За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 562
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Да, продължение е  yes И за Коен, но не помня той чий син беше.

Сега се колебая между това и Дж. Р. Уорд.

# 721
А аз не мога да избера какво да започна. Колебая се между Manwhore, Кросфайър 5,

С тези двете хич не си губи времето, далеч са от първообразите. Отщя ми се от милиардери и милионери, те във Форбс са по-малко, а и повечето са над 50г., да се чуди човек откъде толкова богати, млади и сексапилни мъже, внос от Марс  newsm78 Аз сега ще поровя из английските лордове.

# 722
Той е син на Cage.  Peace

# 723
Момичета,ако сте теглили от дата бг Херцогинята куртизанка,или пък я имате в тхт вариант,ще ми я пратите ли?Опитах се да я конвертирам до такъв вариант,ама нещо не стана,а в такъв ми е най-удобен да чета.Благодаря.
galinakarova@abv.bg

# 724
  • София
nad_tab може ли ,моля, в скрит текст каква е случката в Никога,никога ?

Скрит текст:
Двама гимназисти, не помнят абсолютно нищо и никой. Разбират, че са били лудо влюбени, но "нещо", което и двамата не помнят ги е разделило. Оказва се, че и двамата си губят паметта на всеки 48ч. края, не си струва да се разказва  Sick

# 725
 newsm78 newsm78 Не мога да разбера модата с поредиците? Аз съвсем се обърках!Ще започвам Никога,никога ..... и тя ли е поредица?  newsm78 Оправдани лъжи ,които прочетох  са три броя,обаче Joyпърва книга60стр?втора книга50стр? трета книга 120стр????? Е можеше да издадат една от 230 стр  ама нали е модно? То на старите арлекинчета прилича  Mr. Green!

# 726
newsm78 newsm78 Не мога да разбера модата с поредиците? Аз съвсем се обърках!Ще започвам Никога,никога ..... и тя ли е поредица?  newsm78 Оправдани лъжи ,които прочетох  са три броя,обаче Joyпърва книга60стр?втора книга50стр? трета книга 120стр????? Е можеше да издадат една от 230 стр  ама нали е модно? То на старите арлекинчета прилича  Mr. Green!
ТЪКМО същото исках да кажа. И аз не мога да я разбера тая мода с продълженията - като почнат, та се забравят. Разбирам да беше семейна сага, за да има за какво да се говори, а те с тоя еднообразен секс го зачучуляват. Не знам, но тая мода тръгна от 50 нюанса и честно-хич не ми допада. Вече съм преко силите си и на върха на читателско извращение, ако продължа да чета истории, разказани в 5 книги. Тази авторова комерсиалност да си измъкват историите не от пръстите, а да не казвам от къде, ще доведе до унищожение на творчеството в името на комерсиализма. Както стана с музиката и рисуването.
 А за  херцогинята куртизанка не мога да кажа нищо Добро,защото съм още в началото, но някак историята не е привлекателно увлечена в началото и не ме предизвиква да продължавам. Три дни се опитвам вече и три се отказвам. Честно-засега ми е абсолютно скучна. Мразя книги, чиято анотация е по-привлекателна от съдържанието.

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 15:50 от ladychar86

# 727
  • I Love You 3000
Ох, аз "падам и умирам" с https://www.goodreads.com/book/show/17570751-searching-for-perfe … h_version=service Joy Joy Joy Няма такъв смях просто!

Скрит текст:
Значи неговото име е Натаниел (Нейт) , но като цяло абревиатурата му излиза NERD (зубър). Отговаря си на абревиатурата едно към едно. Той е ракетен инженер, работил в НАСА , сега в частния сектор. Като става на 32 и вижда колко му е скучен живота решава да си намери жена за женене. И почва една подготовка - чете Космополитън и всички женски списания, чете Кама Сутра и 50 нюанса в сиво , за да е в час с нещата, взима съвети от брат си (който пък едва ли не мрази жените и особено красивите -майката ги е изоставила и т.н.). Нацапва се с изкуствен тен, ама само как се нацапва Laughing , излива си половин шише одеколон дето вуни и не се трае, с лабораторната си накапана престилка и ортопедични обувки , с големите лупести очила и зализана коса. В този вид нашия отива на Спийд Дейтинг ( организиран от агенцията за запознанства на главните момичета в поредицата). Тя е мацка, та дрънка - с токчетата , маникюра , дрешките, всичко. Навремето е била дебела и тя също е била зубър , но е била много тормозена и сега крие всичко това. Та Нейт се явява на този спийд деитинг и понеже и в комуникацията хич не го бива, почва да следва съветите от Космо и т.н. Пълен провал! На 20-та жена и вика - "Виж какво аз нямам време , а ти още по - малко като си на 30. Раждането ще става трудно от тук нататък" и направо я разплаква. Тогава се намесва нашата и го вика на вечеря. Той й вика "Защо? Какво съм направил? Ще ме гониш ли? Аз трябва да си намеря жена."   И тя като му каза - "Пич , ти си оранжев"  Joy Joy Joy . Та почнаха уж да го преобразяват и малко да го шлифоват. През какво ли не мина завалията. Но последно беше върха! Joy Устройват му сценки с евентуални сюжети , за да го научат как да общува по - добре. И му сложиха кучешка каишка. Joy При всеки грешен отговор го пържат като луд.  Joy Joy Joy

# 728
   Един тъп въпрос как ги теглите книгите от goodreads на мен ми изписва някакви дати и после не съм проверявала какво става,

# 729
  • Варна
   Един тъп въпрос как ги теглите книгите от goodreads на мен ми изписва някакви дати и после не съм проверявала какво става,
Не се тегли от там. Просто си намираме книги за четене там, водим си статистика какво сме чели и т.н. Книги свалям откъдето ми падне.

# 730
    А как ги четете ,аз имам някакъв списък и не .знам какво да правя с него

# 731
  • София
В ГР си набелязваш книгите. Теглиш, откъдето по принцип ги теглиш, качваш ги на устройството – компютър, телефон, таблет, ел. книга, на което ще ги четеш и четеш.

# 732
    Мерси аз пък все си мислех ,че се теглят от там-значи голяма грешка.

# 733
Голяма съм патка, така става като чета между редовете. Гледам аз , обсъждате че книгата я няма на английски, но кой да се зачете , че става въпрос за тази точно. Simple Smile
  Ако все пак изпадне от някъде - свирнете!
Можете ли да съдействате за Само една нощ? В датата е само за ВИП потребители  newsm78

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 21:37 от ShySun

# 734
  • Euskal Herria
"Само една нощ" вече я има и в мейлбукс. Аз я купих, още когато я пуснаха електронно в книжарниците, но все още не й е дошъл реда.

Общи условия

Активация на акаунт