За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
    Само да попитам фейсбук адреса на ,,Само тази нощ ,, да не е някаква голяма тайна ,че даже и гугъл не го намира.

https://www.facebook.com/groups/el.knigi/1016667038425937/?comme … =1462185846367982

В тази група е качена книгата, ако това търсиш, иначе не знам за фейсбук страница на самата книга? newsm78

Някой може ли да ми изпрати "Смъртоносна пустош", не я намирам никъде? Мейла ми е hristina_tserovska@abv.bg Благодаря предварително  bouquet

# 631
      Мерси точно това е ,но ми изписва грешка и не се тегли ,а когато го изтегля и отворя е празно ,не знам какво да направя понеже съм малко боса в тези неща.

# 632
  • София
Чак сега прочетох Хаос 1, хареса ми, и пак мисля да се пробвам с висшето общество в Англия. Някой може ли да ми предложи нещо подобно на Великолепно или Бриджъртън на Дж. Куин? Лайза Клейпас може би? Нищо не съм чела от нея. Или някоя друга?

# 633
      Мерси точно това е ,но ми изписва грешка и не се тегли ,а когато го изтегля и отворя е празно ,не знам какво да направя понеже съм малко боса в тези неща.

Дай ми мейл, ще ти я изпратя ако ти върши работа еpud формат! Peace

# 634
    setastoyanova@mail.bg   МЕРСИ..незнам, защо не се тегли пише ,че има нещо липсващо.

# 635
   На Клейпас другата поредица ми беше по-интересна за Хатауей включва ,,Мой до полунощ,,,,,Попи,, някакви писма,и още две книги -тя е за един брат и три-четири сестри ,двете от които се женят за роми, едната е за  хотелиер ,който се споменава и в другата и поредица споменават се и други хора които присъстват в ,,Сезони на любовта,,- за старите моми ,но сякаш с първата поредица и е свършило вдъхновението поне сезоните  трудно ги прочетох.

# 636
    setastoyanova@mail.bg   МЕРСИ..незнам, защо не се тегли пише ,че има нещо липсващо.

Изпратих ти я! Peace
Започвам да чета "Никога, никога" на Колийн Хувър!  Whistling

# 637
  • София
  На Клейпас другата поредица ми беше по-интересна за Хатауей включва ,,Мой до полунощ,,,,,Попи,, някакви писма,и още две книги -тя е за един брат и три-четири сестри ,двете от които се женят за роми, едната е за  хотелиер ,който се споменава и в другата и поредица споменават се и други хора които присъстват в ,,Сезони на любовта,,- за старите моми ,но сякаш с първата поредица и е свършило вдъхновението поне сезоните  трудно ги прочетох.
Laughing Хм, значи все пак съм чела нещо от Клейпас - Мой до полунощ, но не ми хареса. Ще пробвам Сезоните.

# 638
Здравейте момичета! Христос воскресе! Бих искала да прочета един фен-превод Херцогинята куртизантка, но в датата е достъпна само за вип потребители, може ли някой яко я има да ми я качи някъде и да ми даде линк. Благодаря предварително!!!!!
Все още ли я търсиш? Аз си свалих и "Графинята" Дай мейл да ти ги метна

# 639
Аз пък точно Сезоните на Клейпас харесвам повече. Simple Smile Приятно четене !
  Благодаря за куртизанката  bouquet

# 640
  • София
https://www.goodreads.com/book/show/27217714-deception 

И това излезе. В МБ е.

# 641
  • Варна
Почнах Само една нощ, малко кофти е форматиран файла, но за без пари е ок.
Deception забравих да го дръпна вчера.

# 642
milenaka , Красе 
Скрит текст:
можете ли да съдействате за Deception, че с мейлбукс не се разбираме, не мога да го използвам на компа Sad

# 643
  • София
Мисля, че ти я изпратих Grinning

# 644
 omm cheers omm

И сега идва дилемата  извънземен+ вампир или Deception ?

Общи условия

Активация на акаунт