За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 858
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Момичета на финала съм с книгата Бляскаво момиче и до сега много ми харесва. Остават ми има няма 100странички  Joy И много се чудя какво общо ще има книгата В името на любовта  newsm78 в тази поредица...

# 91
  • Варна
Хенри Кавил за всичките там Крос, Мрос и прочее хаха Може и за президент.. И да, много се излага след Тюдорите, ама е красив!

# 92
  • В къщурката на хълма на феите
Прочетох Слепия херцог и ми хареса .. Малко края беше абсурден и съшит с бели конци, ама нейсе - простих й на авторката Mr. Green 7/10 за книгата

# 93
Този Сляп херцог всички го прочетохте... я, някой да каже с 2-3 думи за какво се разказва, че анотациите са много мъгляви.
Скоро се коментираше Hero на Саманта Иънг и някои питаха за руски превод. Онзи ден видях, че са започнали да го превеждат, засега има само 1-ва глава и вероятно бавно ще става, но все пак да кажа. Ако някой го интересува да ми пише и ще пусна линк. Не знам дали е коректно да го постна тук, така че по-добре на лични, пък ако няма проблем може и директно.Simple Smile

# 94
  • Плевен / София
Този Сляп херцог всички го прочетохте... я, някой да каже с 2-3 думи за какво се разказва, че анотациите са много мъгляви.
Скоро се коментираше Hero на Саманта Иънг и някои питаха за руски превод. Онзи ден видях, че са започнали да го превеждат, засега има само 1-ва глава и вероятно бавно ще става, но все пак да кажа. Ако някой го интересува да ми пише и ще пусна линк. Не знам дали е коректно да го постна тук, така че по-добре на лични, пък ако няма проблем може и директно.Simple Smile
аз съм съгласна и на лични....да не търся....

# 95
Bad Things (Tristan & Danika Book 1) RK Lilley

Това е книгата, преведена на руски без глави 39, 40 и епилог.

Момичета, имам молба към тези, които са прочели книгата, разкажете края с няколко изречения.

Благодаря.

И за да не оспамваме темата, моля, пишете на лични.

Благодаря.

# 96
Слепият херцог е лековата книжка
Една дама, сираче на 25 години без пукната пара, наследява замък. Но в замъка се помещава въпросният собственик, който е ранен преди няколко месеца, в следствие на което е полусляп и с грозен белег, крие се там и не се вижда с никого. Занемарил е делата си, поради което адвокатите му са продали замъка на един дядка, който пък го оставя в завещание на героинята.
Тя няма пари, затова държи да си получи замъка. Той не знае изобщо че е продаден, а и поради това че е сляп, не иска да се мести...И заживяват заедно, като се опитват да стигнат до дъното на историята и да се разбере чий е замъка и защо някой го мами.
Влюбват се, има мноого хумор и свежи ситуации и хепи енд.

# 97
Благодаря, HAPPY  Hug  Звучи добре, като приказка Simple Smile

# 98
  • Euskal Herria
Чета другата книга на Теса Деър - "Сладко поражение". Съвсем в началото ми беше лееко скучна, но после стана увлекателна, даже имаше моменти, в които се посмях. Динамично е действието, без протяжни описания. В момента съм на 2/3 от книгата. Като я свърша, ще пиша подробно.

# 99
аз съм съгласна и на лични....да не търся....

Скрит текст:
От понеделник вероятно ще започвам превода му на български.  Simple Smile

# 100
  • Euskal Herria
Ellah, благодаря!
Поне три пъти дневно влизам, за да проверявам и чета блога ти!

# 101
Ellah, благодаря!
Поне три пъти дневно влизам, за да проверявам и чета блога ти!
И аз! Страхотна си !

# 102
Здравейте. Направи ми впечатление, че в Работното ателие на Читанка  в отдела,, За добавяне" има книгите,, Близо до теб",,, Почти влюбени" на Кристина Дод, както и,, Дявол през зимата" и,, Скандал през пролетта"на Л. Клейпас. Някой знае ли дали тези книги може да се поискат от потребителя и как става Simple Smile

# 103
Прочетох

Скоро не бях чела толкова хубава и тъжна книга. Много ми хареса.

Благодаря за препоръката  bouquet. Плаках като магарица! Много ми хареса книжката

# 104
  • в сърцето на един мъж...
BlackRose и аз така Embarassed До тук каквото прочетох от нея ми хареса страшно много, невероятно пише тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт