време и се занимават с дейности като медицина, геология и артилерийска стрелба. Мястото е рай за всички, които го населяват.

Полковник Виктор Брамуел, новият граф Райклиф, знае, че мястото му не е там. Според него в Спиндъл Коув няма нищо друго освен стари моми и… овце. Само че не му остава друг избор, тъй като има заповед да събере запасен отряд в селището. Задачата е проста, но се усложнява от присъствието на смелата и очарователна лейди Сузана Финч, която е решена с цената на всичко да спаси малкото си утопично общество от нахлуването на импровизираната армия на полковник Брамуел.

Полето е готово за епична битка… Но кой може да бъде обявен за победител, ако и двамата имат толкова много за губене?

Всичко, което е преведено от тази преводачка е изпипано до последната запетайка, ужасно много харесвам начина й на превеждане. И съм доволна, че точно тя е превеждала книгата.

# 292
  • ВАРНА
Чета "Как да се омъжиш за вампир милионер" - доста приятно съм изненадана.Очаквах поредната тийн драма,но дамата е зъболекар, на 27г  Peace При положение,че изобщо не съм фен на вампирските саги (но отдавна не бях чела нещо паранормално) - доста добра доза хумор,адекватни реакции към ситуациите  Peace

# 293
  • Плевен / София
Чета "Как да се омъжиш за вампир милионер" - доста приятно съм изненадана.Очаквах поредната тийн драма,но дамата е зъболекар, на 27г  Peace При положение,че изобщо не съм фен на вампирските саги (но отдавна не бях чела нещо паранормално) - доста добра доза хумор,адекватни реакции към ситуациите  Peace

да....тя ме "зариби" да си купувам поредицата.....следващите също са добри Peace

# 294
Прочела съм всичко на български излязло от Линдън - цели три Laughing Дано и останалите да ги преведат. Независимо на кой прилича, авторката ми допадна.

Завърших Перфектна химия

И тя ми хареса. Затри лошия вкус на кратките еротични истории, наравно с Линдън. Може да е тийн, но хич не е зле.

# 295
  • Плевен / София
Sylvia Day - Crossfire 5 -излязла е....кой ще се жертва да я прочете и да каже какъв е края на историята.....във ФС я има в групите в epub.... ако има желаещ мога да я изтегля и изпратя на ел.поща.... Whistling

# 296
  • В къщурката на хълма на феите
Sylvia Day - Crossfire 5 -излязла е....кой ще се жертва да я прочете и да каже какъв е края на историята..
пък ние ще съберем волни пожертвования за някой друг коктейл за прежалилата се Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 297
Пас. Не съм чела още четвъртата.

# 298
  • София
Сутринта я качих в epub и mobi в МБ и имам смътен план да я започна след Треска 8. Ако я започна, ще пиша какво е станало, но няма да е тези дни. Така че, ако някой друг я прочете пръв, нека да пише  Simple Smile

ПП Нещо Треска 8 ми върви мудно. Май 8 книги от една поредица, една след друга, ми дойдоха множко.

# 299
  • I Love You 3000
И аз май ще мина пас. Прочетох 6 от булките една след друга (7-мата си оставих за десерт. Някак не ми се приключва тази серия) и екшъна ми идва в повече едно след друго. Захванах друга серия на същата авторка и тя излезе много интересна. И там има доста съспенс. Та като добавим и БДСМ към Кросфайър, реших , че сега изобщо няма да ми е интересна. При положение , че ме интересува само "Кой наистина уби изнасилвача?" и другото не ми е толкова интересно вече, не мисля , че скоро ще я пипна. А, ако някоя добра душица от вас , която ще я чете и сподели в скрит текст отговора на въпроса ми (за което ще съм много благодарна bouquet ) може и въобще да не я прочета.

За тези , които четат булките, препоръчвам и другата серия https://www.goodreads.com/series/95179-not-quite. На третата съм и ще я разредя малко , че усещам "бурята" дето ще ги връхлети, та искам да си протакам удоволствието.  Laughing
Първата е много забавна
Скрит текст:
Джеси винаги е попадала на някакъкви ненадеждни мъже (мечтатели, както им казва). Единият я забременил в гимназия и после я оставил с детето, а втория много настоявал след 2 месеца да се принесе при нея , само и само , за да я обере. Та тя си е обещала , че вече няма да се занимава с "мечтатели" и ще си търси мъж с пари , за да подсигури детето си. Джак е мултимилионер наследник и се занимава с хотелиерство. На ергенското парти на Дийн ( от втората) се среща с бившата с, която пак го иска , но го иска само за пари и положение. И на излизане му казва , че никога няма да намери жена , която да го обича заради самия него. После отивайки в една закусвалня на сутринта, среща сервитьорката Джеси. Тя му отказва да излизат , защото не се среща с "бедни мечтатели". Та през цялото време той се преструва на сервитцор в хотела си, за да може тя най - накрая да се съгласи да е с него. Та голямо шоу става де.
Втората ми идва малко по - тъжничка , но и тя е много интересна.

Общи условия

Активация на акаунт