За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 603
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Иначе през почивните дни освен "Само една нощ" успях да прочета "Дявол през зимата" и "Скандал през пролетта"...Втората ми хареса повече, но като цяло това не е от силните поредици на Лайза Клейпас! Naughty
[/quote]
Подкрепям!
Започнах и двете книги, но не ги довърших. Ами, трудно се четат, почти насила и реших, че не е нужно да го правя.
Първите две книги от поредицата повече ми допаднаха, но това е логично, предвид главните героини, които демонстрират характер.
Леко започнах да се изнервям от девствениците, които много бързо "схващат" за какво иде реч и омайват главния герой. Признавам, че любовните сцени, в които героинята изпада в екстаз, загубвайки честта си, чета по диагонал. Неубедителни и скучни образи, уви, много шум за нищо!

# 616
  • София
smile3529Открих ги !!!! Супер,ще има бая четене newsm68 newsm44

Късно видях молбата ти. Blush

Отивам да търся "Скандал през пролетта", само нея не съм я чела.

# 617
smile3529Открих ги !!!! Супер,ще има бая четене newsm68 newsm44

Късно видях молбата ти. Blush

Отивам да търся "Скандал през пролетта", само нея не съм я чела.
Не,моля те.Като една истинска уфсъ ,първо попитах,после потърсих Embarassed
Приятно четене !

# 618

Много ти благодаря! bouquet Днес в това мрачно време е само за четене...

# 619
Започнах поредицата Alien Huntress  на Gena Showalter . Първата не ми допадна особено, но виж втората е друга работа. Simple Smile

https://www.goodreads.com/book/show/420779.The_Captain_of_All_Pl … h_version=service   Crossing Arms Нещо не ми започна леко и я изоставих съвсем в началото  Crossing Arms

# 620
Здравейте момичета! Христос воскресе! Бих искала да прочета един фен-превод Херцогинята куртизантка, но в датата е достъпна само за вип потребители, може ли някой яко я има да ми я качи някъде и да ми даде линк. Благодаря предварително!!!!!

# 621
О, извинявам се, сега видях, че не е фен превод, смесила съм две книги Simple Smile

# 622
"Излапах" набързо "Херцогинята куртизанка" Heart Eyes и мноооого ми беше интересна! Heart Eyes Идеално четиво в това мрачно време! Peace Отдавна не ми беше харесвал исторически роман, но този ме държа в напрежение до самия край! Party
Последните две книги на Егмонт(Само тази нощ и Херцогинята куртизанка) учудващо се оказват точно по вкуса ми, дано скоро издадът и продълженията им! Party

# 623
Кой/коя е авторът/авторката на Само тази нощ?

# 624
  • София
Здравейте момичета! Христос воскресе! Бих искала да прочета един фен-превод Херцогинята куртизантка, но в датата е достъпна само за вип потребители, може ли някой яко я има да ми я качи някъде и да ми даде линк. Благодаря предварително!!!!!

Виж пост #613 на предната страница.

Кой/коя е авторът/авторката на Само тази нощ?

Симона Арнщед

# 625
А как е на английски Херцогинята куртизанка, как се изписва и името на автора?

# 626
А как е на английски Херцогинята куртизанка, как се изписва и името на автора?
Би трябвало да е тази http://www.goodreads.com/book/show/22494733-the-courtesan-duchess

Тотално съм изостанала с новите заглавия. Добре, че сте вие да ме държите в течение  bouquet

# 627
Medy, благодаря.  bouquet

Мислех,че се казва: само една нощ.  newsm78

# 628
    Само да попитам фейсбук адреса на ,,Само тази нощ ,, да не е някаква голяма тайна ,че даже и гугъл не го намира.

# 629
    Упс грешка в името ,,Само една нощ,,

Общи условия

Активация на акаунт