За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 768
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
И аз се изтомрозих с Бляскаво момиче Peace

# 226
  • Плевен / София
аз още не съм я прочела...чака....но "Господин Неустоим" ми хареса и не ми пречеше, че не съм чела Първата дама и Бляскаво момиче.... Joy Joy Joy

# 227
  • Пловдив
     Оооо определено. Мис Каприз е достатъчна, за да си наясно за какво става дума. Но на мен и По- кротко лейди много ми се понрави.

# 228
  • София
Прочетох:

"Порочен милиардер" - не съм очарована.

"Съвършена съпруга"- определено ми хареса. Heart Eyes

# 229
Аз нямам много време за четене, трупам книги...но с нетърпение очаквам едно определено заглавие от Егмонт "Само една нощ" (май е на шведска авторка) ? На страницата им във фейсбук описват героите, ще има няколко сюжетни линии и ми се вижда доста интересна история с интересни персонажи! Никой обаче не споделя поредица ли е,колко книги са, всяка за различна двойка ли е...хубава книга ли е или само рекламата си я бива?  Peace

# 230
  • София
hrisi04, коя е авторката?

# 231
аз още не съм я прочела...чака....но "Господин Неустоим" ми хареса и не ми пречеше, че не съм чела Първата дама и Бляскаво момиче.... Joy Joy Joy

А в електронен вариант ли я чете?

# 232
hrisi04, коя е авторката?
[/quote/)

Само една нощ- Симона Арнщед  (излиза на 2.04)

В убийствения свят на шведския банков елит никой не знае това по-добре от корпоративния вълк Дейвид Хамар. Безскрупулен. Жесток. Неудържим. Той е на път да постигне най-голямата си цел – „Инвестум“. След години планиране всички играчи са заели местата си и Дейвид има нужда само от един коз – от един-единствен член на аристократичната банкова фамилия Де ла Грип. Наталия.

Елегантна, брилянтна, обречена да успее в един напълно мъжки свят, Наталия не може да отклони неочакваната покана за обяд на Дейвид. Всички знаят, че той е богат, опасен и безсъвестен. Това, което младата жена не очаква да открие обаче, е, че той е също така дълбоко наранен.

Привличането между двамата е немислимо, но дългите шведски нощи таят афера, която е на път да извади наяве дълбоко пазени тайни, да промени завинаги едно семейство и да накара Дейвид и Наталия да се изправят пред страховете и желанията си.

# 233
  • София
hrisi04, мерси! Звучи интересно. Peace

# 234

И аз съм заинтригувана Simple Smile Мисля че този път няма да има доминант и подчинена, защото ми писна от милионери, които се чудят как да напляскат героинята, а тя се съгласява на всичко... Мисля, че тази история ще ми хареса, а ето и един коментар за книгата след който ми стана още по-любопитно:
 Всъщност миналото на Хамар, което изключително плавно и много майсторски се разплита в настоящето, е много трогателна и крайно интересна и РЕАЛНА история. Той не е божествен красавец… е, но поне не са използвани такива епитети, не е от мъжете, които прибират нова жена всяка нощ, не е плейбой, който парадира с парите си. Той е много красив само в очите на една жена, която слава богу не е нито на 19, нито девствена, нито истерично ревнива и контролираща. Тази книга ми показа Швеция от неподредената й грозна страна, със скритите истини за корупцията, шовинизма, расовата дискриминация и пренебрежителното отношение към жените, което е всъщност скрит факт във всяка европейска страна, но авторката има смелостта да каже тези неща на глас. Историята е разказана от няколко гледни точки и вървят няколко паралелни сюжета. Образите са изградени с едно именно европейско, а не шаблонизирано американско умение. Лично на мен книгата ми хареса много. Много. Защото най-сетне един роман, в който хората могат да се влюбят и на и след 30. Белязана с раните на миналото, обвита в грозни семейни тайни, трудно извоювана. Женският образ е много силен по деликатен, женствен и ненатрапчив начин. Сюжетът… о, тези няколко стотин страници се минават за ден Пак ще кажа: не искам да убеждавам никого.

# 235

И аз съм заинтригувана Simple Smile Мисля че този път няма да има доминант и подчинена, защото ми писна от милионери, които се чудят как да напляскат героинята, а тя се съгласява на всичко... Мисля, че тази история ще ми хареса, а ето и един коментар за книгата след който ми стана още по-любопитно:
 Всъщност миналото на Хамар, което изключително плавно и много майсторски се разплита в настоящето, е много трогателна и крайно интересна и РЕАЛНА история. Той не е божествен красавец… е, но поне не са използвани такива епитети, не е от мъжете, които прибират нова жена всяка нощ, не е плейбой, който парадира с парите си. Той е много красив само в очите на една жена, която слава богу не е нито на 19, нито девствена, нито истерично ревнива и контролираща. Тази книга ми показа Швеция от неподредената й грозна страна, със скритите истини за корупцията, шовинизма, расовата дискриминация и пренебрежителното отношение към жените, което е всъщност скрит факт във всяка европейска страна, но авторката има смелостта да каже тези неща на глас. Историята е разказана от няколко гледни точки и вървят няколко паралелни сюжета. Образите са изградени с едно именно европейско, а не шаблонизирано американско умение. Лично на мен книгата ми хареса много. Много. Защото най-сетне един роман, в който хората могат да се влюбят и на и след 30. Белязана с раните на миналото, обвита в грозни семейни тайни, трудно извоювана. Женският образ е много силен по деликатен, женствен и ненатрапчив начин. Сюжетът… о, тези няколко стотин страници се минават за ден Пак ще кажа: не искам да убеждавам никого.
И аз много искам да я прочета. А да питам има ли мнения за Ваканция в Тоскана  newsm78

# 236
  • София
hrisi04, успя да ни приковеш вниманието с тази анотация и коментара за Само една нощ. Май доста народ ще сме облекчени от липсата на 25 годишни контролиращи милионери с плочки по корема  Simple Smile. Нещата са интересни, когато се експлоатират с мярка.

С нетърпение ще я чакам да излезе и се надявам превода да не ме разочарова.

# 237
Господин неустоим и на мен много ми хареса!! Но Бляскавото момиче ми беше доста бозава в сравнение с останалите на С.Е.Ф. В момента чета " Ваканция в Тоскана"- не е зле! Започна ми малко тегаво на моменти, ама в последствие ми хареса!

# 238
Господин неустоим и на мен много ми хареса!! Но Бляскавото момиче ми беше доста бозава в сравнение с останалите на С.Е.Ф. В момента чета " Ваканция в Тоскана"- не е зле! Започна ми малко тегаво на моменти, ама в последствие ми хареса!

На хартия ли ги четеш (Господин неустоим и Ваканция в Тоскана) защото никъде не ги намирам в нета? Още не мога да намеря и "Мис Каприс" и "Твърде далеч:Завинаги"...само свалям книги и започвам поредици, които не мога да довърша...Много е дразнещо и почват да ми се преплитат сюжетите! ooooh!

# 239
  • Плевен / София

На хартия ли ги четеш (Господин неустоим и Ваканция в Тоскана) защото никъде не ги намирам в нета? Още не мога да намеря и "Мис Каприс" и "Твърде далеч:Завинаги"...само свалям книги и започвам поредици, които не мога да довърша...Много е дразнещо и почват да ми се преплитат сюжетите! ooooh!
има я в ФС групите и в дата бг...

Общи условия

Активация на акаунт