За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 715
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Разпиляна във въображението
Кросфайър 5
Скрит текст:
Ева и Гидиън се отправят, всеки с антуража си, на ергенско/моминско  парти. Всичко върви добре, но в деня, в който трябва да си тръгнат, изтича компромат. В нета е пусната снимка на Гидиън с две жени, в изключително компрометиращи пози. Ева разбира от майка си, в този момент й звъни Гидиън, за да й обясни, но тя му казва, че му вярва. Оказва се, че снимаката е правена много отдавна, още отпреди да се познават и очевидно някой иска да ги злепостави като я публикува чак сега.  Ева се вдига и от Ибица отива при него в Рио, изкаравт си добре и си правят много снимики, които пускат в мрежата. Когато се връщат Гидиън участва в телевизионно предаване, в което разкрива, че са женени и спасява положението. Питат го за книгата на Корин и той казва, че има информация, че друг ще я пише. Корин изгонва Дийна от проекта, защото не е знаела, че и тя е била любовница на Г.  Подготовката за сватбата продължава. Ангъс открива, че синът на семейство Трамел е умрял в следствие на изстрел в главата. Никой не може да каже дали е било убийство или самоубийство, документите за това събитие са поразчистени. Майката на Ева получи силно главоболие когато Гидиън излезе по телевизията, защото май изпитва ужас от чак такава публичност. Гидиън се скара с майка си и я обвини, че не му е повярвала и не го е защитила, майка му всъщност дойде, за да му се скара, че не е уведомил семейството за сватбата и трябвало той да се извини на Корин, тогава той я насмете. Продължават сеансите с психотерапевта. Няма нови герои, въртят се старите, тук-таме секс.  
Да знаете, че голяма жертва правя, не върви и туйто.

ние сме с теб

# 376
  • I Love You 3000
Кросфайър 5
Скрит текст:
Ева и Гидиън се отправят, всеки с антуража си, на ергенско/моминско  парти. Всичко върви добре, но в деня, в който трябва да си тръгнат, изтича компромат. В нета е пусната снимка на Гидиън с две жени, в изключително компрометиращи пози. Ева разбира от майка си, в този момент й звъни Гидиън, за да й обясни, но тя му казва, че му вярва. Оказва се, че снимаката е правена много отдавна, още отпреди да се познават и очевидно някой иска да ги злепостави като я публикува чак сега.  Ева се вдига и от Ибица отива при него в Рио, изкаравт си добре и си правят много снимики, които пускат в мрежата. Когато се връщат Гидиън участва в телевизионно предаване, в което разкрива, че са женени и спасява положението. Питат го за книгата на Корин и той казва, че има информация, че друг ще я пише. Корин изгонва Дийна от проекта, защото не е знаела, че и тя е била любовница на Г.  Подготовката за сватбата продължава. Ангъс открива, че синът на семейство Трамел е умрял в следствие на изстрел в главата. Никой не може да каже дали е било убийство или самоубийство, документите за това събитие са поразчистени. Майката на Ева получи силно главоболие когато Гидиън излезе по телевизията, защото май изпитва ужас от чак такава публичност. Гидиън се скара с майка си и я обвини, че не му е повярвала и не го е защитила, майка му всъщност дойде, за да му се скара, че не е уведомил семейството за сватбата и трябвало той да се извини на Корин, тогава той я насмете. Продължават сеансите с психотерапевта. Няма нови герои, въртят се старите, тук-таме секс. 
Да знаете, че голяма жертва правя, не върви и туйто.

Аз лично много ти благодаря. bouquet Като чета спойлерите осъзнавам , че не искам да я дочитам. Само един въпрос :
Скрит текст:
Ангъс беше бодигарда на доведения баща? А кои бяха семейство Трамел? И какъв е този син?
Всъщност станаха 3  Laughing Heart Eyes Laughing

# 377

Кросфайър 5 ................ Да знаете, че голяма жертва правя, не върви и туйто.

Дързост и красота след 40 години  Mr. Green сапунено, та чак шампоанено... добре че не ги купуваме...
Аз зачетох Хайландерите на Карен Монинг, сега съм на втората. Много измислено, интересно, но май ще ги чета с почивки.
Какво ще кажете за този лист https://www.goodreads.com/list/show/4095.Best_Highland_Scotland_ … nce_Novels#112756 , колко от тях сте чели  Laughing

# 378
  • В къщурката на хълма на феите
Кросфайър 5 .. Да знаете, че голяма жертва правя, не върви и туйто.
аз пак да те питам за алкохол - искаш ли Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 379
Кросфайър 5 .. Да знаете, че голяма жертва правя, не върви и туйто.
аз пак да те питам за алкохол - искаш ли Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Май чак толкоз алкохол не може да поеме.  Joy
Голяма боза е станала. Не знам как ще й се отплащаме. Rolling Eyes

# 380
 bowuu bowuu
Ни алкохол искам, ни боза, само да свърши книгита, гледам пишете за интересни книги, но нищо не отварям, за да не кривна от правия път Simple Smile
Скрит текст:
Ангъс е бивш агент на МИ6, сега работи за Гидиън, сем. Трамел са бабата и дядото на Ева, т.е. родителите на майката на Ева,  за които се е знаело, че имат само една дъщеря Моника /майката на Ева/ Обаче се оказва,че те имат и син. Откриха истинската Моника, която отказва да говори за жената на брат си Лорън. Това , което се предполага към момнта е че майката на Ева всъщност е Лорън, съпругата на сина им, явно има мръсна тайна, но Ева не знае за всичко това. 

# 381
Прочетох ''Гордост и наслаждение'' на Силвия Дей! Хареса ми, макар да не се запомня с нищо особено!  Wink Все пак е много по добре от "Твърда решимост", която мъча повече от седмица и хич не ми върви...
Може ли малко резюме за какво става въпрос в Изневяра на Алита Ромиг,първа книга...изтеглих я, но нямам спомен какво сте коментирали за нея, освен че сега се превежда втората и ще има и трета книга!
Както сама се досещаш - традиционната история за богат мъж доминант или съдист (все още не е ясно какъв точно е ) и млада жена, която, обаче този път е от богато семейство. Историята в началото не изглежда кой знае какво, но към края на първа част се усложнява и става доста интересна. Заслужава си - поне от товa,което прочетох до тук, ако си падаш по доста хард...Аз не си падам, но като наркоман - хем знам че е вредно, но не мога да спра да чета. Готина е! Персонажът на Главния е доста ...- няма да кажа какъв, но някак се различава от този на неговите предшественици...Приятно четене, ако се решиш. Надявам се, знаеш къде можеш да намериш и 2 част! Ако не-пиши и момичетата ще те упътят!

Мерси за инфото! Peace Ще се пробвам, макар че ми писна от доминанти, а и с това заглавие "Изневяра"? ooooh! Хич не обичам да чета ако някой изневерява...Все пак ако ми хареса ще помоля за втората част  Peace
Името изневяра няма нищо общо с това, че някой изневерява на друг в книгата. Затова трябва да я прочетеш, защото заглавието е доста хитро и даже ще се изненадаш кое носи това име. Като се замисля малко повече - историята не е точно традиционната, по скоро самата идея за доминант и подчинена е такава, но дори с*кса до момента все още е извън рамките на " 50 нюанса ".

# 382
Прочетох ''Гордост и наслаждение'' на Силвия Дей! Хареса ми, макар да не се запомня с нищо особено!  Wink Все пак е много по добре от "Твърда решимост", която мъча повече от седмица и хич не ми върви...
Може ли малко резюме за какво става въпрос в Изневяра на Алита Ромиг,първа книга...изтеглих я, но нямам спомен какво сте коментирали за нея, освен че сега се превежда втората и ще има и трета книга!
Както сама се досещаш - традиционната история за богат мъж доминант или съдист (все още не е ясно какъв точно е ) и млада жена, която, обаче този път е от богато семейство. Историята в началото не изглежда кой знае какво, но към края на първа част се усложнява и става доста интересна. Заслужава си - поне от товa,което прочетох до тук, ако си падаш по доста хард...Аз не си падам, но като наркоман - хем знам че е вредно, но не мога да спра да чета. Готина е! Персонажът на Главния е доста ...- няма да кажа какъв, но някак се различава от този на неговите предшественици...Приятно четене, ако се решиш. Надявам се, знаеш къде можеш да намериш и 2 част! Ако не-пиши и момичетата ще те упътят!

