За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 629
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Аз прочетох за няколко дни "Опасно красив", "Предизвикателството","Сладък гняв" и "Час пик"- всичките на Сандра Браун и с по-малко от 200 стр.  Сравнително бързо се четат, нямат много драми и съответно ще бъдат забравени!  Mr. Green Но тъй като чета "Коварен" и на ден се превеждат по1, 2 глави реших паралелно да наваксам със Сандра Браун! Peace

Сега си изтеглих "Една седмица в Ню Йорк" и ще започна да чета нея и "Арогантен костюмар" Party

# 511
  • София
Сега си изтеглих "Една седмица в Ню Йорк" и ще започна да чета нея и "Арогантен костюмар" Party
И аз чета блога и съм толкова благодарна на дамата, която ни превежда Heart Eyes Благодаря!

# 512
И аз чета блога и съм толкова благодарна на дамата, която ни превежда Heart Eyes Благодаря!

Аз отскоро разбрах за блога и също съм страшно благодарна на момичето!  bouquet Прочетох "Герой" и много ми хареса, чета "Коварен" и "Арогантен костюмар" които в момента се превеждат, а сега видях че са качени и "Ти си моя","Отражение", Manwhore- последните 2 много ги коментирахте в темата, но аз тепърва ще ги започвам! Може ли малко инфо и за трите книги,''Ти си моя'' нищо не ми говори? newsm78

# 513
Manwhore откровено ти казвам да я пропуснеш. Не съм я свалила само, защото според статистиките още я четат.
Люк-Отражение няма да превеждам цялата поредица. Спряна е.
Ти си моя е лека и романтична, няма драма, няма интрига. Кратка е и е сладко романтично книжле.
И отново благодаря за милите думи. Аз само превеждам.

# 514
За кой блог говорите ?

# 515
  • Варна
Manwhore я харесахме тук, преди време, когато четохме. Накрая я захароса във втора част прекалено. Сега чакам книгата за Тахо

# 516
  • София
Manwhore откровено ти казвам да я пропуснеш.
Скрит текст:
Не съм я свалила само, защото според статистиките още я четат.
Ти си моя е лека и романтична, няма драма, няма интрига. Кратка е и е сладко романтично книжле.

За една и съща книга ли става въпрос – на Кейти Евънс? Защото има още една, със същото заглавие но на друга авторка. В темата коментирахме на Кейти Евънс – https://www.goodreads.com/book/show/22892122-manwhore?from_new_n … ;from_search=true

ПП И аз чакам за Тахо – излиза след няколко дни.

# 517
Не е на Кейти Евънс, на Х.Уорд беше тази и си е откровено зле. Първата до средата имах някакви надежди, но после я допреведох, защото я бях почнала  Joy
На Кейти Евънс третата излиза след няколко дни.

Аз съм на спортна тематика.
След като изядох поредицата на Elle Kennedy Off-campus за два дни искам още, а новата книга ще излезе чак септември.
Свалих си на Мариана Запата една книга, ще я видя, както и на Ви Кийланд - Baller. Опитах с Лори Фостър, но не се харесахме нещо снощи.

Markrit, за този в подписа ми.  bouquet

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 22:54 от Ellah

# 518
http://thediaryofabookjunkie.blogspot.bg/p/function-loadthearchi … feed-var.html?m=1
Този. Зарибяващо-очарователно място. Благодаря на авторката за желанието да ни посвети част от времето си и за умението да направи превода толкова приятно четивен.
Безценен жест, благодаря отново.

# 519
http://thediaryofabookjunkie.blogspot.bg/p/function-loadthearchi … feed-var.html?m=1
Този. Зарибяващо-очарователно място. Благодаря на авторката за желанието да ни посвети част от времето си и за умението да направи превода толкова приятно четивен.
Безценен жест, благодаря отново.
bouquet Hug

# 520
Manwhore откровено ти казвам да я пропуснеш. Не съм я свалила само, защото според статистиките още я четат.

Аз свалих всичко, което си качила пък ще видим кое как ще ми тръгне!  Peace А за този Люк, ако прочета първата книга следващите са свързани или всяка книга е за различен герой?

# 521
А може ли на Ела блога да бъде сложен на първа страница, където са линковете към сайтовете за книги?

# 522
  • София
Чете ми се нещо за висшето общество в Лондон. Отизиви за това имате ли – https://www.goodreads.com/book/show/6584134-nine-rules-to-break- … -romancing-a-rake

# 523
хареса ми цяла поредица, свързана е малко с https://www.goodreads.com/series/65529-the-rules-of-scoundrels, подобна е.

# 524
  • София
А двете поредици могат ли да се четат независимо една от друга? Защото от втората съм чела само първата книга.

Общи условия

Активация на акаунт