За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
     Прочетох първата част на Скандалните Сен Клер - Една палава нощ. Доста приятна книжка. Има си и интрига и любов - чудесна историческа история. Сега подхващам втората - Греховни тайни.

# 646
  • София
Явно с Лайза Клейпас няма да се разберем - стигнах до средата, а няма балове. Започвам Manwhore 3.

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 19:02 от milenaka

# 647
  • Варна
Само една нощ е страхотна!  Днес така се отплеснах, че аха да пропусна края на работния ден хаха

# 648
Явно с Лайза Клейпас няма да се разберем - стигнах до средата, а няма балове. Започвам Manwhore 3.
Честно казано, доколкото познавам вкуса ти покрай темата, си мислех че няма да ти пасне Simple Smile Струва ми се, че ти харесваш да има повече динамика. Чела ли си  " Уитни, моя любов ", която често сме споменавали? Мисля, че е повече в твоя стил.
Аз чета третата от поредицата на Каролайн Линдън - "Любов по време на скандал". Главният много ме дразнеше във втората книга, но реших да му дам шанс да се реабилитира в очите ми. Определено трябва да се постарае.

# 649
  • Разпиляна във въображението
И аз чета третата. На главния ще му простя, ама главната...

# 650
  • София
Честно казано, доколкото познавам вкуса ти покрай темата, си мислех че няма да ти пасне Simple Smile Струва ми се, че ти харесваш да има повече динамика. Чела ли си  " Уитни, моя любов ", която често сме споменавали? Мисля, че е повече в твоя стил.
Аз чета третата от поредицата на Каролайн Линдън - "Любов по време на скандал". Главният много ме дразнеше във втората книга, но реших да му дам шанс да се реабилитира в очите ми. Определено трябва да се постарае.
yes  Много си права за динамиката. А "Уитни..." съм я чела, въпреки че в момента не се сещам за какво стававше въпрос.

Освен и аз да захвана "Само една нощ"  Thinking  И без това от Manwhore 3 съм прочела само два абзаца.

# 651
  • Варна
Хващай!!  Много ми харесва пу пу

# 652
И аз я захващам тогава  Peace Mr. Green

# 653
Хващай!!  Много ми харесва пу пу

Еее, радвам се че не съм единствената! Heart Eyes Аз така я хвалех, че си помислих да не останете разочаровани, с големи очаквания заради мен! Party Наистина много увлекателно написана, май това е най-голямата книга по обем която съм чела и то без да прескачам страници... Joy Искам по-бързо втората част, останаха някои интересни загадки...

# 654
  • София
Сега ще ме накарате и аз да я започна веднага. Бях я оставила за почивните дни.

# 655

Може ли да ми изпратиш първата и третата книга на Каролайн Линдън или ги четеш на хартия? Оказва се, че съм чела само Греховни тайни! Мейла ми е hristina_tserovska@abv.bg  Мерси  Peace

# 656
Може ли някой да ми изпрати и на мен  Deception?? Благодаря! Wink  Praynig

# 657
  • Euskal Herria
Може ли да ми изпратиш първата и третата книга на Каролайн Линдън или ги четеш на хартия? Оказва се, че съм чела само Греховни тайни! Мейла ми е hristina_tserovska@abv.bg  Мерси  Peace
Има ги качени в дата.

# 658
Да, има ги в Дата, на първата страница от раздел книги. Ако нямаш регистрация или не можеш да теглиш сега, кажи и утре ще ти ги пратя. Simple Smile

# 659
Здравейте момичета! Христос воскресе! Бих искала да прочета един фен-превод Херцогинята куртизантка, но в датата е достъпна само за вип потребители, може ли някой яко я има да ми я качи някъде и да ми даде линк. Благодаря предварително!!!!!

Виж пост #613 на предната страница.

Кой/коя е авторът/авторката на Само тази нощ?

Симона Арнщед

Благодаря ти, явно съм пропуснала този пост!

Общи условия

Активация на акаунт