За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте дами!
Аз пак съм тръгнала на просия.
Обработвам Катрин Каултър - "Съвършено непознати" - поредица ФБР - 1 книга, но нямам нито корица, нито някаква информация за книгата - преводач, година и т.н.
Молбата ми е, ако някой разполага с нея, да ми сканира корицата и информацията на 1 и последна страница - издателство, екип и т.н. По възможност корицата да е поне 1200 на 900 пиксела и 300 dpi.
Благодаря предварително.

Аххахаха, хайде пак аз, малко по-късно ще ти ги пратя на ЛС.

# 61
  • Плевен / София
честит празник на всички четящи дами....
Скрит текст:
На 22.03 Ибис ще издадат Ваканция в Тоскана на Сюзън Елизабет Филипс...
В момента чета Красива кучка 1.5 от поредицата на Красивите... Joy Joy Joy

# 62
  • Разпиляна във въображението
Честно решила съм да си взема бутилка вино, да кача на Киндъла Нюансите, Красивите и "уличните" и да пия докато ги чета.

# 63
  • Варна
Честит празник, момичета! bouquet
Приключих с Corrupt, хареса ми. Някои моменти ми идваха в повече, но обратът към края на книгата ми изненада.
Чудя се на другите й книги, някой чел ли е тази сетия? https://www.goodreads.com/series/106249-fall-away

# 64
  • София
Честно решила съм да си взема бутилка вино, да кача на Киндъла Нюансите, Красивите и "уличните" и да пия докато ги чета.

Joy  Успех!

Аз не можах да се преборя с Красивите. Мммм, кои са тези "улични"?   Thinking

ПП Мисля, че бутилка няма да ти стигне  Mr. Green

Красе, аз я започнах и до средата ми хареса. След това стана нещо, което ме подразни силно и не продължих със следващите, но друга съфорумка беше писала, че я е харесала. Имай предвид, че е доста тийн. Ако ти се чете такова, пробвай се, но според мен Corrupt е по-добра.

# 65
  • Варна

Красе, аз я започнах и до средата ми хареса. След това стана нещо, което ме подразни силно и не продължих със следващите, но друга съфорумка беше писала, че я е харесала. Имай предвид, че е доста тийн. Ако ти се чете такова, пробвай се, но според мен Corrupt е по-добра.

Благодаря, май ще я пропусна засега. Може да си сложа розовите очила с някой херцог пак, че направо се изнервих с тормоза над Ерика в Corrupt

# 66

Joy  Успех!

Аз не можах да се преборя с Красивите. Мммм, кои са тези "улични"?   Thinking

ПП Мисля, че бутилка няма да ти стигне  Mr. Green

... Стрийт частите. Трябва да потърся и да ги подредя по ред на номерата.

ПП: Със сигурност няма да ми стигне. Направо една трилитрова кутия Laughing

Честит празник и от мен! Пожелавам ви да изживеете/изживявате някоя силна истинска любов като по книга bouquet

# 67
  • София
Аааа, не  Naughty   Тези от книгите не ги искам – много командват. Ако си позатварят устата понякога, тогава може и да ги приема  Grinning   С огромно нежелание, разбира се.

ПП Съвсем сериозно и задълбочено се опитах да се сетя за герой, за когото да кажа "Ето този е идеален". Не мога да се сетя за такъв  Thinking

# 68
Може да не е точно по определена книга, а нещо романтично, вълнуващо. Не може да се отрече, че в някои книги има хубави моменти.

# 69
  • Пловдив
     Мириел, като добавиш усукани, заплетени и т.н. на Ема Чейс, трилитровката няма да ти стигне. Simple Smile
     Определено има някои качествени между тях. На мен лично ми хареса поредицата на Силвия Дей, много повече от 50-те нюанса.
     Между другото понеже не съм чела "В името на любовта" - какво и е общото с мис Каприз и останалите от серията?

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 14:52 от alessina

# 70
Първата на Чейс съм я почвала Whistling  Крос ми допадна, авторката пише поне по-добре Grinning

alessina, ако се запъна и алкохолът вземе да подейства може да се жертвам и с Този мъж.

# 71
Miriel  то така се почва  Mr. Green бутилка вино, кутия вино, кофа вино, твърд алкохол... спирт... краставичка  Joy и аз съм още на чашите и бутилките, лошото е и че пак пропуших - с последната - Night whispers на Макнот ( Heart Eyes) изпуших една кутия цигари и овонях стаята ... и чак сега разбрах, че това е трета част от поредицата Втори шанс - С Рай и Перфект....

# 72
  • София
Първата на Чейс съм я почвала Whistling  Крос ми допадна, авторката пише поне по-добре Grinning

alessina, ако се запъна и алкохолът вземе да подейства може да се жертвам и с Този мъж.

А, за него виното няма да ти свърши работа  Smile

# 73
Привет! Честит празник на всички!Да попитам има ли някой в ел. вариант 2 книга за Сестрите Прескот?

# 74
 Между другото понеже не съм чела "В името на любовта" - какво и е общото с мис Каприз и останалите от серията?
И аз се питам преди да я почна. Прочетох Мис каприз и По-кротко лейди. Довечера ще почна Бляскаво момиче след това В името на любовта. И за финала Господин неустоим.  

[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт