За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 818
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
На мен пък Морето на спокойствието страшно много ми хареса и не можах да я оставя до последно.  Hug

# 166
  • Великобритания
Булките има ли ги на Бг , или още не ?

# 167
  • I Love You 3000
Булките има ли ги на Бг , или още не ?

Няма ги. И не вярвам да ги преведат скоро. Изборът на нашите за превод е покъртителен, а е и много бавен. Така че ако знаеш някакъв друг език по-добре се ориентирай натам.

Красе, значи си на Картър и Елиза.  Приятно четене Hug

Малко да споделя за 4- тата: ( очаквах , че няма да има някакъв голям екшън като при другите. Ноооооо и тази се очертава супер интересна)
Скрит текст:
Тя е Карън. Във втората се появява и става клиентка на агенццията ( Ако не съм казала преди: Агенцията е на Сам - събират мъже и жени спрямо интересите им, за да се женят. Уговарят бракове на актьори , известни или за изчистване на имидж. ) После Елиза е главна в агенцията , после и Гуен и сега и Карън работи там. Във втората тя сватосва леля си с един богаташ, който иска да сплаши децата си , за да станат по - сериозни, но си остават с лелята. Тя е единствена и роднина. Въпреки че май техните са живи и май оттам ще дойде проблема. Тя също търси уговорен брак , за да може да помага в един център за деца жертва на насилие. В третата книга се жени за Майкъл - актьор , който винаги играе мачото и главния. Ако Холивуд разбере , че е гей ще загуби позиции. Затова се жени за Карън за 1 и половина. Те стават най- добри приятели. Знаят всичко един за друг , освен много малко за семействата си. Майкъл е от малко градче, което е напуснал, защото там всичко се знае за всеки. Има 3 сестри и един по- голям брат Зак. Бащата е някакъв зевзек борсук. Искал е Майкъл да се върне и да поеме бизнеса и да си остане в Хилтън. Очаква същото и от Зак, но той не се чувства добре там , иска да види свят и т.н. Майкъл не е канил техните на сватбата и те мислят , че Карън едва ли не, не е истинска. Прашат Зак , за да провери и да накара Майкъл да дойде с жена си. Когато отива на годишнината им, Зак вижда каква е Карън ,запознава се с приятелите. Усеща , че има нещо, което незнае. Когато на другия ден отива с Майкъл в центъра и й подаряват някаква спортна кола( там има голямо шоу) . Карън приема, защото разбира, че това е част от ПР-а за следващия филм. Но не може да я кара. Разбират се Зак да я научи , а Майкъл да отиде при техните , за 10 дни без телефони и т.н. При урока Зак и Карън почти се целуват. Зак си тръгва в ранни зори. Сега те са на път към техните.к Карън не е казала на Майкъл за целувката,но той усеща нещо. До там съм Laughing

# 168
  • Великобритания
Мерси , на английски ще се четат значи

# 169
  • I Love You 3000
Мерси , на английски ще се четат значи

Няма да съжаляваш. Препоръчвам ги горещо. Има много екшън в тях.
Току що завърших и четвъртата и съм във възторг. Един от коментарите под книгите беше : "- Яд ме е , че седмицата има само 7 дни" - визирайки , че авторката е по - добра с всяка следваща и , че за жалост са само 7 книги от поредицата. Аз бих добавила и 365 дни да имаше, пак нямаше да ми е достатъчно. Тази авторка има много голямо въображение, мноооооого голямо. Направо ми е много трудно да резюмирам. Сега почвам 5 -тата и от сега ми е тъжно , че стигам до 7 -мата ( на нея сигурно ще рева вече).

За четвъртата : Няма да разберете много от това , което съм резюмирала затова по - добре я прочетете. Просто много неща се случват наведнъж и е трудно да се опише. Имах моменти , в които исках да влизам да ви споделям през пет страници, но просто не е честно да ви ограбвам интереса, като ви разкажа всичко. Самата аз се обърквах на моменти. И отново авторката не ме остави намира като още тук започна историята на Джуди( една от сестрите на Майкъл и Зак ) и Рик ( приятелят на Нийл , военния). Май и усетих какво ще заплашва Джуди, та на Рик ще му се наложи да я спасява.  Ох , отивам да я почвам  Hug Hug Hug

# 170

Няма да съжаляваш. Препоръчвам ги горещо. Има много екшън в тях.
Току що завърших и четвъртата и съм във възторг. Един от коментарите под книгите беше : "- Яд ме е , че седмицата има само 7 дни" - визирайки , че авторката е по - добра с всяка следваща и , че за жалост са само 7 книги от поредицата. Аз бих добавила и 365 дни да имаше, пак нямаше да ми е достатъчно. Тази авторка има много голямо въображение, мноооооого голямо. Направо ми е много трудно да резюмирам. Сега почвам 5 -тата и от сега ми е тъжно , че стигам до 7 -мата ( на нея сигурно ще рева вече).

