За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 632
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Euskal Herria
Очаквайте на 25 април:

Какво правиш, когато животът ти се разпадне на парчета?

Луси Джорик, осиновена дъщеря на първата жена – президент на Съединените щати, току-що е зарязала пред олтара своя годеник Тед „Господин Неустоим“ Бодин, с което предизвиква скандала на годината. Луси успява да се измъкне от църквата, преоблечена в размъкната роба на църковен хорист и избягва от града с помощта на съвършено непознат за нея мъж, като се мята на задната седалка на стария му мотоциклет.

Медиите пощуряват, защото никой не може да открие булката беглец, която преобръща живота си с трескаво безразсъдство. Докато всички я търсят, а медиите я заклеймяват, тя се дегизира, превръщайки се в нова личност…

Въпреки името си, навяващо асоциации за мекота и уют, Панда е корав и невъзпитан грубиян, но затова пък дяволски секси. Както всички останали, той знае всичко за Луси и нейната история, но не разкрива абсолютно нищо за себе си. Между двамата прехвърчат искри на непреодолимо привличане, но Панда е решен да държи своите тайни – както и сърцето си – здраво заключени…

Забавна, трогателна и очарователна история за една млада жена, търсеща съдбата си... и един мъж, получил много удари в живота, който не вярва във втория шанс.

# 481
  • Варна
Аз изчетах Твой завинаги, която се препоръча. Много ми хареса, разчувствах се.

# 482
https://www.goodreads.com/book/show/18223667-the-professional Препоръчвам! Simple Smile Прочетох за отрицателно време първа и втора част. Тази вечер ще е третата!  Heart Eyes

# 483
Набързо прочетох "Опасно красив" на Сандра Браун- кратка е и с нищо не се запомня! Но бързо се чете и няма драми... Grinning
Чета "Коварен" и става все по-интересно и объркано! Peace И като си помисля, че предстоят още 3 книги  #Crazy
А относно новата на Сюзън Е.Филипс няма как да я започна, защото още не съм прочела "Господин неустоим" и "Мис Каприс"-а те все пак са си поредица!  Sad Все още ги няма в нета нали?

# 484
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате книга, подобна на И тогава ти дойде на Лайза Клейпас..  bouquet

# 485
Как да чета любовен роман с главен герой на име Панда? Хич не съм доволна.

# 486
  • София

И аз това си помислих. Laughing

# 487
hahaha Абсолютно !
Пак не е Мензис  Joy ако си спомняте как се бях потресла от това име  Mr. Green

Ей, не ги оставихте тези милионери значи ...аз си продължавам с историческите.
Ето тази поредица засега е много интересна, ще започвам третата книга. Всички ги има и на руски.
http://www.goodreads.com/series/51521-lords-of-vice
Скрит текст:
Класическа ситуация. Седем книги за приятели, които членуват в клуб за развратници, а най-големият им страх е бракът.Wink

# 488
hahaha Абсолютно !
Пак не е Мензис  Joy ако си спомняте как се бях потресла от това име  Mr. Green

Ето тази поредица засега е много интересна, ще започвам третата книга. Всички ги има и на руски.
Скрит текст:
Класическа ситуация. Седем книги за приятели, които членуват в клуб за развратници, а най-големият им страх е бракът.Wink

Може ли да ми метнеш линка за рускините?

# 489
  • в сърцето на един мъж...
Може ли някой да ми помогне с последните книги на С.Е. Филипс, които излязоха, как са подредени? Разбрах, че Мис Каприз е преди По-кротко лейди, обаче другите не мога да ги навържа и да си ги подредя как трябва да се четат Confused Благодаря предварително!

# 490
Може ли някой да ми помогне с последните книги на С.Е. Филипс, които излязоха, как са подредени? Разбрах, че Мис Каприз е преди По-кротко лейди, обаче другите не мога да ги навържа и да си ги подредя как трябва да се четат Confused Благодаря предварително!
Мис Каприз, По—кротко лейди, Бляскаво момиче, В името на любовта и Господин неустоим. Приятно четене  Hug

# 491
  • Варна
Почнах Между дявола и желанието, нито ми е дяволска, нито желание имам хах

# 492
  • в сърцето на един мъж...
Мис Каприз, По—кротко лейди, Бляскаво момиче, В името на любовта и Господин неустоим. Приятно четене  Hug

Аха, В името на любовта я бяха издали първа... ooooh! А Ваканция в Тоскана и Съдбовно бягство къде са?
Благодаря ти, аз почнах По-кротко лейди преди време, че нея бяха издали, сега ще ги доподреждам Flutter

# 493
  • Пловдив
hahaha Абсолютно !
Пак не е Мензис  Joy ако си спомняте как се бях потресла от това име  Mr. Green

[/spoiler]Класическа ситуация. Седем книги за приятели, които членуват в клуб за развратници, а най-големият им страх е бракът.Wink[/spoiler]

Валия, супер звучи. Греховные лорды,  ли e поредицата?

В името на любовта на СЕФ, защо е наредена в поредицата?

# 494
Няма за какво да ми благодариш. Преди време и аз питах и ми отговориха. Бях почнала първо По—кротко лейди и след това разбрах подредбата. А В името на любовта е в поредицата защото там присъства дъщерята Мег от главните в Бляскаво момиче.

Общи условия

Активация на акаунт