За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 672
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Приключих с Monster in his eyes и за разтуха почнах новата на Пенелъпи Уорд и Ви Кийланд Stuck-up suit https://www.goodreads.com/book/show/28477789-stuck-up-suit
Никак не е зле засега. Забавна, не ме натоварва. Отдавна не бях чела книга, в която главната не ме дразни. Не е малоумна, няма кравешки поглед. Има татуировки, пиърсинг на езика и си боядисва краищата на косата в различен цвят.  hahaha

# 406
  • Варна
Приключих с Monster in his eyes и
Кажи за Monster in his eyes, как е?  Аз съм чела само Семпре,  когато още беше фенфик по Здрач.

# 407
Тези, които чакат Кросфайър, знаете ли кога ще излезе на бг пазара?

# 408
Приключих с Monster in his eyes и
Кажи за Monster in his eyes, как е?  Аз съм чела само Семпре,  когато още беше фенфик по Здрач.

Четох само първата, защото я пуснах на аудио. Женската много дразни. Овчи поглед, невинност като Анастейша, пълен щраус, но накрая се поокопити вече и биваше.
Иначе мъжкият на мен ми харесва. От началото ти става ясно в какво и с кой е замесен, но цялата картинка се разбира на края. Лош е в истинският смисъл на думата, не с нея, а по принцип. Това ми хареса, защото свикнахме "контролиращият милиардер" да подчинява и да се държи лошо в спалнята с нея и т.н. Тук имаше такива моменти, но като цяло с нея се държи добре. Не е от бизнесмените, с които сме свикнали, определено.
Интересна е, без различно разтакаване, много хубави цитати има в нея и доста реплики, които ти се забиват в главата.

Последно време попаднах на три различни от обичайното поредици. И трите доста тежки, много различни, но аз обичам такива книги. Оставят траен спомен, събуждат емоция. Скоро писах за Bang на EK Blair, но като изключа сцените на насилие и още 2-3 други ми хареса много. Особено финала, почнах втората.

# 409
Завърших всички  Шотландци на Монинг, нямам думи , само една  Heart Eyes  ШОТЛАНДЦИИИИИИ Heart Eyes   Сега тука едно вампирско започвам, ще пиша как върви.

# 410
  • София
Някой чел ли е това – https://www.goodreads.com/book/show/25042819-carter-reed-2
На края на първата съм и ми харесва много, но се чудя дали да чета втората, защото ми е писнало от "изнасилени" продължения.

# 411
Започнах аз тази Изневяра-първа книга и ми остава още малко до края! Със смесени чувства съм-главната Александрия/Алекс/Чарли е доста объркващ персонаж.... Thinking Не че ме дразни, но как може да се подчинява така на родителите си...майка й е особено неадекватна! #2gunfire Мен ме интересува и 5-те ли книги ще са за Алекс и Нокс? Ако е така не знам дали ще имам търпението...да не стане като с Ева и Гидиъм.... ooooh! И втората част вече цялата ли е преведена, откъде мога да я дръпна?  Peace

# 412
Твърда Решимост-втората книга от Хард Инк изобщо не ми хареса! newsm78 Трета книга не знам дали ще превеждат, но се съмнявам да прочета! ooooh!

# 413
Започнах аз тази Изневяра-първа книга и ми остава още малко до края! Със смесени чувства съм-главната Александрия/Алекс/Чарли е доста объркващ персонаж.... Thinking Не че ме дразни, но как може да се подчинява така на родителите си...майка й е особено неадекватна! #2gunfire Мен ме интересува и 5-те ли книги ще са за Алекс и Нокс? Ако е така не знам дали ще имам търпението...да не стане като с Ева и Гидиъм.... ooooh! И втората част вече цялата ли е преведена, откъде мога да я дръпна?  Peace

Не е преведена цялата книга. До 11 глава е.
Мен си ме дразни Чарли и си го признавам постоянно.
И петте книги ще са за Чарли и Нокс и има според мен за какво да се разказва още.
Преди това се обсъждаше заглавието на поредицата. Изневяра си е. Независимо какви връзки създават те, реално може да изневеряваш чрез услугите им. Карън и Патрик го казаха преди това. Предателство беше другия вариант, но лично на мен не ми хареса, а и смисъла на самата дума е по-скоро Изневяра, Невярност, отколкото Предателство.

# 414

Не е преведена цялата книга. До 11 глава е.
Мен си ме дразни Чарли и си го признавам постоянно.
И петте книги ще са за Чарли и Нокс и има според мен за какво да се разказва още.
Преди това се обсъждаше заглавието на поредицата. Изневяра си е. Независимо какви връзки създават те, реално може да изневеряваш чрез услугите им. Карън и Патрик го казаха преди това. Предателство беше другия вариант, но лично на мен не ми хареса, а и смисъла на самата дума е по-скоро Изневяра, Невярност, отколкото Предателство.

Благодаря за разяснението...още не съм стигнала до момента, в който да ми стане ясно защо поредицата се казва Изневяра... newsm78 Доколкото разбирам и на английски още не са излезли останалите книги, а ми се искаше да знам какво ще се случи до края! Wink

# 415
Някой чел ли е това – https://www.goodreads.com/book/show/25042819-carter-reed-2
На края на първата съм и ми харесва много, но се чудя дали да чета втората, защото ми е писнало от "изнасилени" продължения.

По твоя препоръка започнах първа, дай после отзиви , ако прочетеш и втора. Simple Smile Бива първа, ама много припада това момиче, паник атаки, не може да диша и нещо на мен ли ми се струва или малко говори с хората около себе си?  Simple Smile 30% от разговорите са " Емма?! Как си Емма? Добре ли си?" А тя не отговаря, мълчи си само. Simple Smile

# 416
  • София
 Laughing  Вярно, че имаше няколко припадъка. Май бяха в началото, след това нямам спомен да има такива случки  Thinking 
Обаче засега се отказвам от втората, не ми се рискува да си развалям впечатлението от първата. Освен ако някой не я похвали, де  Grinning

# 417
И аз започнах https://www.goodreads.com/book/show/28477789-stuck-up-suit и ми допада доста. Виждам , че Cocky Bastard  е на същите автори. Някоя друга тяхна да сте чели? Отзиви?

# 418
И аз започнах https://www.goodreads.com/book/show/28477789-stuck-up-suit и ми допада доста. Виждам , че Cocky Bastard  е на същите автори. Някоя друга тяхна да сте чели? Отзиви?

Не съм, но ако някой е чел Roomhate на Пенелъпи ще съм доволна да даде отзиви. Изглежда забавна и тя.
Костюмара ще го превеждам, но да видим кога. Засега само се смея с Морган Орган  Joy

# 419
Тихо! Не съм стигнала до там!  Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт