За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 660
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Плевен / София
По-добре сега, че после ще забравя какво съм чела.  Laughing

Storm Damages 1
Скрит текст:
Първоначално действието се развива в САЩ. Той (Гейбриъл) е там, заради някаква сделка, а тя (Елизабет) работи във фирмата, с която той сключва сделката.  Доколкото разбирам, тя е с бурно минало, израстнала е по приемни семейства; има много близък приятел, с когото живеят заедно и той не е гей ( Mr. Green) Гейбриъл Сторм започна да я сваля, тя първоначално се дърпаше, защото по този начин рискуваше работата си, но после спаха заедно. На следващия ден щяха да приключват сделката, но баща му получи удар и Гейбриъл спешно трябваше да се върне в Лондон. Там започна борба между него и майка му, защото тя се опитва да провали сделката и това може да унищожи цялата компания. Появи се и негова сестра – Бри, която е сгодена, но той е против брака ѝ, защото годеникът гонел парите и титлата ѝ. Появи се и шефът на охраната на Гейбриъл, с когото се оказват много добри приятели и който си пада по Бри, но пасува, заради годежа ѝ. Гейбриъл го помоли да разучи всичко за Елизабет.
Дотук съм и както казах, засега е добре, и ако остане така, ще я прочета цялата. Книгите за тази двойка са три, четвъртата е за Бри.
благодаря bouquet наистина интересно започва.....да видим по нататък как ще развият сюжета... Thinking

# 451
  • Плевен / София
След като четох Слепият херцог се сетих,че с подобна тематика съм чела и друга книга и си я препрочетох - https://chitanka.info/text/11190-tvoj-zavinagi  Препоръчв3ам я и нея - много красива романтична история  Heart Eyes
да...и аз се сетих за нея....какво да се прави ....сюжетите се повтарят.... с малки промени разбира се Joy Joy Joy

# 452
  • Варна
Приключих с Misconduct. Не е лоша, Corrupt беше в пъти по-добра. Сега се чудя какво да почвам. Колебая се за Thoughtless

# 453
Мда, Тереза Медейрос е страхотна  Peace

# 454
Здравейте!
В МВ видях поредицата Изборът на Кийра Кас - анотациите не изглеждат зле, но да питам за мнение от първа ръка - става ли или ....
Мерси предварително.

# 455
След като четох Слепият херцог се сетих,че с подобна тематика съм чела и друга книга и си я препрочетох - https://chitanka.info/text/11190-tvoj-zavinagi  Препоръчв3ам я и нея - много красива романтична история  Heart Eyes
Да,тази е първата на писателката,която прочетох , и ми остана фаворит. Сладурска е много.

# 456
Здравейте!
В МВ видях поредицата Изборът на Кийра Кас - анотациите не изглеждат зле, но да питам за мнение от първа ръка - става ли или ....
Мерси предварително.
Четох първите 2-3 книги. Хората са разделени на касти от 1 до 8 и героинята е в каста №5 доколкото си спомням, приятелят й дори по-ниска. Царският син трябва да се жени  Rolling Eyes  Grinning и се прави всенароден конкурс за избор на най-красивата и умна и т.н....  и естествено героинята е в топ 20 най-красива невероятна и т.н.... Flutter а приятелят й го избират за охрана на мероприятието.... т.е. той я пази..... Започва състезание, нещо от рода на Игрите на глада, но без кръв, убийства и насилие поне в началото. Имаше едно нападение на някакви врагове по едно време във втората книга май. Не ми бяха интересни няма да продължавам.

# 457
Здравейте!
Мерси предварително.
Четох първите 2-3 книги. Хората са разделени на касти от 1 до 8 и героинята е в каста №5 доколкото си спомням, приятелят й дори по-ниска. Царският син трябва да се жени  Rolling Eyes  Grinning и се прави всенароден конкурс за избор на най-красивата и умна и т.н....  и естествено героинята е в топ 20 най-красива невероятна и т.н.... Flutter а приятелят й го избират за охрана на мероприятието.... т.е. той я пази..... Започва състезание, нещо от рода на Игрите на глада, но без кръв, убийства и насилие поне в началото. Имаше едно нападение на някакви врагове по едно време във втората книга май. Не ми бяха интересни няма да продължавам.
bouquet
Ауу така разказано няма нищо общо с анотацията. Ще се ориентирам към нещо друго.
Благодаря!

# 458
Имате ли отзиви за тази поредица на Кресли Кол ? https://www.goodreads.com/series/112705-the-game-maker

# 459
Имате ли отзиви за тази поредица на Кресли Кол ? https://www.goodreads.com/series/112705-the-game-maker

Гледах последната, но нещо не ме грабна много.
Момичета, аз търся някаква книга - мъжът да не е милиардер, да звучи по-реално поне и ако може жената да не е толкова смотана, но това не е толкова задължително.

# 460
  • София
Още от Storm Damages 1:
Скрит текст:
Минаха две седмици, Гейбриъл Сторм реши, че преговорите не могат да се бавят повече и покани екипа от амер. фирма в Лондон, за да продължат там. Елизабет също е част от този екип. Пристигнаха; двамата се видяха; Елизабет се запозна по случайност и със сестра му – Бри, която скъса с годеника си, защото го завари с друг мъж. Всъщност, Елизабет беше останала да спи при него, когато Бри пристигна разплакана, така се запознаха и се сближиха. На другата сутрин, Елизабет реши, че двамата не могат да бъдат заедно, защото били от различни светове – към него се обръщали с "лорд", тя била никоя и т.н. и т.н., той я убеди, че си заслужава да пробват, но докато тя си тръгваше, дочу коментар по нейн адрес от неговия приятел (шефа на охраната), нещо от сорта, че Сторм действал с жените по обичайния си начин, което я обиди много и тя се сбогува много студено с него.

# 461
  • Варна
Привет включвам се да кажа ,че снощи започнах Герой и много ми хареса.Благодаря за превода  Hug

# 462
......
Момичета, аз търся някаква книга - мъжът да не е милиардер, да звучи по-реално поне и ако може жената да не е толкова смотана, но това не е толкова задължително.
https://www.goodreads.com/book/show/23016317-seduction-and-snacks

# 463
  • Плевен / София
Още от Storm Damages 1:
Скрит текст:
Минаха две седмици, Гейбриъл Сторм реши, че преговорите не могат да се бавят повече и покани екипа от амер. фирма в Лондон, за да продължат там. Елизабет също е част от този екип. Пристигнаха; двамата се видяха; Елизабет се запозна по случайност и със сестра му – Бри, която скъса с годеника си, защото го завари с друг мъж. Всъщност, Елизабет беше останала да спи при него, когато Бри пристигна разплакана, така се запознаха и се сближиха. На другата сутрин, Елизабет реши, че двамата не могат да бъдат заедно, защото били от различни светове – към него се обръщали с "лорд", тя била никоя и т.н. и т.н., той я убеди, че си заслужава да пробват, но докато тя си тръгваше, дочу коментар по нейн адрес от неговия приятел (шефа на охраната), нещо от сорта, че Сторм действал с жените по обичайния си начин, което я обиди много и тя се сбогува много студено с него.
milenaka Party bouquet

# 464
  • София
Това е някъде около 60% от книгата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт