За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 624
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • в сърцето на един мъж...
Само Ваканция в Тоскана и последната Съдбовно бягство не е ясно от къде са. И Първата дама била към тая поредица.

https://www.goodreads.com/series/53786-wynette-texas

# 496
  • София
Гледах последната, но нещо не ме грабна много.
Момичета, аз търся някаква книга - мъжът да не е милиардер, да звучи по-реално поне и ако може жената да не е толкова смотана, но това не е толкова задължително.

И моят принос в предложенията: Finding you by S.K. Hartley. http://www.goodreads.com/book/show/22149120-finding-you. Колежанска история. Любовен триъгълник. Никакви милиардери  Simple Smile.

Скрит текст:
Купих я и прочетох преди близо 3 години и днес от Амазон ме подсетиха за нея, като ми предложиха да изтегля ново ъпдейтвано издание с близо 60 страници повече, което ме изуми. Не стига, че съм се затрупала с разни книжки, а сега се очаква и да ги чета отново преработени!  Tired

Току-що приключих първата – не очаквах такъв край, изненада ме. В никакъв случай не се оплаквам, де, напротив  Grinning  Малко вайкането ми идва множко, но е търпимо. Продължавам с втората.

# 497
Как да чета любовен роман с главен герой на име Панда? Хич не съм доволна.

Това беше написала една дама вчера в един дуг форум относно името на главния:

"Панда е нещо като прякор, символ, истинското име на героя е Патрик Шейд или поне така трябва да бъде преведено.
От друга страна, събитията в тази книга и Господин неустоим се развиват паралелно."

# 498
За последната книга ще бъде за най добрата приятелка на Мег. Тя бе тази която остави Тед пред олтара и избяга.

# 499
  • София
Днес се чества 200 годишнина от рождението на Шарлот Бронте - авторката на Джейн Еър, което е чудесен повод отново да препрочета книгата.

А пък някой беше казал, че Джейн Еър си била чиклит отвсякъде Thinking. Ерес, ще кажете. Ама като се замисли човек, книгата е написана за жени, с героиня самостоятелно младо момиче, което пробива само в живота, преодолява огромни трудности, влюбва се, преборва конкуренцията, а накрая получава и наследство  Simple Smile. Човешките взимоотношения си остават същите и сега и преди два века. Само тоалетите и изказът са различни.

# 500
Medy, добра вметка. Постът ти ме накара да преровя в уикипедия за Шарлот Бронте и определението за "чиклит". Много харесвам Джейн Еър. Харесвам и филма, в който  Майкъл Фасбендър играе мистър Рочестър. Книгата не  ми върви много за "чиклит". Не знам защо, но за мен  Джейн Еър и Ан Елиът от "Доводите на разума" много си приличат.

# 501
Да,орпределено може да се направи сравнение между Остин и Бронте-това са жени,в изцяло мъжко общество,защищаващи ума и самостоятелността у една жена.И двете са ми любими.

# 502
  • Пловдив
Няма за какво да ми благодариш. Преди време и аз питах и ми отговориха. Бях почнала първо По—кротко лейди и след това разбрах подредбата. А В името на любовта е в поредицата защото там присъства дъщерята Мег от главните в Бляскаво момиче.

Също така пресъстват и родителите на Дийн Робилард от Чаровник по рождение, което пък я праща в групата на Чикаго старс. Според мен си е самостоятелна.
         Кристи е права, последната е към серията Мис Каприз, защото е за булката оставила Господин неустоим пред олтара.

# 503
  • ВАРНА
Да,орпределено може да се направи сравнение между Остин и Бронте-това са жени,в изцяло мъжко общество,защищаващи ума и самостоятелността у една жена.И двете са ми любими.

202uu  И на мен  Peace
Чета книга на Нора Робъртс (забравих името,защото така ме грабна,че се отнесох...) за една рокзвезда - проследява се пътя на дъщеря му,как израства,как се променят отношенията в семейството и за скритата страна на известността...Страшно ми харесва - семейна сага,която показва как живота и решенията на родителите променя и живота на децата им  Heart Eyes Отделно че това май ми е първата книга за хипарските години,Уудсток и прекаляване с алкохол и наркотици  Thinking

# 504
Може би е Публични тайни-и на мен много ми хареса.
Аз прочетох последно на Саманта Джеймс Съвършена съпруга-интересна е,но още по средата на книгата се усетих какво ще стане накрая  Simple Smile

# 505
  • ВАРНА
Да,  Публични тайни е  Peace Нора изобщо не ми е любимка,но така добре е написана книгата,не искам да свършва.От 2 дни отлагам последните 10% за да се насладя все още на историята,преди да я приключа  Mr. Green Явно книгата ме хваща в такъв момент,в който си правя лична преоценка на живота и самата аз съм на вълна как едно действия ти изглеждат правилни на 20,а след 10г гледаш от друг ъгъл и нещата изглеждат различно ... С две думи -препоръчвам ,героите изобщо не са светци,всеки с грешките и кусурите си,но някак неусетно ги харесваш и ти стават симпатични  Heart Eyes

# 506
Да,  Публични тайни е  Peace Нора изобщо не ми е любимка,но така добре е написана книгата,не искам да свършва.От 2 дни отлагам последните 10% за да се насладя все още на историята,преди да я приключа  Mr. Green Явно книгата ме хваща в такъв момент,в който си правя лична преоценка на живота и самата аз съм на вълна как едно действия ти изглеждат правилни на 20,а след 10г гледаш от друг ъгъл и нещата изглеждат различно ... С две думи -препоръчвам ,героите изобщо не са светци,всеки с грешките и кусурите си,но някак неусетно ги харесваш и ти стават симпатични  Heart Eyes
Мога да ти препоръчам пак на Нора Искрени лъжи,ако не си я чела,подобна,не като сюжет,но много интересна също  Simple Smile

# 507
Здравейте,
някой сеща ли се за книга в която жената се е отказала от голяма си любов/тръпка заради парите и съответно сега е опсипана със злата и пари, но още си мисля за онази любов? Нещо от сорта?

# 508
Преди 2 дни започнах "перфектната химия" и преди малко я завърших. Какво да кажа,ами типичното тийн романче, не е лоша..направо ми ср видя свежа след всичките тия милионери. Сега мисля да започна Булеварда на лъжита на Силвия Кристъл, ако някой я е чел да сподели мнение..

# 509
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте,
някой сеща ли се за книга в която жената се е отказала от голяма си любов/тръпка заради парите и съответно сега е опсипана със злата и пари, но още си мисля за онази любов? Нещо от сорта?
не се сещам, ама звучи много интересно и бих го прочела с удоволствие ..

Общи условия

Активация на акаунт