Мерси за инфото! Peace Ще се пробвам, макар че ми писна от доминанти, а и с това заглавие "Изневяра"? ooooh! Хич не обичам да чета ако някой изневерява...Все пак ако ми хареса ще помоля за втората част  Peace
Името изневяра няма нищо общо с това, че някой изневерява на друг в книгата. Затова трябва да я прочетеш, защото заглавието е доста хитро и даже ще се изненадаш кое носи това име. Като се замисля малко повече - историята не е точно традиционната, по скоро самата идея за доминант и подчинена е такава, но дори с*кса до момента все още е извън рамките на " 50 нюанса ".
И тъй като написах това преди да видя, че момичетата са отговорили-не мога да се съглася на 100%, че заглавието на книгата няма нищо общо. Все още не сме стигнали дори до средата на 2 кн., тъй като нашата съфорумка превежда няколко книги на куп в бога си, за което сме й много благодарни. И все още нищо не се знае, няма конкретни изяснения,  все още всичко е загадка. А за с*кса не мога да се съглася още че главния не е доминант. Мислите със сигурност са му такива, а на изпълнение още не зная, защото вчера сутрин прочетох последната глава, а днес вече сигурно има още.
А на момичето, което чете Кросфайър-браво, че се жертваш, но ако не ти харесва-по добре не си го причинявай. Мразя да чета като не ми върви. И без това времето на човек е скъпоценно-по добре да не си го губим заради една книга.
   И когато няма какво да чета винаги почвам историческите люб. романи, защото са класика или съвременните автори от по-старата школа, защото и те са класика. Особено любима ми е поредицата на Сандра Браун - Тексас: 3 книги са: " Лъки ", "Чейс " и " Сейдж " - мисля че това е най-хубавата поредица не само на авторката, но и най-добрата, която съм чела. Има ги в Моята библиотека. Най-любими са ми за Чейс и тази за Сейдж. Сърбият ме очите пак да ги захвана. Чела съм ги стотина пъти. Old school си е Old school!

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 09:19 от ladychar86

# 383
гледам пишете за интересни книги, но нищо не отварям, за да не кривна от правия път Simple Smile
не се предавай сестро, кармата ще ти се отплати Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

вчера тръшнах за отрицателно време втората част от порочния милиардер .. Всичкото хубаво, обаче ако тая и в третата последна книга, тръгне да си решава проблемите като си замине от Крейтън с бележка "Сбогом, Крейтън" ще я ошамаря .. значЕ може малко повечко съспенс да има в тия книги накрая .. и то да речеш, че имаше някъв смисъл да си заминава, ми то .. гледат се като препасали телета - единия, щото разбрал току-що, че е влюбен, па другия щото е решил, че първия никога няма да се влюби и айде пътя, торбата и за 'ляб .. ма не мой така! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 384
Чудя се дали "доминантната" любов е запазена марка на милиардери под 30 Thinking

# 385
  • София
Чудя се дали "доминантната" любов е запазена марка на милиардери под 30 Thinking

И явно е на мода в Америка. Laughing

# 386

Ама то ще си е интересно и с някой монтьор, който разглобява мотори Whistling

Книгите като цяло са доста елементарни. Повечето ме отказват още с анонса си - Грешна съм. Омъжих се за милиардер. Той отнема от свободата ми. Ще загубя ли себе си. Лъжа.....  ooooh!

# 387
  • София
Оф, писнало ми е това БДСМ. Иначе за милионери чета, но като видя доминантни и.... Може би затова и Manwhore 1 ми хареса толкова. Съвсем скоро трябва да излезе третата, за Тахо – https://www.goodreads.com/series/142893-manwhore

# 388
  • София

Ама то ще си е интересно и с някой монтьор, който разглобява мотори Whistling

Скрит текст:
Книгите като цяло са доста елементарни. Повечето ме отказват още с анонса си - Грешна съм. Омъжих се за милиардер. Той отнема от свободата ми. Ще загубя ли себе си. Лъжа.....  ooooh!

Joy Joy Joy

Да.

Иначе и на мен са ми еднообразни.

# 389
ми то, ако не е доминант, никЪв милиардер не е .. най-много да е милионер Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт