За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Дайте малко подробности за Misconduct, както и евентуално от къде да го намеря  Grinning

# 346
Дайте малко подробности за Misconduct, както и евентуално от къде да го намеря  Grinning

https://www.goodreads.com/book/show/23605463-misconduct

# 347
Дам, прочетох рецензията, но не се изразих правилно. Simple Smile "Дайте някой спойлер " исках да кажа Simple Smile

# 348
  • София
...
И сега се чудя какво ми се чете. Някой с впечатления от това - https://www.goodreads.com/book/show/21947191-filthy-beautiful-lies
Или това - https://www.goodreads.com/book/show/18194292-a-beautiful-mess – Това реших да бъде.

"A Beautiful Mess" я издържах до средата. Романтичен трилър, не беше лошо като замисъл, започна добре, но на моменти щях да хвана диабет. Описват и двамата като затворени, предпочитащи секс без обвързване; той се явява известен, красив, сравнително богат ерген, притежаващ охранителна фирма; тя е в опасност заради миналото си, което се оказва общо и за двамата; една вечер я нападат, той я спасява и ткака се запознават. И както бяха студени и затворени, така започнаха да си пращат снимчици на кученца и да припадат един по друг  Tired Дотук бях, не я препоръчвам.
Ще се пробвам с първата – "Filthy Beautiful Lies". Да не е от сорта на Красивите? Тях не ги харесах.

# 349
  • Варна
Дам, прочетох рецензията, но не се изразих правилно. Simple Smile "Дайте някой спойлер " исках да кажа Simple Smile
Сега ще се задълбоча, още съм на 3%. За свалянето, най-вероятно от mobilism.org съм я свалила. Не се сещам да съм ровила, отлежава от месец на киндъла.

# 350
Привет. Искам да помоля тези от вас които са чели книгата Момичето което бях да споделят малко за нея. Много се чудя дали да я почна. Прочетох резюмето и като че ли не ме грабна. Чудех се дали ще шоже малко спойлерче за нея. Да реша дали да я почна или да я пропусна.  newsm78

# 351
  • Варна
Привет. Искам да помоля тези от вас които са чели книгата Момичето което бях да споделят малко за нея. Много се чудя дали да я почна. Прочетох резюмето и като че ли не ме грабна. Чудех се дали ще шоже малко спойлерче за нея. Да реша дали да я почна или да я пропусна.  newsm78

На мен много ми хареса "Момичето което бях"

Пърчвата част е много по-интересна поне според мен - за живота на Софи, втората - малко по суховата, но финала за мен беше неочакван, разбира се хепи.
Няма да слагам спойлери за да не ти развалям удоволствието от четенето - започвай я - няма да сгрешиш!

Аз през последните десетина дни бях на гости на Мошениците от Сейнт Джеймс, много ми харесаха - отдавна не бях чела любовни романи в които да има интрига до края, почти до финала.
Дали ще има други, освен двата издадени?

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 15:39 от mario.d.k

# 352
  • ВАРНА
Привет. Искам да помоля тези от вас които са чели книгата Момичето което бях да споделят малко за нея. Много се чудя дали да я почна. Прочетох резюмето и като че ли не ме грабна. Чудех се дали ще шоже малко спойлерче за нея. Да реша дали да я почна или да я пропусна.  newsm78

не е лековата весела история - става въпрос за войната все пак,но за мен лично много истински и увлектелно написана.хареса ми,определено си заслужава  Peace

# 353
Някой има ли представа дали " Ваканция в Тоскана " на С.Е.Филипс я има в ел. вариант? Голям фен съм на авторката и ще пръсна от любопитство за тази книга. Ако някой знае нещо или пък я има-ще съм много благодарна да ми пише или да ми я изпрати на lady_char86@abv.bg

# 354
Прочетох ''Гордост и наслаждение'' на Силвия Дей! Хареса ми, макар да не се запомня с нищо особено!  Wink Все пак е много по добре от "Твърда решимост", която мъча повече от седмица и хич не ми върви...
Може ли малко резюме за какво става въпрос в Изневяра на Алита Ромиг,първа книга...изтеглих я, но нямам спомен какво сте коментирали за нея, освен че сега се превежда втората и ще има и трета книга!

