За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 703
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Ами тогава да се залавям с четенето  Peace

# 361
Здравейте,
До колкото ми е известно на Джей Лин са издадени две книги Ще те чакам и Бъди с мен.Имали други от тази поредица пък било то на английски и къде могат да бъдат намерени?

# 362
  • Варна
Според мен Изневяра е грешно преведено заглавие. По-скоро е Предателство. Не видях да е садист Нокс или пък кой знае какъв доминат. Може да мине за алфа мъжкар. Иначе девойката има хиляди проблеми в собственото си семейство, момъкът е забъркан в каши от баща си. Поне на такова изглежда. Има интрига и крими момент.

# 363
  • София
Здравейте,
До колкото ми е известно на Джей Лин са издадени две книги Ще те чакам и Бъди с мен.Имали други от тази поредица пък било то на английски и къде могат да бъдат намерени?
Има – https://www.goodreads.com/series/99331-wait-for-you
Могат да бъдат намерени на обичайните места. Ако не ги знаеш, в темата "Търся ел. книга" има линкове за книги на английски.

Според мен Изневяра е грешно преведено заглавие. По-скоро е Предателство. Не видях да е садист Нокс или пък кой знае какъв доминат. Може да мине за алфа мъжкар. Иначе девойката има хиляди проблеми в собственото си семейство, момъкът е забъркан в каши от баща си. Поне на такова изглежда. Има интрига и крими момент.
Да, съгласна съм, изневяра поне до този момент няма, и наистина заглавието не е най-подходящото. "Предателство" е добра идея  Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 11:32 от milenaka

# 364
Прочетох Морето на спокойствието и съм възмутена защо всички книги с потенциал, но зле написани, се кръщават YA и готово  Tired Къде са редакторите?! Изобщо не ми хареса, само идеята бива, но изпълнение ужас. Превода беше потресаващ, на места си превеждах без да искам на английски, за да схвана какво се казва...  Tired

# 365
  • В къщурката на хълма на феите
Прочетох Красавицата и Звярът на Хана Хауъл .. После се оказа, че вече съм я чела, само дето изоообщо не си я спомням .. Ама пак ми хареса Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нещо тия дни съм на историческа вълна Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 366
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, може ли някой да ми каже в каква последователност вървят на български книгите от серията Фрайдей харбър на Лайза Клейпас. Спомням си, че първо бяха пуснали втората книга, сега ги имам и четирите, но не знам как са подредени Confused

# 367
Вълшебна нощ
Магия
Езерото на мечтите
Кристалният залив

Приятно четене  Hug Hug Hug

# 368
Здравейте,
Има – https://www.goodreads.com/series/99331-wait-for-you
Могат да бъдат намерени на обичайните места. Ако не ги знаеш, в темата "Търся ел. книга" има линкове за книги на английски.

Да, съгласна съм, изневяра поне до този момент няма, и наистина заглавието не е най-подходящото. "Предателство" е добра идея  Simple Smile

Според превода,"Изневяра" е името на фирмата ,с която Алекс сключва договор. На мен лично ми е доста интересна,а и дамата,която превежда е супер-откъде намира толкова време,не знам.
И аз прочетох новата на Силвия Дей.Не е лоша-нямах големи очаквания и затова не съм разочарована.

# 369
  • Варна
Според превода,"Изневяра" е името на фирмата ,с която Алекс сключва договор. На мен лично ми е доста интересна,а и дамата,която превежда е супер-откъде намира толкова време,не знам.
И аз прочетох новата на Силвия Дей.Не е лоша-нямах големи очаквания и затова не съм разочарована.
Значи книга първа е "Предателство", сериите като цяло са "Изневяра". Даже последната пета ще е "Вярност". Това ако се задълбочим, иначе браво за ентусиазма на превеждащите!

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 21:09 от Красе

# 370
  • Варна.
В Мейлбукс и Data-bg намерих току що поставена втора книга на поредицата за милиардера Wink.

# 371
  • в сърцето на един мъж...
Вълшебна нощ
Магия
Езерото на мечтите
Кристалният залив

Приятно четене  Hug Hug Hug

Мерси Hug

# 372
  • София
Аз пак изпаднах в читателска дупка. Някой може ли да ми предложи подобна тематика на https://www.goodreads.com/series/105771-corps-security

# 373
  • Разпиляна във въображението
На мен пък точно като наименование на фирмата като Изневяра хич не ми си връзва. Те създават връзка, която е и публична. Къде е изневярата в случая?

# 374
Кросфайър 5
Скрит текст:
Ева и Гидиън се отправят, всеки с антуража си, на ергенско/моминско  парти. Всичко върви добре, но в деня, в който трябва да си тръгнат, изтича компромат. В нета е пусната снимка на Гидиън с две жени, в изключително компрометиращи пози. Ева разбира от майка си, в този момент й звъни Гидиън, за да й обясни, но тя му казва, че му вярва. Оказва се, че снимаката е правена много отдавна, още отпреди да се познават и очевидно някой иска да ги злепостави като я публикува чак сега.  Ева се вдига и от Ибица отива при него в Рио, изкаравт си добре и си правят много снимики, които пускат в мрежата. Когато се връщат Гидиън участва в телевизионно предаване, в което разкрива, че са женени и спасява положението. Питат го за книгата на Корин и той казва, че има информация, че друг ще я пише. Корин изгонва Дийна от проекта, защото не е знаела, че и тя е била любовница на Г.  Подготовката за сватбата продължава. Ангъс открива, че синът на семейство Трамел е умрял в следствие на изстрел в главата. Никой не може да каже дали е било убийство или самоубийство, документите за това събитие са поразчистени. Майката на Ева получи силно главоболие когато Гидиън излезе по телевизията, защото май изпитва ужас от чак такава публичност. Гидиън се скара с майка си и я обвини, че не му е повярвала и не го е защитила, майка му всъщност дойде, за да му се скара, че не е уведомил семейството за сватбата и трябвало той да се извини на Корин, тогава той я насмете. Продължават сеансите с психотерапевта. Няма нови герои, въртят се старите, тук-таме секс. 
Да знаете, че голяма жертва правя, не върви и туйто.

Общи условия

Активация на акаунт