За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 708
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Аз така яко задълбах в шотландците на Монинг.. аххх, тези шотландци!  Heart Eyes Сега съм на Дагеус, кажете ми, че има хепи енд! Има нали? Simple Smile  С този "звяр" отвътре, така да ми напомня на Баронс, ехх ..

има, спокойно. Много увлекателно пише и харесвам книгите й.

# 316
  • София
Аз засега се отказах от Треска 8 и започнах това – https://www.goodreads.com/book/show/27263454-sparrow  Обаче още съм раздвоена дали ми се чете или не. В началото съм, ще видя дали ще я прочета или пак ще се лутам в търсене на книга.

Не е лошо книжлето. Аз смятах да я превеждам, но я оставих на друг преводач.  Peace
Скрит текст:
И аз съм в същата дилема сега, но с Bang на EK Blair. Хвърлих се в дълбокото и сега си търся нещо романтично, за да си върна вярата в доброто  Joy

Кажи за Брок. Нещо не мога да схвана каква роля играе, наясно ли е за жена си и за Трой, Трой да не би да го държи с нещо?
ПП Стигнала съм до момента, в който се върнаха от измисления меден месец в Маями и тя точно започва работа в ресторанта на мъжа си.
ПП2 Брок започна да я сваля. Нещо хич не му вярвам.

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 15:26 от milenaka

# 317
Много бавно ми върви втората част на Хард Инк! Някак си не ме грабва историята, нито като интрига, нито романтичната връзка!  Sad
Прочетох няколко коментара за петата Кросфайър и някои са доста разочаровани от края, искат дори 6-та книга, тъй като някои неща не се били изяснили! ooooh! И на мен ми се иска някой да разкаже края...
И като говорим за Силвия Дей как ви се струва "Гордост и наслаждение"?  Flutter Свалих си я днес и се чудя дали да я почвам, да ми оправи вкуса след Хард Инк

# 318
  • В къщурката на хълма на феите
И като говорим за Силвия Дей как ви се струва "Гордост и наслаждение"?  Flutter Свалих си я днес и се чудя дали да я почвам, да ми оправи вкуса след Хард Инк
днес я свърших, да ти кажа на мен ми хареса - не е от книгите, които ще помня дълго, но определено върши работа за губене на време в приятно занимание Peace Peace

# 319
  • ВАРНА
След "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс минах направо на 3тата книга от поредицата,че там и за шотландски вампири стана въпрос  Heart Eyes  Ами не е лоша,но някак си предпочитам топлокръвните  Crossing Arms

# 320
И аз май ще мина пас. Прочетох 6 от булките една след друга (7-мата си оставих за десерт. Някак не ми се приключва тази серия) и екшъна ми идва в повече едно след друго. Захванах друга серия на същата авторка и тя излезе много интересна. И там има доста съспенс. Та като добавим и БДСМ към Кросфайър, реших , че сега изобщо няма да ми е интересна. При положение , че ме интересува само "Кой наистина уби изнасилвача?" и другото не ми е толкова интересно вече, не мисля , че скоро ще я пипна. А, ако някоя добра душица от вас , която ще я чете и сподели в скрит текст отговора на въпроса ми (за което ще съм много благодарна bouquet ) може и въобще да не я прочета.

За тези , които четат булките, препоръчвам и другата серия https://www.goodreads.com/series/95179-not-quite. На третата съм и ще я разредя малко , че усещам "бурята" дето ще ги връхлети, та искам да си протакам удоволствието.  Laughing
Първата е много забавна
Скрит текст:
Джеси винаги е попадала на някакъкви ненадеждни мъже (мечтатели, както им казва). Единият я забременил в гимназия и после я оставил с детето, а втория много настоявал след 2 месеца да се принесе при нея , само и само , за да я обере. Та тя си е обещала , че вече няма да се занимава с "мечтатели" и ще си търси мъж с пари , за да подсигури детето си. Джак е мултимилионер наследник и се занимава с хотелиерство. На ергенското парти на Дийн ( от втората) се среща с бившата с, която пак го иска , но го иска само за пари и положение. И на излизане му казва , че никога няма да намери жена , която да го обича заради самия него. После отивайки в една закусвалня на сутринта, среща сервитьорката Джеси. Тя му отказва да излизат , защото не се среща с "бедни мечтатели". Та през цялото време той се преструва на сервитцор в хотела си, за да може тя най - накрая да се съгласи да е с него. Та голямо шоу става де.
Втората ми идва малко по - тъжничка , но и тя е много интересна.