# 355
Прочетох ''Гордост и наслаждение'' на Силвия Дей! Хареса ми, макар да не се запомня с нищо особено!  Wink Все пак е много по добре от "Твърда решимост", която мъча повече от седмица и хич не ми върви...
Може ли малко резюме за какво става въпрос в Изневяра на Алита Ромиг,първа книга...изтеглих я, но нямам спомен какво сте коментирали за нея, освен че сега се превежда втората и ще има и трета книга!
Както сама се досещаш - традиционната история за богат мъж доминант или съдист (все още не е ясно какъв точно е ) и млада жена, която, обаче този път е от богато семейство. Историята в началото не изглежда кой знае какво, но към края на първа част се усложнява и става доста интересна. Заслужава си - поне от товa,което прочетох до тук, ако си падаш по доста хард...Аз не си падам, но като наркоман - хем знам че е вредно, но не мога да спра да чета. Готина е! Персонажът на Главния е доста ...- няма да кажа какъв, но някак се различава от този на неговите предшественици...Приятно четене, ако се решиш. Надявам се, знаеш къде можеш да намериш и 2 част! Ако не-пиши и момичетата ще те упътят!

# 356

Аз през последните десетина дни бях на гости на Мошениците от Сейнт Джеймс, много ми харесаха - отдавна не бях чела любовни романи в които да има интрига до края, почти до финала.
Дали ще има други, освен двата издадени?

Доколкото разбрах от издателството са спрели тази поредица, заедно с още няколко  Rolling Eyes

По темата.... в голяма суша съм се озовала, нямам желание за четене нито на любовно, нито на фентъзи, нито на трилъри.... абе пълна трагедия  #Crazy

Последните две книги които прочетох (за повече от четири месеца):

https://www.goodreads.com/book/show/23493256-nerd
Не бих казала, че съм очарована. Първо книгата е под 200 стр. противно на това което пише, второ - клише до клише (мисля даже, че имаше един подобен филм от преди 15-20 години  newsm78), а и се оказа, че книгата си е с продължение - 4-5 книги за една и съща двойка... Еми пас, ще ги пропусна.

https://www.goodreads.com/book/show/24044596-kulti
Тази книга... не знам какво да кажа. Хем ми хареса, хем ужасно много не ми хареса. Имаше някаква идея, но почти 80% от книгата беше с описания на мачове, тренировки, скрити погледи  Crazy А като видя цялостния рейтинг на книгата се чудя, аз ли не съм наред какво ли.... за мен тази оценка е напълно необяснима.

Та... прегледах както четете напоследък, но нищо не ме привлича. До Силвия Дей не припарвам дори с пистолет опрян в главата. СЕФ ми е до болка втръснала (Боже, може ли все една и съща авторка да издаваш  doh)

Така че помагайте Mr. Green, трябва ми нещо с което да се измъкна от дупката.

# 357
И аз в момента съм в голяма суша и не ми върви четенето последния месец!  ooooh! Чакам след седмица да излезе "Само една нощ" от шведска авторка-Симона Арнщед...струва ми че ще е нещо различно, но знам ли? Thinking Доста ласкави коментари изчетох за книгата и смятам да рискувам като си я купя! А и тъй като не чета на английски имам далеч по-малък избор от заглавия!

# 358
Както сама се досещаш - традиционната история за богат мъж доминант или съдист (все още не е ясно какъв точно е ) и млада жена, която, обаче този път е от богато семейство. Историята в началото не изглежда кой знае какво, но към края на първа част се усложнява и става доста интересна. Заслужава си - поне от товa,което прочетох до тук, ако си падаш по доста хард...Аз не си падам, но като наркоман - хем знам че е вредно, но не мога да спра да чета. Готина е! Персонажът на Главния е доста ...- няма да кажа какъв, но някак се различава от този на неговите предшественици...Приятно четене, ако се решиш. Надявам се, знаеш къде можеш да намериш и 2 част! Ако не-пиши и момичетата ще те упътят!

Мерси за инфото! Peace Ще се пробвам, макар че ми писна от доминанти, а и с това заглавие "Изневяра"? ooooh! Хич не обичам да чета ако някой изневерява...Все пак ако ми хареса ще помоля за втората част  Peace

# 359
И аз не знам вече какво да чета..следя блога на съфорумката и си чакам новите глави на Изневяра и Герой като топъл хляб. Ох ,как завиждам на четящите на английски. Опитах да чета фентъзита,но се отказах,явно не е моят стил.

Общи условия

Активация на акаунт