За четвъртата : Няма да разберете много от това , което съм резюмирала затова по - добре я прочетете. Просто много неща се случват наведнъж и е трудно да се опише. Имах моменти , в които исках да влизам да ви споделям през пет страници, но просто не е честно да ви ограбвам интереса, като ви разкажа всичко. Самата аз се обърквах на моменти. И отново авторката не ме остави намира като още тук започна историята на Джуди( една от сестрите на Майкъл и Зак ) и Рик ( приятелят на Нийл , военния). Май и усетих какво ще заплашва Джуди, та на Рик ще му се наложи да я спасява.  Ох , отивам да я почвам  Hug Hug Hug
[/quote]
Божкеее,абсолютно ти завиждам.Ми тоз английски като хич не съм го учила.... newsm78. Много доббре знач,че само с речник не става-има времена,причастия,идиоми. Ще умрЪ ! А поне на руски дали ги има?
Отивам да ровча по руските торенти smile3529 smile3530

# 171
Благодаря за новата тема.  bouquet

В момента чета тази книга https://www.goodreads.com/book/show/15505346-on-the-island и много ми харесва. Доста нетрадиционна двойка са главните и все пак нещата между тях вървят естествено. Засега наистина много ми допада и направо не мога да я оставя. Heart Eyes

Изглежда интересна  Grinning от къде мога и аз да я намеря, ако не е тайна  Wink

# 172
  • I Love You 3000
...........
Божкеее,абсолютно ти завиждам.Ми тоз английски като хич не съм го учила.... newsm78. Много доббре знач,че само с речник не става-има времена,причастия,идиоми. Ще умрЪ ! А поне на руски дали ги има?
Отивам да ровча по руските торенти smile3529 smile3530

Peace Аз разполагам с английския само. И нямам представа дали ги има на руски.

Да споделя , че завърших и 5-тата. И съвсем откровено мога да кажа , че се ПОБЪРКАХ!!!  Shocked Shocked Shocked Значи тази книга доста сериозно ме уплаши, ама много сериозно!!!

Скрит текст:
Хора, наистина се уплаших! Има всякакви луди по тоя интернет! От едното нищо можеш да се превърнеш в жива мишена на някой психопат вманиачен по видео игри. И като се сетя , че имам познати , които наистина са вманиачени по видео игрите до степен, че играят всяка свободна минута. Със сигурност ще гледам на тези познати с доза съмнение до кой етап на полуда са?
Основната драма е , че Джуди (сестрата на Майкъл и Зак - от четвъртата) играе някаква военна видео игра и е много добра. Станала е генарал в нея. Играе , за да се разтоварва когато е стресирана или нещо такова. Даже се сприятелила с някой от играчите по Фейса. Кой с истински , кой с фалшиви акаунти, нашата изобщо не й пукало. Унищожила някаква база на някакъв перко там и той откачил като видял , че се кръстила генерал. И като я прихвана за мишена, леле майко ужас ви казвам. Един път я нападна в тъмния гараж на работата й, преби я доста , беляза я с нож. Уби една жена близо до офиса й , като искаше само да я нападне , за да покаже на Джуди, че той още е там някъде. Междувременно полицията се насочи да разследва главния. Та трябваше да се оженят, за да не я карат да свидетелства срещу него и , за да може да излезе на свобода. Накрая Психото даже взриви сградата, в която работеше , за да може да я отвлече. И леле като я отвлече - истински луд ви казвам.  ooooh! Shocked #Crazy Маза й краката с фъстъчено масло , за да може да я нападат плъховете. Sick И всичкото това заради някаква игра и , защото едно време искал да става военен, но генарала , който го изпитвал бил жена и не го пуснала да мине. А съставила рапорт , че е луд! Та нашата като достигнала ранк генерал и му бутнала базите, той превъртял.  

Всяка следваща книга става все по- откачена и по- интригуваща. И аз откачам и осъзнавам , че трябва да си дам почивка , но не мога да спра. А след това с
Скрит текст:
мишките] и гарваните
във втората, направо не знам какво да очаквам сега. И честно казано си ме е страх. Добре , че има и любовен елемент , който е доста силен във всяка една книга, иначе толкова мнооого екшън едно след друго ми идва в повече. Поне двойката не са някакви дето се чудят - ама аз с него ли да съм , да не съм ли и т.н. Хората са си постоянни отначало до край.

# 173
 Много харесвам Саманта Йънг. Попаднах на един страхотен блог, където едно невероятно момиче се е заело да превежда Hero-http://thediaryofabookjunkie.blogspot.bg/2016/03/1_14.html  Laughing.  Книгата има доста добри коментари от челите я на англ. език, така че препоръчвам. П. П. Някой знае ли дали се появи в ел. вариант,, Скотланд стрийт"?

# 174
  • Според сезона
На мен пък Морето на спокойствието страшно много ми хареса и не можах да я оставя до последно.  Hug

На мен също ми хареса.

# 175
Аз като на шега започнах Твърде далеч .Пропадане  та А.Глайнс и за един ден я прочетох.Учудващо книжката ми допадна много.Снощи започнах и втората част -дано не разводнят много сюжета.

# 176
  • В къщурката на хълма на феите
тва море на спокойствието, може ли някой да ми го прати, че много народ го изчете, пък аз нещо изоставам Flutter

# 177
  • Euskal Herria
тва море на спокойствието, може ли някой да ми го прати, че много народ го изчете, пък аз нещо изоставам Flutter

http://data-bg.net/details.php?id=24838

# 178
  • В къщурката на хълма на феите
мерсиииии Heart Eyes

# 179
Стигнах до стр.200 от това моренце.... е какво да кажа за сега не ме грабва.... нооо ще видим по-нататък...

Общи условия

Активация на акаунт