За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 663
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Плевен / София
Това е някъде около 60% от книгата  Simple Smile
интересно как ще завърши....
Скрит текст:
да...в такива моменти съжалявам, че английския не ми е на нивото на руския....но в такива времена съм учила.... Joy Joy Joy Joy

# 466
  • Пловдив
......
Момичета, аз търся някаква книга - мъжът да не е милиардер, да звучи по-реално поне и ако може жената да не е толкова смотана, но това не е толкова задължително.
https://www.goodreads.com/book/show/23016317-seduction-and-snacks
      Има добри отзиви при рускините, тъкмо се канех да я започвам, но ако е в плановете на Ellah  ще изчакам.

И тази ми допадна. Има обещаващо начало.
https://www.goodreads.com/book/show/17924008-feel-the-heat?from_ … ;from_search=true

# 467
И тук чух добри неща за нея. Свалила съм си аудиото отдавна, но още не съм го стигнала.  Mr. Green
По принцип беше, но и друг човек я беше харесал за превод. Още не съм стигнала до нея, то се и вижда  hahaha

# 468
  • Пловдив
Да, определено и така списъкът ти не е малък.Grinning

# 469
Ellah успех ти желая, ще се смееш до припадък, това е сигурно, ще има и някои забавни предизвикателства  Grinning

# 470

Гледах последната, но нещо не ме грабна много.
Момичета, аз търся някаква книга - мъжът да не е милиардер, да звучи по-реално поне и ако може жената да не е толкова смотана, но това не е толкова задължително.

Наскоро четох тази и не беше лоша.
http://www.goodreads.com/book/show/23354073-the-hurricane

А тази също съм си набелязала за четене и тук мъжът не е  милиардер. Peace

https://www.goodreads.com/book/show/13038680-poughkeepsie

# 471
  • София
Гледах последната, но нещо не ме грабна много.

И моят принос в предложенията: Finding you by S.K. Hartley. http://www.goodreads.com/book/show/22149120-finding-you. Колежанска история. Любовен триъгълник. Никакви милиардери  Simple Smile.

Купих я и прочетох преди близо 3 години и днес от Амазон ме подсетиха за нея, като ми предложиха да изтегля ново ъпдейтвано издание с близо 60 страници повече, което ме изуми. Не стига, че съм се затрупала с разни книжки, а сега се очаква и да ги чета отново преработени!  Tired

# 472
  • София
Току що завърших Великолепната жена на Греъм Симсън (The Rosie Project by Graeme Simsion). Рядко интересна и различна книга! Главният герой е странен професор по генетика без социални умения, който решава да промени живота си, като си намери половинка. И така стартира нов проект, наречен "Съпруга"...

Поднесена с приятно чувство за хумор, със забавно поднесени ситуации от живота на аутистите, книгата си е направо свеж полъх сред еднотипните напоследък клишета. Човек направо се изненадва, че мъжете могат да се влюбват и да бъдат обичани и без да са 25 годишни милионери-аполоновци с плочки по корема.

# 473
  • София
Приключих със Storm Damages и няма да продължавам.
Скрит текст:
Въпреки всички предпазни мерки, тя се оказва бременна. "Любим" сюжет, за който нямаше никакъв намек.

# 474
Скрит текст:
Въпреки всички предпазни мерки, тя се оказва бременна. "Любим" сюжет, за който нямаше никакъв намек.

Последно време често се случва май  newsm78
Аз продължавам с "Ехо" на ЕК Блеър

# 475
  • Плевен / София
Скрит текст:
благодаря bouquet какво да се прави ...никой не е безгрешен... Joy Joy Joy Joy

# 476
  • Разпиляна във въображението
Аз продължавам с втората от The Original Sinners series на Tiffany Reisz. Скоро не съм се обсебвала така с книга, въпреки тематиката. Свиквам с нея.

# 477
  • София
Скрит текст:
благодаря bouquet какво да се прави ...никой не е безгрешен... Joy Joy Joy Joy

Laughing  Явно трябва да чета отзивите, макар че не ми се искаше. Напоследък ми върви на такива изненади.

# 478
Прочетох за един ден "Герой" и на мен много ми хареса! Heart Eyes Явно Саманта Йънг се очертава като любим автор! Обожавам Дъблин Стрийт поредицата и особено ми харесва как завършва историите си! Party В ''Герой'' бях очарована от епилога.... Peace Кейн слава богу не се оказа доминант, макар че е млад милионер и в цялата история неговите пари бяха поставени на заден план! Поне аз го възприех като нормален човек, не се парадираше с властта и парите му, а и Лекси се оказа доста интересен персонаж-борбена,забавна... Нищо общо с наивната девственица, изгубила ума си по някой ултрамилионер! Благодаря на Ellah за положения труд!  bouquet

# 479

Общи условия

Активация на акаунт