Къде може да се намери книгата?Гледах в Бг свят,но нещо не намирам  newsm78

# 321
И като говорим за Силвия Дей как ви се струва "Гордост и наслаждение"?  Flutter Свалих си я днес и се чудя дали да я почвам, да ми оправи вкуса след Хард Инк
днес я свърших, да ти кажа на мен ми хареса - не е от книгите, които ще помня дълго, но определено върши работа за губене на време в приятно занимание Peace Peace
А откъде я свали? Купи я като електронен вариант ли?

# 322
От мейлбуукс я дръпнах Simple Smile

# 323
Здравейте, търся 8мата от Треска на Монинг, нещо не успявам да я намеря, а тъкмо приключих 7мата. Ще съм много благодарна ако някой ми я прати - petia_vj@yahoo.com

# 324
  • Плевен / София

Здравейте, търся 8мата от Треска на Монинг, нещо не успявам да я намеря, а тъкмо приключих 7мата. Ще съм много благодарна ако някой ми я прати - petia_vj@yahoo.com
аз от 5 преведени книги на Треска не съм прочела още нито една Embarassed.....стоят си качени на четеца....защо ли съм ги оставила на изчакване... newsm78 явно трябва да ги почвам щом четете 7 и търсите 8.... Crossing Arms

# 325
Аз да докладвам за Кросфайър 5: Върви ми бавно, не е толкова захаросна, както беше четвъртата, главната по-малко се прехласва колко хубав е Гидиън. В първа глава се разказва от нейна гледна точка, във втора от негова, в трета от нейна, най-вероятно така ще се менкат.
Скрит текст:
В първите три глави се прави лека ретроспекция и отново се споменават всички герои и главни събития, така че може и без опресняване да от предните части. В първа глава Ева казва на майка си и баща си, че са се оженили с Гидиън. майката вдига щанги, че нямала предбрачен договор, но тя има и се окзва, че Гидиън го е съгласувал с втория баща на Ева, според който условията по договора са повече от добри. Истинският й баща много трудно понесе новината, че са се оженили тайно. Ева напуска работата си, смятат да напрваят официална сватба. Гадната Корин пристига при Гидиън с наръч снимки, които смята да публикува в книгата си за тях двамата и Гидиън и казва, че с Ева са се оженили, Корин злобее. Пристига и Ева и Корин си тръгва. Съквартирантът на Ева Кари се чуди какво да направи, защото приятелката му е бременна, а е мн. влюбен и в хомосексуалния си партньор Тери. Той съобщава на Ева, че пак се е видял с Ан, сестрата на Хю, който е малтретирал сексуално Гидиън като малък. Ан е съпруга на психотерапевта на Гидиън и той е спал снея, за да отмъсти на терапевта.  Всички смятат, че Ан крои нещо и сега правят планове как да се разправят с Ан. Отношенията между Гидиън и Ева са сложни, ходят на психотерапия и сега са решили да се въздържат от сексуални контакти до официалната сватба. Диалозите не са лоши има и добри попадения.
Надявам се събота и неделя да наваксам.

