Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е поредицата на Сестри Прескот и къде мога да намеря електронни версии на книгите?
Каква е книгата „Слепият херцог“ и каква е сюжетната линия?
Какви са впечатленията от книгата „Сладко поражение“ на Теса Деър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е поредицата на Сестри Прескот и къде мога да намеря електронни версии на книгите?
-
Каква е книгата „Слепият херцог“ и каква е сюжетната линия?
-
Какви са впечатленията от книгата „Сладко поражение“ на Теса Деър?
-
Каква е книгата "Треска" на Karen Marie Moning и какви са впечатленията от нея?
-
Каква е поредицата „Тристан и Даника“ на RK Lilley и какви са впечатленията от нея?
/ заради тоя Дявол през зимата .. много ми допадна книжката .. не е някакъв шедьовър, обаче пък така ти влиза под кожата .. само едно нещо не ми хареса - как от отявлен нищоправец, съсредоточен в Едене, ПиЙене и общо взето само в тия три неща, Себастиан веднагически се оказа добър РАБОТЕЩ бизнесмен и най-вече моногамник .. иначе си поподсмърчах като го простреляха де 
И след направено проучване от мен хаха разбрах, че все пак има книга за тях, но тя пък била част от друга поредица на авторката!

В кой раздел са? Мерси
Ако на някого му се удаде по-добре да сподели