Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е поредицата на Сестри Прескот и къде мога да намеря електронни версии на книгите?
Каква е книгата „Слепият херцог“ и каква е сюжетната линия?
Какви са впечатленията от книгата „Сладко поражение“ на Теса Деър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е поредицата на Сестри Прескот и къде мога да намеря електронни версии на книгите?
-
Каква е книгата „Слепият херцог“ и каква е сюжетната линия?
-
Какви са впечатленията от книгата „Сладко поражение“ на Теса Деър?
-
Каква е книгата "Треска" на Karen Marie Moning и какви са впечатленията от нея?
-
Каква е поредицата „Тристан и Даника“ на RK Lilley и какви са впечатленията от нея?

Нора изобщо не ми е любимка,но така добре е написана книгата,не искам да свършва.От 2 дни отлагам последните 10% за да се насладя все още на историята,преди да я приключа
Започнах Деветте правила, ще видя докъде ще стигна – много рядко ми се дочита нещо несъвременно.
Много благодаря!
Двамата герои наблягаха на това, защото уж такава им беше уговорката, но ми се видя прекалено хахааа!
Много ми харесват такива истории. Забавни интригуващи и т.н. Решила съм да си предпрочета няколко от любимите ми книги. Красива тайна,Гордост, Синеок дявол и прочие. Само че за историческите любовни романи хич ме няма. Кажете някои наистина запомнящи се книги. Четох че сравнявате Твой завинаги... малко инфо да споделите