# 326
Аз да докладвам за Кросфайър 5
значи според мен трябваше да започнеш с: жива съм! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

снощи някой ме удари по главата като си лягах да прегледам тая книга Порочен милиардер и я четох до 2:15 Blush Blush тая сутрин кафето ми е с кофата, но както и да е Mr. Green Mr. Green много ми хареса и дори факта, че доминантността на главния герой е ултра нереалистична, стила на автора, превода, сюжета и изпълнението - страшно много ми харесаха! препоръчвам я, още повече, че превода на останалите две части от трилогията в момента минава редакция и го чакаме съвсем скоро .. 8/10 от мен за книгата, когато имате време, хвърлете по едно око Grinning

# 327
  • Плевен / София
Аз да докладвам за Кросфайър 5
значи според мен трябваше да започнеш с: жива съм! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

снощи някой ме удари по главата като си лягах да прегледам тая книга Порочен милиардер и я четох до 2:15 Blush Blush тая сутрин кафето ми е с кофата, но както и да е Mr. Green Mr. Green много ми хареса и дори факта, че доминантността на главния герой е ултра нереалистична, стила на автора, превода, сюжета и изпълнението - страшно много ми харесаха! препоръчвам я, още повече, че превода на останалите две части от трилогията в момента минава редакция и го чакаме съвсем скоро .. 8/10 от мен за книгата, когато имате време, хвърлете по едно око Grinning
и аз бях така...тази сутрин съм в същото положение след като прочетох първата книга от поредицата Изневяра.... Joy Joy Joy Joy лошото е че не знам кога ще е готова втората... ooooh!
unterdenlinden Heart Eyes благодаря , че се жертваш.....леко четене Wink

# 328
  • София
Аз засега се отказах от Треска 8 и започнах това – https://www.goodreads.com/book/show/27263454-sparrow  Обаче още съм раздвоена дали ми се чете или не. В началото съм, ще видя дали ще я прочета или пак ще се лутам в търсене на книга.

Не е лошо книжлето. Аз смятах да я превеждам, но я оставих на друг преводач.  Peace
Скрит текст:
И аз съм в същата дилема сега, но с Bang на EK Blair. Хвърлих се в дълбокото и сега си търся нещо романтично, за да си върна вярата в доброто  Joy

yes  Наистина се оказа симпатично. Както се чудех дали да го чета, сега погледнах, че съм сигнала почти 40% – бързо върви. Значи ще го превеждат, така ли?
Скрит текст:
Bang така и не я започнах, а ѝ се чудех. Другата поредициа гледам, че съм прочела първата, но нещо не съм останала във възторг.

И току-що я прочетох. Изненада ме много приятно – и стилът на авторката, и историята ми харесаха. Препоръчвам я. Само да уточня, че това "дарк" дето са го сложили на второ място... Въобще не е толкова дарк.
Скрит текст:
Става въпрос за уреден от преди години брак, но тя не знае за това. Мъжът е "лошият тип", двамата са силни характери, постепенно тя разбира тайни от миналото им, които той е крил от нея, но и започва да се свлюбва в него. Той в нея също, макар че не го признава. Има заговор срещу него, и това застрашава и нея... Интересна е.

И сега се чудя какво ми се чете. Някой с впечатления от това - https://www.goodreads.com/book/show/21947191-filthy-beautiful-lies
Или това - https://www.goodreads.com/book/show/18194292-a-beautiful-mess – Това реших да бъде.

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 12:23 от milenaka

# 329
и аз бях така...тази сутрин съм в същото положение след като прочетох първата книга от поредицата Изневяра.... Joy Joy Joy Joy лошото е че не знам кога ще е готова втората... ooooh!

Превеждам я. В момента съм на четвърта глава. Втората книга е в пъти по-добра определено.

И току-що я прочетох. Изненада ме много приятно – и стилът на авторката, и историята ми харесаха. Препоръчвам я. Само да уточня, че това "дарк" дето са го сложили на второ място... Въобще не е толкова дарк.

Аз докато отговоря предположих, че ще си я прочела. Оказа се, че аз ще я превеждам. Вчера жената каза, че се отказвала от нея. Joy

Общи условия

Активация на акаунт