За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Не е по моята част висшето общество, но си изплаках очите на третата книга на Off-campus. Много добре ми подейства, явно имах нужда  Joy

hrisi04, за една двойка е.

# 526
А двете поредици могат ли да се четат независимо една от друга? Защото от втората съм чела само първата книга.
да, може независимо
The Rules of Scoundrels е  Heart Eyes

Да,  Публични тайни е  Peace Нора изобщо не ми е любимка,но така добре е написана книгата,не искам да свършва.От 2 дни отлагам последните 10% за да се насладя все още на историята,преди да я приключа  Mr. Green Явно книгата ме хваща в такъв момент,в който си правя лична преоценка на живота и самата аз съм на вълна как едно действия ти изглеждат правилни на 20,а след 10г гледаш от друг ъгъл и нещата изглеждат различно ... С две думи -препоръчвам ,героите изобщо не са светци,всеки с грешките и кусурите си,но някак неусетно ги харесваш и ти стават симпатични  Heart Eyes
много е добра  Heart Eyes и аз не исках да свършва...

# 527
  • София
А двете поредици могат ли да се четат независимо една от друга? Защото от втората съм чела само първата книга.
да, може независимо
The Rules of Scoundrels е  Heart Eyes
Скрит текст:
Да,  Публични тайни е  Peace Нора изобщо не ми е любимка,но така добре е написана книгата,не искам да свършва.От 2 дни отлагам последните 10% за да се насладя все още на историята,преди да я приключа  Mr. Green Явно книгата ме хваща в такъв момент,в който си правя лична преоценка на живота и самата аз съм на вълна как едно действия ти изглеждат правилни на 20,а след 10г гледаш от друг ъгъл и нещата изглеждат различно ... С две думи -препоръчвам ,героите изобщо не са светци,всеки с грешките и кусурите си,но някак неусетно ги харесваш и ти стават симпатични  Heart Eyes
много е добра  Heart Eyes и аз не исках да свършва...

Мерси  Simple Smile Започнах Деветте правила, ще видя докъде ще стигна – много рядко ми се дочита нещо несъвременно.

Не е по моята част висшето общество, но си изплаках очите на третата книга на Off-campus. Много добре ми подейства, явно имах нужда  Joy

Скрит текст:
hrisi04, за една двойка е.

И нея съм я отбелязала за четене. Първата ми хареса много.

# 528
Втората не е толкова добра според мен, макар личната история на Логън да е тъжна.
Първата ми беше фаворит, но сега се раздвоих с третата. Много харесах Дийн и Али.

# 529
Втората не е толкова добра според мен, макар личната история на Логън да е тъжна.
Първата ми беше фаворит, но сега се раздвоих с третата. Много харесах Дийн и Али.

Препоръчайте ми нещо подобно. Супер много харесах поредицата, но нещо не мога да си намеря подобна.

# 530
  • София
Само за поредицата на Джей Лин се сещам, но предполагам че си я чела.

# 531
Само за поредицата на Джей Лин се сещам, но предполагам че си я чела.

Да, за съжаление съм я чела вече.

# 532
Какво да кажа за подобна...
Почнах Pucked, не ме привлече. После пуснах не помня коя беше пак спортна, не ми хареса.
Май ще си намеря друга тема за известно време и това е. После ще се върна.
Опитах да чета 9 Ноември, но не ми върви и не ми. Втори път се опитвам.

# 533
Момичета, откъде сваляте книги на английски освен от амазон? Оттам започнах една поредица и ми хареса, но съответно след първа книга са платени Simple Smile Идеи къде бих могла да открия някоя от следващите?

# 534
# 535
# 536
Прочетох аз "Една седмица в Ню Йорк" но прекалено в повече ми дойде секса! Naughty Двамата герои наблягаха на това, защото уж такава им беше уговорката, но ми се видя прекалено хахааа! Mr. Green Интрига нямаше, нито някаква изненада накрая...все пак продължението ми се вижда по-интересно след като ще се окаже, че не е само секс....
''P.S ти си моя'' прочетох за 30-40 мин. Не ми хареса, прекалено захаросано беше всичко! Военен и срамежлива учителка...не са моят тип двойка! Peace

# 537
Привет момичета. Сигурно за стотен път прочетох любимата ми книга Влюбен до безумие  Heart Eyes. И за мое съжаление я нямам на хартия Sad Много ми харесват такива истории. Забавни интригуващи и т.н. Решила съм да си предпрочета няколко от любимите ми книги. Красива тайна,Гордост, Синеок дявол и прочие. Само че за историческите любовни романи хич ме няма. Кажете някои наистина запомнящи се книги. Четох че сравнявате Твой завинаги... малко инфо да споделите  Hug

# 538
Привет момичета. Сигурно за стотен път прочетох любимата ми книга Влюбен до безумие  Heart Eyes. И за мое съжаление я нямам на хартия Sad Много ми харесват такива истории. Забавни интригуващи и т.н. Решила съм да си предпрочета няколко от любимите ми книги. Красива тайна,Гордост, Синеок дявол и прочие. Само че за историческите любовни романи хич ме няма. Кажете някои наистина запомнящи се книги. Четох че сравнявате Твой завинаги... малко инфо да споделите  Hug

И на мен много любима ми е "Влюбен до безумие" и си я имам на хартия! Heart Eyes От историческите романи много запомняща се за мен е "Великолепно" на Джулия Куин (те са три книги, но на мен само първата ми хареса) и "Ще те открия някой ден" на Лайза Клейпас...Има много исторически романи, но аз харесах особено тези двата! Peace

# 539
  • Стара Загора
Поредицата Малори-Андерсън е моята любима Flutter

Общи условия

Активация на акаунт