Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~86~

• 29 107
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Най-новото чифте  hahaha

Деси  Hug Heart Eyes Иве  Hug Heart Eyes Фили  Hug Heart Eyes
hahaha hahaha hahaha отиват си hahaha

Привет, прекрасни Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 106
  • Свети Влас
Новата звездна двойка. Направо да се вземат.  Joy Joy Joy
Хазал много се е променила. Сега е по-грациозна.

Някой гледал ли е този филм с Бу- https://tr.instela.com/m/musallat--i15412

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 14:35 от Габриела Радева

# 107

тука са се уцелили  Whistling

# 108
  • Свети Влас
 Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

# 109
# 110
# 111
  • Свети Влас
Прекрасна двойка.  Joy Joy hahaha

# 112
Еви  Hug не виждаш ли на тези снимки Бу как гледа със сълзлив поглед и отчаян няма го този поглед,който кара всяка жена да и омекнат краката Twisted Evil какви са тия стажантски целуфани  Mr. Green

# 113
Еви  Hug не виждаш ли на тези снимки Бу как гледа със сълзлив поглед и отчаян няма го този поглед,който кара всяка жена да и омекнат краката Twisted Evil какви са тия стажантски целуфани  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy
Деси  Hug Heart Eyes баш откъм поглед го е докарал без забележки  Crazy Според мен, Хилал му е казала да гледа Несли така, както дори Фефа не е гледал и той се е справил чудесно  Sunglasses Mr. Green

# 114
  • близо до брега на морето
Еви  Hug не виждаш ли на тези снимки Бу как гледа със сълзлив поглед и отчаян няма го този поглед,който кара всяка жена да и омекнат краката Twisted Evil какви са тия стажантски целуфани  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy
Деси  Hug Heart Eyes баш откъм поглед го е докарал без забележки  Crazy Според мен, Хилал му е казала да гледа Несли така, както дори Фефа не е гледал и той се е справил чудесно  Sunglasses Mr. Green
Точно...гледаше я така прекрасно и с тия сълзи в гьозлерите чак аз се просълзих.Страха,че можеше да я загуби,да живее без нея-прекрасни бяха Peace...това го гледах бая пъти Joy Joy Joy Joyдай боже всекиму такива погледи Joy Joy Joy Joy Joy

# 115
  • near Sofia, Bulgaria
Привет  Hug
Деси, май звездите са ти говорили  Mr. Green Ма как бе, то не стажант, направо любител, професионализма си го пази само за една партньорка, не може да  го хаби за някаква си, дет само реве  Naughty

# 116
  • Свети Влас
 Joy Joy Joy

# 117
Привет  Hug
Деси, май звездите са ти говорили  Mr. Green Ма как бе, то не стажант, направо любител, професионализма си го пази само за една партньорка, не може да  го хаби за някаква си, дет само реве  Naughty
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 118
Привет  Hug
Деси, май звездите са ти говорили  Mr. Green Ма как бе, то не стажант, направо любител, професионализма си го пази само за една партньорка, не може да  го хаби за някаква си, дет само реве  Naughty
Говорят ми го те редовно  Mr. Green немога да се науча да си седя вкъщи,а обикалям да чета компетентнитУ мнение навън   Laughing ми то тая ревящата ни може да се равнява с класните актриси  Mr. Green дето си седят вкъщи и четат сценарии и нищо на лице поне едни ушанки да му изплете да не са му червени от студ  hahaha hahaha hahaha

# 119
  • близо до брега на морето
 smile3506 smile3506 smile3503
Измислих я-от толкова много звездобройки  моа изкярим я- поне по един хороскоп ни завъртете яяяяяяяя
Ма добре гледайте звездите-та само хубави работи да ни спохождат,анащък мъ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт